Sunday, November 4, 2007

GERAK mesti mendedahkan skandal rasuah Ezam bersama pemimpin PKR lain. Ezam mesti letak jawatan

SKANDAL EZAM MOHD NOR DAN PKR



Skandal Pengerusi GERAK

GERAK atau Gerakan Rakyat Anti Korupsi atau dalam bahasa Inggerisnya Civil Movement Againts Corruption yang berusaha memfokuskan usaha pendidikan, mobilisasi dan pembongkaran rasuah yang menjadi Musuh Nombor 1 Negara mesti mendedahkan rasuah dikalangan pemimpin parti Keadilan Rakyat (PKR).

Ini jelas disebut dalam video pendedahan Lokman Nor Adam (Bekas Setiausaha Pemuda PKR) bersama Mohd Ezam Mohd Nor suatu ketika dulu. Dalam pendedahannya beliau turut menyebut penyelewengan yang dilakukan oleh bekas bekas Ketua Angkatan Muda Keadilan Ezam Md Nor, Azmin Ali, Khalid Jaafar dan lain-lain lagi.

Lebih memalukan pengerusi GERAK sekarang Mohd Ezam Mohd Nor merupakan orang yang pernah terlibat dengan skandal wang berjuta ringgit semasa menjadi Ketua Angkatan Muda PKR. Beliau yang lantang mengkritik dan mendedahkan rasuah di negara ini rupa-rupanya adalah pemimpin yang paling korup. Dengan pendedahan ini maka Ezam mesti meletakkan jawatan.

BPR dan polis juga mesti menyiasat pendedahan yang dibuat oleh Lokman Nor Adam selaku bekas Setiausaha Pemuda PKR yang banyak mengetahui rahsia sebenar gerakan Ezam dan para pemimpin PKR. sila lihat video yang disebar dalam youtube.com.

9 comments:

din said...

jilat burit lagi sedaaaap

muhammad said...

pebende ni..mana satu yang betul..aku dah konpius ni..org melayu..orang melayu..

pembela_rakyat said...

hehehe,, nie satu fitnah y dilemparkan oleh bdk anjing kerajaan nih,, nape ko nie suke sgt mefitnah,, jgn wat andaian palsu, mana bukti, n nape xajak naik mahkmah, nape korg xde bukti, nape korg asyik mengata apa y xpasti,, pastu,, heboh dlm tV, bila dah jwb, x plak kluar TV,, demo keras si kawe,, bukan demokrasi,,,, :)

mcm kes lojing? apa korg leh jwb? hasil siasatan,,,, ketua UMNO sendri mnjdi dalng smua nie?? apa korg leh jwb??

pembela_rakyat said...

hehehe,, nie satu fitnah y dilemparkan oleh bdk anjing kerajaan nih,, nape ko nie suke sgt mefitnah,, jgn wat andaian palsu, mana bukti, n nape xajak naik mahkmah, nape korg xde bukti, nape korg asyik mengata apa y xpasti,, pastu,, heboh dlm tV, bila dah jwb, x plak kluar TV,, demo keras si kawe,, bukan demokrasi,,,, :)

mcm kes lojing? apa korg leh jwb? hasil siasatan,,,, ketua UMNO sendri mnjdi dalng smua nie?? apa korg leh jwb??

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet