Wednesday, September 19, 2007

PAS MENGGANAS DAN MENIPU FAKTA SEBENAR PAS

PAS MENGGANAS DAN MENIPU FAKTA SEBENAR

- Inikah yang diajar oleh PAS selama ini-

PAS HADIAHKAN KEGANASAN SEMPENA 50 TAHUN KEMERDEKAAN MALAYSIA

Tragedi rusuhan pengikut PAS, 8 September yang berlaku di Batu Burok, Kuala Terengganu adalah bukti betapa PAS melahirkan pengikut yang ganas. Berikut dihuraikan beberapa perkara berkaitan tragedi melibatkan keganasan PAS dan betapa pemimpin PAS terpaksa memutarbelitkan fakta mengenai isu rusuhan Batu Buruk yang kononnya didalangi oleh UMNO. Tetapi sebenarnya dilakukan oleh PAS.

Fakta sebenar

1) Di Terengganu 200 permit ceramah kepada PAS diluluskan. Terdapat 200 lagi ceramah haram yang tidak diganggu oleh POLIS. Fakta sebenar ialah POLIS ajak berunding untuk pindah tempat yang lebih sesuai tetapi PAS enggan!!

2.) Permit tidak lulus kerana MEMBUAT CERAMAH DI KAWASAN ISTANA, KEDIAMAN KAKITANGAN AWAM, HAKIM & ORANG AWAM.

3) Polis menjadi mangsa keganasan PAS. Polis dipukul dan dibaling batu. Polis terpaksa mempertahankan diri.Polis dicederakan oleh pengikut PAS

4). PAS derhaka & khianat kepada negara sehingga sanggup bakar jalur gemilang

"Kita tidak bertuankan orang yang mengajar mengkhianati negara.
Inilah wajah PAS yang sebenar"
5). PAS CUBA TIPU RAKYAT!!

“…kita tak tahu apa yang berlaku sebenarnya dan sebab itu kita mahukan suruhanjaya Di Raja ditubuhkan…” kata Mustafa Ali, semasa Sidang media di KL sehari lepas kejadian- Mustafa kata tak tahu. Tapi dia ada dalam program itu. Memang dasar penipu-

“…Padahal kita dah batalkan ceramah pada malam itu…”Kenyataan kepada SINAR HARIAN

“…rusuhan itu dilakukan oleh puak UMNO…”Sidang Media di Kuala Terengganu,12 September 2007

KALAU UMNO, KENAPA PAS YANG CEDERA?6). SETIAP KALI GANAS, PAS TUDING KEPADA UMNO. TETAPI SEBENARNYA PAS YANG GANAS. BUKTI KEGANASAN PAS.• 26 MEI 2005 – MOLOTOV COCKTAIL DI KG. BUJAL, KEMAMAN

• 19 JUN 2005 – DEMONSTRASI GANAS DI WISMA DARUL IMAN


- Betapa kasarnya penyokong PAS. -


• 26 OGOS 2005 – PAS SERANG BANGUNAN UMNO KUALA NERUS

• 9 SEPTEMBER 2007 – DEMONSTRASI GANAS DI BATU BUROK
PAS DERHAKA!!PAS KHIANAT!!KEPADA NEGARA - BAKAR JALUR GEMILANG

Tugas kita

• Gagalkan penyelewengan fakta oleh PAS

• Fahamkan rakyat fakta sebenar

www.ganulening.net
www.ganukita.net
http://ganulening.fotopages.com
http://khianatjgemilang.fotopages.com

Tuesday, September 18, 2007

Kes UPM:Laptop kena curi atau dalam Laptop ada bahan lucah!!!

LAPTOP KENA CURI ATAU
LAPTOP ADA BAHAN LUCAH

Pelajar tahun pertama Universiti Putra Malaysia (UPM), Yee Yang Yang telah membuat laporan polis terhadap unit keselamatan UPM yang didakwanya telah mencuri komputer riba miliknya, telefon bimbit serta MP3 bernilai RM6,000 malam Jumaat lalu.

Tahniah kepada pengawal UPM yang menjalankan tugas dengan cemerlang bagi membendung anasir luar masuk ke UPM. Apakah kandungan yang ada dalam Laptop mahasiswa cina ini? Ya sudah tentulah strategi mahasiswa pro pembangkang terdapat dalam laptop itu. semua secara detail dipaparkan dalam laptop itu. akhirnya terbongkar.

Lebih dahsyat lagi laptop itu mengandungi bahan lucah yang banyak. Nampaknya laporan mencuri adalah satu teknik mahasiswa pembangkang melarikan diri. Kesilapan pegawal kesilapan ialah tidak mengeluarkan resit tangkapan seperti yang mereka lakukan. Isu curi hanyalah satu lagi cara terdesak mahasiswa pro pembangkang. Paparan kemudian akan mendedahkan kandungan laptop berkenaan.