Kata Tan Sri Khalid, SUARAM adalah NGO yang mendapat tajaan Amerika Syarikat yang tiada hak untuk campur tangan dalam kerajaan Selangor.
"SUARAM adalah salah satu NGO Malaysia yang dapat tajaan The National Endowment for Democracy (NED) sebuah Institusi kewangan yang ditubuhkan oleh Amerika Syarikat.
Selain SUARAM beberapa badan lain mendapat tajaan ED iaitu CIJ, MAFREL, NDI, SEAPA & ODC. Semua NGO ini meyokog Anwar Ibrahim dan menjadi AJK BERSIH yang turut dianggotai PAS, PKR & DAP.
NED adalah badan penaja Amerika bagi tujuan menjatuhkan kerajaan-kerajaan di dunia supaya pro yahudi dan US. Tak kanlah Tan sri Khalid terlupa mengenai hal ini. BN dulu pun telah dedahkan NED ni bersama Anwar Ibrahim hasut rakyat. sekarang NED bersama SUARAM. Barulah Tan Sri Khalid terasa rupanya.
0 comments:
Post a Comment