Wednesday, July 2, 2008

Kekasih Kekasih Anwar Ibrahim


Anwar Oh Anwar Kenapa Engkau Liwat... Macam Mana Aku Tak Liwat Memang Makanan Aku.

12 comments:

Panglima Perang Cyber said...

makin banyak poster dipamer.

semakin laju perjalanan blog ini.

ramai dah peminat..

walaupun ada masa surut dan pasang.

namun masterdedah tdk pernah berhenti.

tahniah !

Lawan tetap Lawan !!!

shahboy said...

brokenthecode@blogspot.com

sama-sama kita memperjuangkan bangsa kita...

brokenthecode@blogspot.com

letS fight for our nation and race.. !!!!!!!!!!!!

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

kita tiada hak untuk memperkatakan tentang kes liwat. sekiranya kita menuduh, hukuman penuduh adalah sebatan 80 rotan di hadapan khalayak ramai..jika tidak di dunia, di akhirat akan di balas..

sepatutnya, kita melepaskan isu ini kepada pihak peguam..bukan kita memandai..menggunakan dialog yang tidak digunakan oleh tn guru haji hadi pun sudah satu fitnah..nampak sangat owner blog ni dangkal dalam mencari kebenaran..

jaim said...

Betul tu dr nik abduh

Hukum tetap hukum

Apa pula hukumnya arwah fadhil Noor dulu terang-terang mencaci maki orang lain dalam ceramah-ceramahnya????

Yang dicaci maki masih hidup dan yang mencaci dah meninggal!!!!!!

azali said...

aku dulu ada cd yg menunjukan Anuar dlm hoospital.

Dalam wad dok berjalan kehulu-hilir.Bila nak keluar ke mahkamah siap duduk atas kerusi roda!

Mohd Hasri Mohd Hadzir said...

Dr.
saya rasa kita dah mengamalkan ajaran islam yang setinggi-tingginya kerana PAS telah mengotakan janjinya dengan menegakkan negara ISLAM dengan cara :
1. Buat pakatan dgn DAP walaupun secara terang mereka menentang hukum hudud dan negera islam
2. Setuju dengan buat Ladang babi yg terbesar di ASIA
3. Setuju dgn membenarkan rumah ibadah bukan islam diperbesarkan
4. Setuju dengan mengadakan konsert "jilat" dan londeh seluar.
5. Setuju dgn tidak menyebut perkataan islam dan apa2 pasal islam di Perak
6. Tak kata apa2 bila DAP dan PKR meruntuhkan dan mencemar nama baik Ketua Agama Islam Negara(YDP Agung)
7. Dan sebenarnya kata org PAS tidak ada pun dlm perlembangaan PAS utk mewujudkan negara ISLAM.

Semua ini membuatkan saya yakin DAULAH ISLAMIAH yang diwar-warkan oleh PAS sudah sampai pada penghujungnya.

Tahniah PAS. Allahuakbar...!!!

Anonymous said...

sdr jaim,
sekurang2nye beliau meninggal dlm keadaan masih sempat berdakwah kpd org lain.kite ni?wallahu'alam..

sdr mohd hasri,
dlm berdakwah,kdg2 kite perlu berlembut..bknnye selalu bertegas.mgkn dgn cara tu,mrk akn lembut hati dlm menerima Islam..ingatlah,sekurang2nye pemimpin2 PAS msh mengamalkan cara hidup Islam...bkn mcm pemimpin2 um..no tu..isteri2 diorg pn xtutup aurat...

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet

My Tiểu said...

OZ là m?t trong nh?ng công ty thiet ke noi that dep va thi cong noi that sang trọng chúng tôi coi trọng những ý kiến của khách hàng noi that để từ đó chúng tôi có thể thi công nội thất và trang tri noi that can ho ngoài ra oz thiet ke can ho. và thi cong noi that shop cho thi cong shop cho khách hàng . ngoài ra OZ còn chuyên nhận thi cong noi that showrom, để từ đó có thể thiết kế thi cong noi that can ho,và trang trí cũng như thi cong noi that nha hang, thi cong noi that van phong, trang tri noi that cua hang, noi that nha hang, noi that khach san...