Friday, August 29, 2008

BOIKOT BOIKOT BABI TAK BOIKOT PULAK

28 ORANG MP PEMBANGKANG KELUAR DEWAN BANTAH AKTA DNA. KORANG PERGI BUAT DNA,KENCING DI TANDAS AGAKNYA. BOIKOT TAK HABIS HABIS. DULU KATA MALAYSIA TAK DEMOKRASI, SEKARANG BILA DAH MENANG TAK PANDAI GUNA CARA DEMOKRASI. ELOKLAH TU PERGI KENCING BERAMAI RAMAI KAT TOILET.
BABI KORANG TAK BOIKOT PULAK.

22 comments:

angah said...

salam..

dari pada kau risau Pulau pinang jadi singapura.. lagi baik kau risau johor dijajah singapura..
baca lah pendedahan ruhanie ahmad bekas ahli parlimen BN di blog beliau...

podah

pirah lah said...

aku rasa...MP Pakatan ni dok tunggu nak boikot Babi jugak...tapi dia org naklah tunggu lu jadi BABI dulu bro...Insyaallah suatu hari lU akan jadi BABi macam lu super Impose kat teresa kok tuh.....

ok tak komen aku buat lu ...bapak segala babi

rahza said...

babi tu asalnya babi kau...
dia orang kena tanggung...
sedar la sikit...
kenape kau tak pindah aje kandang babi sebelah rumah kau lahanat...
ni dah menyusahkan pemimpin aku...

Faizal said...

semoga Allah selamatkan Malaysia

300 said...

itulah tabiat diaorg..kalau buat ceramah, terjerit-jerit mcm kera..bila dah masuk parlimen, pegi boikot pulak..haa tuih!!!!

Anonymous said...

macam BN tak besa buat ceramah.. dulu dok kutuk pembangkang buat demo.. last depa pun buat demo kat komtar.. apa kes.. sama la BN pun... jgn ckp org..

angah said...

tue dah memang tabiat Babi Negara.. kalau singkatan BN.. memang cakap oorg dia yg betul..dia jer yg always corect.. corect corect corect.. cam lingam lah pula.cuba lah sedar...org tak akan marah kepada BN jika BN memerintah dengan ADIL..korang fitnah peminpin melayu dgn tuduhan terlampau jahat..tue pun kau nak sokong lagi... agaknya TUHAN taknak bagi hidayah kat kau nie... hati dah gelap... aku berdoa supaya kau terbuka hati ...

Anonymous said...

Samalah la jugak dengan ko... semuanya betul.....
cakap orang paku serpih cakap orang korang yang lebih-lebih.....
terlalu percayakan Bapak Anwar Bin Ibrahim "BABI" tu la pasal hidup sentiasa tak tenang...
kawan dengan yahudi - korang sokong,
kawan dengan pengasas kahwin sesama sejenis - korang sokong,
Anwar tu dah jelas menolak Islam kenapa korang nak ikut?
Cubalah fikir.... semula...
Fikir banyak kali....
Fikir lagi....
Dah Fikir ke belum?
Lu Fikir la sendiri.....

angah said...

ye ke anwar tolak ISLAM>?
atau UMNO yg dah lama tolak ISLAM..
yg najib batalkan penyertaan IRAN dalam pertunjukkan senjata baru2 nie atas arahan Amerika bukan iktu telunjuk Amerika ker? Yg tun mahathir anta surat tahniah pada pm isreal bukan kerjasama dgn israel ker? yg musa hasan dan kementerian dalam negeri bagi kontrak polis kepada syarikat israel aper kes? tak nampak lagi..jiwa kau yg terjajah... sudah lah.. kau dgn puak2 bodoh jer masih percaya kat umno..

MAWAR BERDURI said...

angah memang taksub dengan dunia kepembangkangan.

Anonymous said...

assalammualaikum...

aku bukan ape la,mmg dr dulu aku dh perhati & tgk comments org mcm si 'angah' & beberape org lain ni...kalau berhujah tu mmg hujah yg bodoh, kurang selidik, cetek pemikiran & x berasas mcm lg perkara yg menunjukkan betape rendahnye golongan seumpama ni...

yg pertama si 'angah' ni
dr dulu lg memang selalu komen kluar tajuk...dah memang kene kutuk sampai nk balas pun x reti,ye la mcm aku ckp td,dh bodoh x berpelajaran & extreme sgt nk kerajaan baru mmg hujah2 mcm org buang tebiat...sian aku tgk angah ni...

lg satu pasal isu boikot babi (pirah_lah & rahza) ni lg la terang2 korang boleh tgk sendiri yg hujah2 diorang ni rendah sikit je dari hotak si 'angah' ni,diorg mencarut babi2 tu mmg x ubah mcm otak diorg sebesar babi bila berhujah,dh la xde fakta,bahase mmg fail,ye la korang pun tau jenis2 budak x habis spm ni,ponteng skolah,subjek B.M pon fail,

tapi x bleh gak salahkn diorg kalau dh dilahirkn otak bodohkn,kita kene bersyukur la dpt saudara dlm islam yg terencat akal fikiran ni tp nk berforum gak...

tp yg nk aku sampaikan ni adalah isu angah ckp "mahathir anta surat tahniah pada pm isreal"...

Ya Allah Ya Rabbi...mcm aku dh ckp kt atas td la,mmg bodoh budak ni..aku brani jamin yg ko ni mmg tak tau ape sal surat tu & just dengar ckp org je kn,bagi aku isi kandungan ori dia mana? letterhead betul ke x? fonts yg dipakai betul ke x?ok kalau betul la mahathir tu jahat dh lame malaysia ni jatuh ke tgn america&yahudi tau x bodoh! pemimpin yg fight for islam countries & even malaysia ni pon boleh anto surat camtu? camon la brok...kutuk2 org fitnah tp bangse x sedo diri tu sendiri temakan fitnah,lepas tu sebarkn kt org...

Ya Allah...ampunkn dosa2 kanak2 spastik ni kerana mereka tidak la waras pemikirannya...Amin...

Anonymous said...

Aku sokong akronym BABI = Bapak Anwar Bin Ibrahim

Elok sangat tu. Perangai pun macam babi.

anwar said...

sape kata anwar babi. korang silap, anwar orang baik, dia alim semua ulama yang ada ni dudk bawah tapak kaki dia. takkanlah anwar ni jahat, tengok bni dengan anak2 dia semua pakai tudung,

hampeh said...

BN la babi...sebab dia Babi Negara.....hahahaha...........
bodoh punya pemilik blog.....
sokong kerajaan bodoh!!!!

penjejakarus said...

Jubo tahi punye angah dan hampeh..
mu tak sedar lagi ke.. Org Melayu dah hilang kuasa, bodoh..

atuk said...

BANGANG PUNYA MASTER DEDAH...KAPAL DH NK KARAM PN TAK RETI2 LG NK SELAMATKAN DIRI...PERABIH DUIT MAK PAK ANTAR P SEKOLAH..

mahasiswa reformasi said...

kesalahan pr ko nampak. kesalahan bn ko pejam mata jer. melaka dgn ns pun bela babi gak. tp xde lak media siarkan. aku rasa babi kat melaka dgn ns mesti x puas hati sbb sedara mara dia kat selangor setiap hari masuk tv. hahahaha

Anonymous said...

bodohlh korg semua nie...kerajaan nak pakai n nak blaja kecanggihan doirg je bkn ikut bodoh..kl dh dasar ikut org bodoh jd bodoh juka lh..lain kali nk ckp bior ade bukti nie xde main bantai je...knp master dedah gua sokong lu beb...pergi jahanamlh ngan angah tu.baiklh sgt bertopengkan manusia.yg duk bantai bontot org tu baik ke??tau ah dh puas ngan bini tp cr lh pomp...nabi xmengaku ummat tu...lu pikirlh sendiri...ikutlh anwar tu yg jd tali barut amerika...mcm siallh org yg sokong die...korg dh rabun kot...kerajaan byk membantu tau...korg ptt bterima kasih nie x jd kacang lupakan kulit...nak tu nak nie kerajaan bg.kl xbg korg mlenting.ingat kat malaysia ramai lg manusia bkn ko sorg je.

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet