Monday, August 25, 2008

GASAK LA SAMA SAMA KORANG


INILAH WAJAH KELUARGA PAKATAN RAKYAT.BETAPA BAHAGIANYA MEREKA.

13 comments:

Anonymous said...

jom! jalan-jalan http://wrlr.blogspot.com/2008_08_01_archive.html

Nescafe said...

Jangan tertipu dengan public appearances.
Mesti lah kalau ada press conference semua nampak ok. Jawapan pun dah siap-siap reherse..
Tak boleh pakai.

dizzy boy said...

masterdedah,
kenapa kau tak dedah hal UMNO?UMNO lg korup dan rasuah,kau tgk sendiri pilihan peringkat cawangan pun ada rasuah yg teruk lg parah.Syed hamid sendiri yg bocorkan rahsia bab rasuah dlm UMNO.Masih tak sedar diri lg ka???bila nak sedar diri oooiiii...UMNO lg perompak wang rakyat,sepatutnya UMNO menjaga identiti melayu,adat melayu,maruah melayu tatasusila melayu,budaya melayu,contoh pd generasi muda akan dtg,kini UMNO hancur rebah atas perbuatan pemimpin UMNO itu sendiri.Parti UMNO rebah dan tersungkur bukan kerana parti,parti tidak salah dlm hal ini,kesalahan semuanya terletak pd pemimpin UMNO yg penuh dgn sikap EGO,BONGKAK,SOMBONG DAN ANGKUK,tak ada sifat manusia.selepas kejatuhan UMNO baru nak sedar,maaf semuanya sudah terlambat.sekarang tgklah pemimpin sendiri tak nak mengaku silapnya,semuanya silap org lain,kerja gila namanya.negeri dia dah tewas masih kata menang.tak tahu malu...kaum badwi di zaman arab dahulunya kaum yg berpindah randah,tak kan di malaysia pun nak berpindah randah jugak.Bila dah tersepit,pandai pulah main isu perkauman,bodoh piang UMNO.BODOH SOMBONG.......

SEKODENG-MISTIKA said...

NI BUKAN MASTERDEDAH TAPI MASTERDADAH.

KESIAN AKU TENGOK DIA ORANG NIH.....MASEH DIBELENGGU KAEDAH KEMPEN 60an.

Anonymous said...

Hello Taik! Camana rasa KALAH BESAR.
Master Dedah Taik dah collect duit upah dari Umno ke belum? Kalau belum say good bye je lah.Cian cian...dah lah buat dosa, duit pun melepas. PADAN MUKA!

Anonymous said...

kalau nak dedah cmni, adikaku yg umur 10 thn pn blh..bagilah pendedahan yang berasas ckit..biar ada bukti..kalau berani nape x lapor kt phak berkuasa je terus...dok main dlm blog xde maknanya...

Anonymous said...

Dizzy Boy, engkau tu burung kakak tua ke? asyik cakap benda yang sama je balik2. takde skrip lain ke? Ho ho ho.

dizzy boy said...

AKU HANYA NAK PRINGATKAN AJE,MAKLUM LA...MELAYU MUDAH LUPA..MCM ENGKAU TU.....

penjejakarus said...

Walau macammana pun, aku tetap akan sokong Master Dedah. Dia memang sedar dan kecewa bahawa kuasa Melayu semakin hilang. Ditambah lagi dgn orang bodoh spt dizzyboy yang buta mata. Tak sedar kuasa Melayu semakin menghilang dan asyik sokong org yg tak pernah bercakap tentang Islam dan nak samaratakan hak antara bangsa. Master Dedah, teruskan usaha anda. Hidup Melayu..

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet