Saturday, August 23, 2008

KERAJAAN BARU ANWAR IBRAHIM

SATU RISALAH YANG DIEDARKAN OLEH PKR DI PERMATANG PAUH. PRINT LEBIH BANYAK LAGI DAN EDARKAN SUPAYA ORANG ISLAM DI PERMATANG PAUH CELIK SIKIT. SAMPAI BILA NAK KENA TIPU DENGAN ANWAR...

28 comments:

Editor Sukan Bola said...

tak payalah fikir banyak. malam ini Kedah akan jadi Johan Piala Malaysia.

HIDUP KEDAH....

Anonymous said...

Kalau nak kelentong pun agak-agak la. Dah takda idea lain lagi ke BN ni, kotor sekotor-kotornya permainan korang. Tak ingat akhirat ke????

Anonymous said...

bangsat punya kepala bapak kau... patut bunuh aje orang macam ni...
sial betul

Anonymous said...

Ceteknya pemikiran master dedah nih. Memalukan UMNO je.tak ada sense lansung kesimpulan2 yg ko buat. Poster2 mcm nih kalau edar kat permatang pauh ke kat mana2 ke..sure masuk tong sampah! kesiannye..hiks hiks!

videoreformasi said...

Blog anda menghiburkan!:)

Terima kasih...tak susah nak faham.

Anonymous said...

dah 50 thn dah rakyat Malaysia ditipu BN..
hentikanlah taktik kotor mu itu
haha..rakyat da tak layann

Anonymous said...

korang yg idea cetek nie...selama nie korang idup n makan pn ats usaha BN....kalu ler kerajaan yg konon2 tue yg pegang...tak nmpk ke...korang tak kebuluq tak berperang dh kira bagus ler tue...depa kalu pegang apa depa ada...si nuar tue pun dpt duit dari kepala setan...yg tue korang tak pulak nk cuba pikir...kalu nk dipikir...mmg tak dpt jawapannya...korang pun bukan duduk semeja dgn depa...so pikir2 ler...bwk ler sedar...mentelaah....

Anonymous said...

aku sokong....apa yg org BN habaq ni betui...kira untung kita nie tdk mcm kt luar negara tu...bnyk yg ditindas...hangpa yg otak singkat ni pikiaq ler dlm2...

Anonymous said...

awat aku tk nmpk gmbr nik aziz ha..nuar senang2 jer tendang nik aziz tue yer.tak layak kut.nnti kalu nik ada sekali asyik2 haram..haram..tak bleh tue tak bleh ni..salah tu salah ni..dari pening kepala tak yah lgsng nik tue dimasukkan dlm barisan aku.yg ada nie pun semua berkaliber ler konon.nie ler dia org yg dikatakan kacang lupakan kulit.tak sangka kan???

Anonymous said...

siapa yg bangsat? siapa yg korang nk bunuh? biaq pei ler ajal tue semua ditangan Tuhan. kalu yer pun mgkn sbb jer...nama blog pun dh master dedah so dedah apa yg patut..terpulang pd korang nk bt penilaian.tk yah la smpai korang pulak yg nk jatuhkn hukuman.yg bangsat ANUAR IBRAHIM..bapak SODUKU.yg patut kena hukum ANUAR IBRAHIM..bapak soduku.tue pun tk bleh nk berpikir...bebal jugak korang nie.

Anonymous said...

Jadi disini ternyatalah dah ramai termakan dengan kata2 dan hasutan Anwar. BN pn satu gak, melampau sampai bagi ruang kat Anwar lebarkan kuasa, cube r kalo Paklah lebih perihatin dengan nasib rakyat. Dah tentu Anwar takkan dapat ruang. Sebenarnya Anwar dengan Khairy same je hampeh. Cakap je pandai. Tengok nasib selangor. Haru. Cme PAS je yang bleh pakai. Kelantan dah bertambah maju dengan pimpinan Nik Abdul Aziz. Sepatutnya negara dipimpin oleh ulama macam beliau. Bukan anwar, paklah, khairy dan kroni2.

botak cina said...

anwar, masih awal tak mau mimpi lah!!!!!!!!saya nak memberitahuan u memang kacau menyebabkan minyak tak turun harga!!!!!!!!!!

botak cina said...

saya sgt takut kalau orang yang ada masalah mental dan suka balas punggung jd PM. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lu pikir la sendiri

Anonymous said...

DAP tak mau Hudud. PAS mau HUDUD. PKR macam mana? PKR tak berani wat kenyataan punye... Masing2 ngan agenda sendiri. Tk leh memerintah malaysia...Hancur....

Anonymous said...

Apalagi pak Anuar PKR. Jawab la semua kenyataan Karpal tu. Apa? Takut ka? Bah la lu... Pengadu-doma orang melayu. Pengkhianat bangsa.

Anonymous said...

ape punya manusia la skng ni nk gaduh sesame bangsa, skng ni hidup rakyat pun kira aman, kira kita ni patut bersyukur la hidup di malaysia, kalau org org yg suka bergaduh ni patut di hantar je kt palestin, baru tau mcm mane

Anonymous said...

anuar ni pun satu hal , tk payah la nk jadi pm, dh kaya raya , duk umah je jaga anak bini

Anonymous said...

yg lagi satu ni , pengikut fanatik anuar , tk payah la beriya iya sangat nk aikut anuar tu , buat penat je, baik duk umah je

Anonymous said...

korang ade ank bini , kalau masuk penjara mcm mane sape nk jaga ank bini korng ,

zahir alauddin hamid said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

anda buka blog ini,
anda nilaikan

srikandi7.blogspot.com

Anonymous said...

just give PKR 5 YEAR TO RULES..SEE WHAT THEY CAN ACHIEVE.WHAT THEIR PLAN.. HOW CAN YOU GUY KNOW THEY WILL CRUSH OUR COUNTRY IF THEY DONT EVEN HAVE A CHANCE TO RULER...GIVE THEM TIME. THEN CAN WE DECIDED WHO IS THE BETTER RULER..DONT JUST LIVE IN THE PAST.THINGS CHANGE...

Anonymous said...

Hidup Anuar!!!!!!!!!!!!!

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet

Wenhao Guo said...

cyber monday 2015
cheap ray ban sunglasses
discount ugg boots
wellensteyn jackets
ugg boots
cyber monday deals
black friday deals
belstaff jackets
ugg boots
snow boots
parajumpers coats
canada goose jackets
black friday 2015
ugg australia
cheap ugg boots
canada goose jackets
barbour coats
ugg sale
ugg outlet
nobis outlet
michael kors factory outlet
winter jackets
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
woolrich outlet
winter coats
ugg outlet
barbour coats
canada goose jackets
canada goose outlet
moncler jackets
moncler outlet
ugg outlet
achang1024