Sunday, August 24, 2008

SIAPA YANG LEBIH BERKUASA

DAP ATAU PKR. SIAPA YANG BAGI MUKA UNTUK DAP BERKUASA?

22 comments:

Pemerhati Dunia said...

Sultan Lim Guan Eng dan Ulama Lim Kit Siang! Kalau aku jumpa dua-dua dajjal ni, aku pi hambat kat Ladang Babi Khalid...

lolongansejati.blogspot.com

ketam said...

Jika Anwar menang di PErmatang Pauh.......maka tergadailah MARUAH dan HAK MELAYU kepada bukan MELAYU terutamanya kaum cina.. dan wahai bangsa MELAYU bersedialah menerima nasib g sama seperti bangsa MELAYU SINGAPURA... kerana didalam PR DAP adalah PARTI INDUK dan DAP adalah PAP(singapura)..

wassalam

Anonymous said...

best gila blog nie...

hehehe...

tapi image kat tepi blog nie tak boleh nak besarkan lah...

Anonymous said...

ni blog babi ker apa??? byk babi jer...

Anonymous said...

...dh pemimpin2 PR mendpt projek babi yg bnyk...so bnyk ler babi yg berkeliaran dan bersiar2...jgn terkejut kalu babi2 nie ada dh di PERMATANG PAUH.....dia dh mai dah....

Anonymous said...

Sah ini blog babi nasional

Anonymous said...

blog ni dok jaga bontok paklah ngan najib je.

Anonymous said...

Blog ni khas untuk Bapak Anwar Bin Ibrahim "BABI"

Korang Fikirlah semula jgn sokong memBABI buta je...

Tengoklah dari mata hati jangan tgk dari mata "BABI" je.

Jangan terpesona dengan kata-kata "BABI" sudahlah..

dah lama dah said...

baguih la bila babi-babi umno cam ni dah suka pada babi..pas ni pakat-pakat la makan babi dah tu jadi babi...doh pandai fitnah org tanpa bukti nyata...berani plak mengaku islam sejati..ni la banyak paling begong mangkok ayun dan bacul......
tengok dan pikiaq sendiri bukan telah bulat-bulat pemimpin kata....nilai dengan otak yang tuhan bagi....
Selama ni dah lebih 50 tahun sapa perintah??????
UMNO dan Barisan Babi......
Orang melayu dok lagu mana dari dulu sampai la....orang India dok lagu mana...orang cina dok lagu mana....tengok realiti bukan fantasi yang UMNO bagi....
Cina top ten ekonomi no 1 di Malaysia tetap tolak gerakan dan mca pasai pa????????
India dulu bangsa yang kedudukan no 3 dari segi ekonomi..la ni naik no 2.....depa pun tolak MIC pasai pa???? pikia la...
Orang melayu dulu kedudukan no 2 lepas cina la ni dok no 3...cuma ataih sikit dari orang asli dengan sakai ja.....tu pun masih ada jenis mangkaq macam hangpa dok kata UMNO baguih lagi.....
pikiaq sendiri la beb.......
HIDUP PARTI BABI NEGARA....Jilat la pungkoq paklah dengan menantunya.....

Anonymous said...

Sudahlah Ketam. Janganlah nak buat fitnah. Sedarlah sikit bahawa negara kita dah hampir tergadai. Siapa yang menggadaikannya? tak lain dan tak bukan UMNO juga. Batu Putih dah tergadai. Pulau Pisang menunggu masa. Selatan Johor pun menunggu masa. Yang sedihnya tanah orang Melayu dah adapun yang tergadai.

Anonymous said...

apa la korang ni..haru biru betui la..kita org melayu kena pertahankan hak melayu..yang hangpa dok bertekak pasai cina ngan india buat apa?pkiaq org melayu dh la ..org cina ngan india dok ketawa tgk kita..buukkak la mata skt..kmpg tergadai tanah tergadai maana hangpa nk dok!!!!!

Anonymous said...

kita org melayu yg x satu hati pkiiaq sendiri la

Anonymous said...

sekarang ni bukan masalah fitnah ke x! aku x menyebelah mana2 parti, umno pon ade korupsi,pkr,pas dap pon ade.asalkn nama manusia tamak kuasa. tapi yg aku pelik puak2 bodoh macam korang ni boleh x nampak ape yg bakal nk jadi kat malaysia ni.setahu aku korang ni memang bodoh! memang golongan mat rempet, org x habis skolah pendek akal je termakan propaganda PKR.Aku tengok dlm you tube pon dh tau dah penyokong PKR mejoriti mat rempit merabe,pukul org cam org takde tamadun,agama jgn ckp la, dah tentu merempit siang malam buat huru-hara, main bohsia & merogol je keje.sedar la skit wahai org2 melayu bodoh yg x lame lagi tegadai la segala keistimewaan kaum melayu yg ade.kalau bangsa melayu pon dh samarata ngan bangsa lain sah2 agama islam kita pon di perlekehkn je.terang2 anwar nk bahagi samarata semua bangsa.tgk la nanti sampai azan pon doirg suruh senyap! korang tengik la nanti...kimak tol bodoh x boleh diajar dah...fanatik & extreme sgt nk kerajaan baru konon.mmg betul ckp Mahathir 'melayu mudah lupa'...
ingat ckp aku 'bodoh x boleh diajar & x sedar diuntung' pegi mampos la korang...

Anonymous said...

sekarang ni bukan masalah fitnah ke x! aku x menyebelah mana2 parti, umno pon ade korupsi,pkr,pas dap pon ade.asalkn nama manusia tamak kuasa. tapi yg aku pelik puak2 bodoh macam korang ni boleh x nampak ape yg bakal nk jadi kat malaysia ni.setahu aku korang ni memang bodoh! memang golongan mat rempet, org x habis skolah pendek akal je termakan propaganda PKR.Aku tengok dlm you tube pon dh tau dah penyokong PKR mejoriti mat rempit merabe,pukul org cam org takde tamadun,agama jgn ckp la, dah tentu merempit siang malam buat huru-hara, main bohsia & merogol je keje.sedar la skit wahai org2 melayu bodoh yg x lame lagi tegadai la segala keistimewaan kaum melayu yg ade.kalau bangsa melayu pon dh samarata ngan bangsa lain sah2 agama islam kita pon di perlekehkn je.terang2 anwar nk bahagi samarata semua bangsa.tgk la nanti sampai azan pon doirg suruh senyap! korang tengik la nanti...kimak tol bodoh x boleh diajar dah...fanatik & extreme sgt nk kerajaan baru konon.mmg betul ckp Mahathir 'melayu mudah lupa'...
ingat ckp aku 'bodoh x boleh diajar & x sedar diuntung' pegi mampos la korang...

atuk said...

Permatang Pauh dah buktikan segala-galanya.Nak komen apa lagi..Dah kalah ngaku jer lah.
Korang ni buta sejarah..sama cam master dedah.
Dulu masa Gerakan perintah Penang korang tak bising pun..Dorang cina jugakkan.Kerana dorang lh rakyat menderita.Apa 4 exco melayu buat kat penang..sekarang bila tinggal 2 exco melayu korang nak bising.bila dah di bagi peluang perintah tak mau guna,dok kira perut masing-masing ..bila dah kena kalih baru nak bising..pooodahhh cittt..majoriti rakyat penang dah tak suka..maknanya korang wat kerja tak betui..ada paham..bila jadi pembangkang di negeri sendiri baru korang ada akai..hehehe..hampehh..

atuk said...

Amnono pun suka umpat org jugak ka..lagi dasat..terima lh kekalahan dgn lapang dada.Muhasabah diri..
AMNO dh nak expired tuu..tunggu lh 16 Sep ni..cuma 20 MP sign taat setia.lg 34 MP pi mana..LU PK SENDIRI LA>>

penjejakarus said...

jubo tahi punye atuk..
tak sedar diri lagi. Bangsa Melayu sudah nak hilang kuasa. Bodoh betul la engkau ni..

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet