Wednesday, September 24, 2008

ANWAR JUMPA BOMOH DI JEPUN


TADI MASA SIDANG AKHBAR BANG NUAR TERUS BERANGKAT KE JEPUN UNTUK MEMENUHI IMPIANNYA MENJADI PM. BANG NUAR TELAH JUMPA DENGAN PAWANG TERKEMUKA DI SANA ...DORAEMON UNTUK MEMBUAT PEMBEDAHAN PLASTIK BAGI MENJADI PM DENGAN SERTA MERTA...ISHK ISHK TDO TAK LENA PE BANG NUAR..TIAP TIAP HARI MIMPI JADI PM..CIAN NYA DIA

26 comments:

Pemuda Malaysia said...

hahahaha...bodoh punyer nuar..hantar jelah ke tampoi sebelum parah!!!

MAWAR BERDURI said...

salam?

haahahhaaaaaaa, lucunya karton kau ni mr. dedah.

betul2 mendedahkan kelucuan pada diri anwar..

aku mau ketawak dulu....aku suka tenguk crita doremon, tapi ni episod paling best dan lucah (ada kaitan ke?)..heheehhhhhhhhhhh

Mankanan said...

Nampaknya makin teruk Anwar ni. Bomoh-bomoh kat Malaysia pun dah tak jalan dah. Tu yang terpaksa ke Jepun pulak. Nak jumpa bomoh Doraemon. Nanti mesti Doraemon bagi Anwar 'alat nak jadi PM' atau 'alat menipu tanpa diketahui orang' atau 'alat yang boleh buat semua orang suka' atau 'alat penarik magnetik untuk tarik MP' atau ... atau ... atau .... sampai Doraemon pun naik bosan dengan beliau...Kesian...

Anonymous said...

APA YANG KAU MERAPU NI BONGOK.....!!!

Anonymous said...

HAHHAHA......PAK LAH DAH BENGONG!!!! TAK TAU NAK BUAT APE DAH....MT PON SURUH BERENTI AWAL...YES LA!

Aspirasi Bangsa said...

anwar dan gila bayang selepas rancangan bodoh 16 september gagal...

16 September kegagalan pakatan rakyat!!!!!

anwar said...

bodo nye anwar!!
harap je same name ngn aku..

putrakkrai said...

BANG NUAR NI ADE KE IQ SAMA DENGAN SIN CHAN?
LAWAKLAH...... SALAM BUAT AJI, DAN & KEKAWAN DI TINGAT 9 TU..... TUGGU DOREMON DATANG.... KREATIFLAH... BILA PULAK NAK PERSIANGGAN....

Ijok said...

sekarang, si Tian Chua tu pulak yang dah gila bayang... pemimpin dan pengikut sama aje - dua dua dah meroyan tak tentu arah.

bacalah laporan NST berikut:

http://www.nst.com.my/Current_News/NST/Wednesday/National/2358343/Article/index_html

Pembohongan 1: Tian Chua kata - "Tian Chua said in a telephone interview that PR representatives had "a couple of meetings" with the prime minister's aides.

Padahal, pejabat PM dan PM sendiri dah beberapa kali mengulas tak pernah ada perjumpaan tersebut

Pembohongan 2: PKR tempoh hari berkata dah hantar surat kat YDP Agong untuk berjumpa.

Sekarang ni, lain pulak cerita dia. NST melaporkan - "Tian Chua also declined to say if the Pakatan Rakyat had arranged for a meeting with the Yang di-pertuan Agong, hinting that this would depend on the outcome of the discussions with the prime minister."

Pihak Istana juga, seperti dilaporkan oleh NST: "An aide at Istana Negara said yesterday he was not aware of any letter sent by the Pakatan Rakyat to arrange for a meeting with the King."

PKR = Anwar Ibrahim
PKR = Tian Chua

Pembohongan = Anwar Ibrahim
Pembohonhan = Tian Chua

Jadi kalau ikut logik seterusnya, PKR = Pembohongan

Terang-benderang dah!

Sivaji the Boss said...

Semua Anwaritas,

Percayalah, PKR akan memerintah Malaysia pada 1 hb October, kata Tian Chua.

Hello, Raya Aidil Fitri bila eh? Nasib baik, Tian Chua yang cakap kalau NUar, tak tahulah dah jadi apa dengan dia, hari raya nak perintah Malaysia. Hei bahalul, rayalah, yang hang nak rampas kuasa buat apa?

Biak pi lah kalau Tian Chua nak membuat rusuhan jalanan masa raya, sebab KL lengganag, yang ada alien-warga Myanmar, Bangla dan Filipino. Biarlah Tian Chua ber arak dengan mereka. he...he..

Itulah, Anwar bangang, lantik ketua penerangan yang tak perihatin, pakai balun sahaja, tarikh takeover asyik berubah.


Pleaselah Anwar, hentikanlah sendiwara kamu, kamu hanya layak kawan dengan Doraemon....

TINTABIRU said...

Salam MASTER DEDAH..
ADOILAH sakit perut gelak tgk karton nih...hahahaha

Anonymous said...

ini lah nama dia biawak lidah bercabang,tapi lagi jelas saya katakan anuar ni itik..kamu tak percaya kah anuar sama itik sama saja cuba tengok itik punya kepala kalau jalan depan angguk yes tapi ekor belakang no no no..
mangsa pertama jadi korban dan jadi bahan kajian adalah SAPP lah..skg habis parti c kawan berpecah sana sini..yg dia jaga eric majimbun sama yg satu lg perempuan cina sasau..malas aku mau ingat nama tu nyonya kili tu..tu jak dua dia jaga kunun yg lain habis belarian bah..
jadi parti lain pula jadikan sapp ni sebagai bahan uji kaji..bah tengok saja lah apa hasil kalau berpaling tadah..bukan kah parti berpecah semua..dia org dah tengok hasilnya jadi skg diam2 lah dulu..
nah ertinya kamu jng lah jadi mcm itik yaaa bulu cantik bah tapi ada tersirat juga..kalau pas ndak sedar2 lg skg p lah kamu buka dan semak semua keahlian PKR 70% merupakan org pas yg mana mereka telah d tipu bulat mcm kuih ondeh-ondeh aply saja pkr sama juga kalau apply pas..maksudnya ahli pas mempunyai 2 keahlian..tdk lama bungkus lah pas punya org semua lari..bukan kah nampak byk ahli kalau org yg sama juga dlm pas dan pkr..yg sebenarnya pkr dan pas skg berkongsi ahli..mana kuat pengaruh nanti situ lah ramai org..nak tahu lebih lajut(rujukan blog anak malaysia)
beberapa hari lalu DSAI dah malu teruk oleh seorg mamat reporter india yg ckp apa sal balik2 tanguh ni pasal tukar kerajaan..kan DSAI dah ada 30 org apa sal tak ambil alih lg kerajann..dengan selamba c kawan jawab masalah teknikal (rujukan blog taiping mali)dlm tajung setan seganbut..aduiii ketra betul itik,kili sudah kali org ni..

red said...

Anwar cm ada mmber kita sebut itik..
memang betul.apa la dia.cm tun kita kata la, "dia ni x dak kerja lain dah, dia nak jadi PM saja". sedar la diri. apa yg telah kau buat kat Malaysia, jadi porak peranda.kata Islam la,tapi hati kau tu? apa nuar oi...dah dasar gayboy..eh..silap la ni..gay lord dah.. :)

WatakSampingan said...

Hahaha..
Kartun yang baik untuk menunjukkan betapa Anwar psyhico nak jadi PM.
Dia memang tak boleh nak terima yang Tuhan tak bagi dia jadi PM.
Jadi dia mula la buat benda-benda yang tak masuk akal.
.

atuk kau said...

ALAH..SETAKAT COPY N PASTE SAPA PON LEH BUAT..NK CARIK PUBLISITI BUKAN SUSAH..ISINYA KOSONG..CUMA HARAP COMMENT PEMBACA JER..
PIIRAAHHHH...SRONOK SGT LAH TU..
NK TERGELAK LAK AKU DGN HAMPA NIE.
KAPAL NK TENGGELAM PON TAK TAU NK SELAMATKAN DIRI LG..
HEHEHEH..MCM2 HAL HAMPA NIE.

Gallius said...

Bro..saya suke la blog bro nih. kelakar, dan berisi. cam majalah national Lampoon. kalah Zunar (akhbar Hara Kahak)

atuk kau said...

GALLIUS..
CAM NI LAWAK KE..AKU RASA X PON..
LAWAK BODOH TU ADA LH..
(KARAT BIRU PUNYA LAWAK)AJAK LA KWN KO JOIN SAMA

Senyumsempoi said...

Tak gelak tapi senyum juga.

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet

Wenhao Guo said...

cyber monday 2015
cheap ray ban sunglasses
discount ugg boots
wellensteyn jackets
ugg boots
cyber monday deals
black friday deals
belstaff jackets
ugg boots
snow boots
parajumpers coats
canada goose jackets
black friday 2015
ugg australia
cheap ugg boots
canada goose jackets
barbour coats
ugg sale
ugg outlet
nobis outlet
michael kors factory outlet
winter jackets
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
woolrich outlet
winter coats
ugg outlet
barbour coats
canada goose jackets
canada goose outlet
moncler jackets
moncler outlet
ugg outlet
achang1024

My Tiểu said...

h cáchtrang hoàngvàthiet ke noi thatdep vathi cong noi thatcủatrường họcoz chúng tôi là một trongnhữngkiểu cách đitrước tiêntrongnoi thatthi công nội thấtvà trang trinoi that can honhằm đáp ứngtoàn bộnhu cầuthiet ke can ho. vàthi cong noi that shophoặcthi cong shopchongười mua. ngoài ra OZ còn chuyên nhậnnthi cong noi that showrom,thi cong noi that can ho, vàthi cong noi that nha hangcũng như,thi cong noi that van phong, trang trinoi that cua hanghaynoi that nha hangcũng giống nhưnoi that khach san... ngoài ra ra chúng tôi cònthi cong khach santhi cong biet thuvàtô điểmthi cong van phongcũng nhưthi cong nha phohaythi cong chung cuvafthi cong can ho

tinh tuyet said...

công ty chuyên cung ứng my pham han quoc có những sản phất chồng cây nooit tiếng như kem tri tan nhan còn phanh chúng tao cung cấp với sở hữu các sản phẩm như kem tri tham có tinh chồng thảo dược 100% được chiết xuất ra từ thiên nhiên. ngoại giả thời sự kết hợp cụm từ những chiếc kem nào với kem chong nang cũng là một chấm nhưng mà chị em cần chú trọng luu ý có tinh tường chồng đực biệt nhiều trong các loại kem tri seo cũng được điển tích hiệp ra kem duong am khiến cho làn da cụm từ bạn trở nên xinh tươi tỉnh hơn. bên cạnh đó ví như bạn biết phối hợp dunggf mang những laoi Kem korses hay kem kem hong sam han quoc thời chất cây sẽ rất tuyệt trần.

tinh tuyet said...

thiet ke noi that dep va thi cong noi that là một trong những dịch vụ trang tri noi that thi công nội thât và trang tri noi that can ho nhằm đáp ứng phần lớn bắt buộc thiet ke can ho . và thi cong noi that shop hoặc thi cong shop cho người dùng. ngoài ra OZ còn chuyên nhậnn thi cong noi that showrom , thi cong noi that can ho , và thi cong noi that nha hang cũng như, thi cong noi that van phong , trang tri noi that cua hang hay noi that nha hang cũng giống như noi that khach san ... ngoài ra ra chúng tôi còn thi cong khach san thi cong biet thu và trang hoàng thi cong van phong cũng như thi cong nha pho hay thi cong chung cu va thi cong can ho , thi cong spa cho người mua liền kề đó oz còn sản xuất các bí quyết như trang tri noi that shop , xây dựng noi that van phong đến với oz quý khách sẽ có những dịch vụ trang tri noi that trong goi nhu noi that khach san hoac noi that resort cũng như làm đẹp noi that lounge hoăc noi that culb liền kề đó còn những dịch vụ pha chế nội thất như noi that spa noi that tham my vien