Thursday, September 18, 2008

Anwar Sah Jadi PM


Malam tadi, tiba-tiba Bang Nuar mendapat hadiah dua buah lori remote kontrol dari Taiwan yang mengandungi 31 buah kerusi. Bang Nuar kemudian mengangkat sumpah di hadapan gambar Bush sambil diberi liputan luas oleh CNN dan Al-Jazeera. Tahniah Bang Nuar. Akhirnya impian Bang Nuar tercapai juga akhirnya.

18 comments:

hashim harris said...

Master Dedah,

Tahniah pada DSAI kerana telah berjaya di lantik sebagai PM (Pembelit Murahan @ MASTER DECEIVER)

Itulah, kesian Master Dedah, kalau bersama-sama DSAI kan dah jadi orang besar. Sekurang-kurangnya bolehlah jadi tukang bacuh kopi di tingkat 4 Pusrawi.


Walau bagaimanapun, kita mengucapkan syabas buat rakan-rakan kita dari parti KeADILan kerana telah diperbudakan oleh Bang Nuar.


Apa kata, kita bersama-sama mengembeleng tenaga kita untuk menegakkan syiar islam dan ketuanan melayu.Hidup Melayu.

hashim harris said...

News Breakers.

Due to USA sub prime mortgage crisis @ credit crunch and the failure of the takeover of Malaysian Government, Carlily Group Inc wish to announce that with immediate effect, Sir Anwar Bin Ibrahim has been drop as the Corporate Adviser for Asian Region of the group.

Nevertheless, Sir Anwar Bin Ibrahim will however been appointed as co-liquidator for Lehman Brothers. This appointment is in recognition of Anwar expertise as a Master Deceiver. Perhaps by this appointment he can deceive the USA citizen in day dreaming that USA economy is fundamentally remain strong.

Reported by Crossroads group.

Anonymous said...

Kritikal sangat nampak gayanya Anwar ni... ICU ke? Kat Pusrawi ke? Kesian Anwar..Mimpinya tak jadi kenyataan...

alias harun said...

anwar suka main blakang

Anonymous said...

wahahahaha!!!! sila lah hantar 31 buah kerusi dari Ikea kat rumah anwar kat segambut tu hah!

ah tu lah... cakap bukan main besar, abis-abis, terus jadi pembohongan. dari dulu lagi aku dah agak dah, anwar ni main kaki putar belit dari zaman masa dia belum kena tangkap lagi.

ah dah tu, sekarang, dia punya cakap terus buat orang confuse lah, buat orang takde confidence dalam ekonomi negara lah, last-last, dia lah yang merosakkan nama baik negara.

aksyen aje pi sana pi sini kat luar negara, padahal nak memburukkan-burukkan nama negara dan kerajaan. bagi dia satu lagi punya penampar kang baru tau... tak pandai-pandai si budak anwar ni.

kesian aku tengok kat isteri dia, macam kena ikut aje apa cakap dia. nasib lah kan...

Anonymous said...

ISA kan aje pengkhianat bangsa ni.
buat malu malaysia n org melayu jer.
Ahhh..menyampah aku dgn mamat nuar ni..


Ulat&Kulat

Sepat benua said...

Lupakan kisah anwar.. kita la dok pikiaq kisah minyak.. kalau betoi paklah nak tolong org melayu turunkan harga minyak... minyak dunia jatuh teruk dah ni...

1 barrel(tong) = 159 liter
1 USD = RM 3.471

harga minyak semasa = USD92.92 setong



Dulu USD145 x 3.03 (Rate semasa) / 159 liter = RM3.00 - RM0.30 (Subsidi) = RM2.70
Skrg USD92.92 x 3.47 (Rate semasa) / 159 liter = RM2.03 - RM0.30 (Subsidi) = RM1.73

Kerajaan jual => RM2.55
Harga tanpa subsidi => RM2.00
Kita tanggung kerajaan = RM0.52 per liter.

Skrg kita lak yg subsidi kerajaan bukannya kerajaan kasi kita subsidi..minyak dunia dah turun terlampau banyak tapi kerajaan still senyap ngan isu minyak ni

hidup melayu... kata nak tolong org melayu.. aku nak balik raya ni.. minyak mahai...

alias harun said...

sepat benua..

ko nak myak murahor org Melayu dah x mampu beli myak lg sbab negara dah darurat sbab anuar al juburi

mrf said...

aku keje kat stesen minyak..bos aku cakap kalau boleh biarlah minyak turun harga bulan depan..pasal tu hari baru je turun, leceh nak buat akaun ngan nak laraskan harga minyak baru..lagipun kalau turun pun dalam 10sen je

kalau nuar yang gila talak ni jd PM aku komfirm minyak tak turun mendadak..dia akan tuduh kerajaan dah menghabiskan duit negara, pastu tak dapat nak tampung subsidi kepada rakyat.. dulu kata 16september memang komfirm dia bakal ditabal jadi PM..pastu tgk apa dia dah putar belit??

Anonymous said...

DSAI NI DAH MEROYAN......HANTARLAH PI HOSPITAL.KANG LAMBAT JADI GILA LAK.......SIAN JIJAH

Anonymous said...

Bang nuar tu patutnye dok kat masjid beribadat bukannye dok usung citer pasal bini tak pandai layan batin dier

TAIPINGMALI said...

sabor ler abang sepat benua...dah dapat RM600+ dulu kira orait lah. aku pun dapat 2k lebih,,,,minum kopi kat starbuck 10 ringgit tak komplain pun

atuk kau said...

ALIAS HARUN..
HANG TAU MANA NUAR MAIN BLKG..HANG BESA KENA DGN DIA KOT..2004 PON BUANG KES..HANG X DGR TDM KATA SJA2 BUAT CERITA.HANG SOLAT TUNGGIN TBALIK PON TAK GUNA DOK TUDUH CMTU....INGAT DOSA TU..CAMNA NK TOBAT..KALU BETOI DIA BUAT BIAQ DIA TRIMA HUKUMAN..TP KALU DIA TAK BUAT..HANG TGGUNG LH DOSA PITNAH..BARU HANG TAU

Anonymous said...

hurm... tula... aku rasa sang al-juburi ni die punye tu terpatah kot almaklumla, menjubur aje keje die...

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet