Wednesday, September 17, 2008

Anwar Sudah Melangkah Masuk Ke Pejabat PM

Cian Bang Nuar. Waktu melawat Bang Nuar ialah pada jam 2 petang hingga jam 5 petang. Malam dilarang melawat kerana Bang Nuar nak jalani rawatan sakit pinggang. Sebagai Perdana Menteri Malaysia, pagi Bang Nuar sibuk nak sign surat sokongan dan tandatangan MOU. Buat adik adik di sekolah rendah, kalau cikgu tanya cita cita nak jadi ape..beritahu nak jadi Perdana Menteri ya..banyak lagi ofis kosong kat Hospital Pusrawi.

20 comments:

Anonymous said...

nak minta sign projek dato seri...buat ternakan sikit di bukit mertajam

Anonymous said...

ternakan apa? ternakan BABI...hahaha..
anwar ni mcm badut...mcm joker

Anonymous said...

kartun hang mmg baguihhh la ...... aku tak boleh nak bayangkan kalau keluar kat harakah ..... sure haji hadi & mustapa ketawa kah kah kah

zam, proton, s.alam

MAWAR BERDURI said...

salam? mr. dedah.

ya! memang lucu dan kreatif...aku mau publish kat blog aku gak...rasanya 2 tempat yang paling sesuai tuk org yang banyak tekanan, cita2 tinggi kan mau jadi PM (apa dah jadi?)hehe!

Miss PeningPOLITIK said...

ape sudah jadi, malu je dengan agenda politik dia, cakap lebar lebur tapi habuk pun tarak.. mcm ni nak jadi PM ke.. Agaknye klau anwar jadi PM, projek buat jambatan kat kampung pun ambil masa 5 tahun untuk siap.. ataupun tak siap langsung.. cuma janji & cakap-cakap manis je.. come on anwar, hatta org kampung skrg pun dah pandai menilai, siapa yang boleh disokong, dan siapa yang cakap kosong.. ape pun, anwar mmg berani.. walaupun dia sendiri tahu impian tak kan jadi realiti.. ;)

Miss peningPOLITIK

Anonymous said...

aku rasa, kartun hang yang maha kelakaq lagi maha benar tu, hang buat poster rentangan besaq-besaq, lepaih tu hang pi gantung kat depan opis PKR tu hah!

kelakaq gila!!! dah lah kelakar, ada kebenaran pulak tu!!! macam 'the comedy of truth, funny but true'

seronok aku baca blog hang masa time aku takdelah sibuk sangat kat opis ni hah... maklumlah, orang lain yang bukan islam gi makan lunch, aku dok lah sorang sorang kat opis surf the net, tengok tengok cerita dongeng si anwar tu hah.

teruskan lah ye. seronok sekali ni hah!

Selamat Berpuasa! Ramadhan al-mubarak!

Orang Melayu Islam Singapore

Harith said...

wahhaa....nuar..buka jobstreet cari keja kosong pm ..kot2 ada...

Anonymous said...

haha.. dgr kata dah angkat sumpah dah jadi PM Malaysia tadi, depan gambar DYMM SPB YDPT AGONG.

Kesian, xdpt depan AGONG, dpn gambar pun jadi.

penjejakarus said...

hah..hah..Sakit perut aku dibuatnya. Kelakar sungguh si Master Dedah ni.Kesian sungguh si Nuar ni.Depan wartawan dan nampak air muka dia yg jelas menipu. Baliklah woi..kat Permatang Pauh tu. Jadi Ketua Kampung udah le..

Anonymous said...

aku rasa si budak anwar tu jadi perdana menteri kat mukim permatang pauh tu dah lah, elok jugak lah tu, ada title perdana menteri jugak, okay aper...

Orang Melayu Islam Singapore

*dah buka ke belom?*

Anonymous said...

aku sesak nafas lah tgk si anwar tu.. bosan tau x! bosan! dia ingat dia tu baik sgt ker? dia ingat semua rakyat sokong dia ker? kalau semua rakyat sokong dia awat dia letak syarat kat PM supaya jgn bubarkan parlimen utk halang dia bentuk kerajaan??

tah pape tah, kalau betul tpaksa bubar parlimen n pilihanraya, baguslah, tah tah BN menang balik 5 negeri tu... tu dia takut.

Anonymous said...

Ya Allah.. tolonglah buka pintu hati semua untuk nampak kebenaran dan sedar siapa anwar sebenarnya.. Engkau lagi MAHA MENGETAHUI. Hentikanlah putar belit dan penipuan yang dilakukannya. AMIN AMIN AMIN YA RABBAL ALLAMIN.

Anonymous said...

aminnnnnnnn......
mudah- mudahan doa ko tu termakbul.. :)

Anonymous said...

hahahaha.....anwar gila talak...anwar gila kuasa...anwar gila insim...hahahaha

anwar bohong! ...hahaha

Anak Melayu said...

Gila Jadi PM gamaknya.....

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet

Jianxiang Huang said...

0817
hermes outlet
prada outlet
futbol baratas
supra sneakers
cartier bracelet
hollister, http://www.hollistercanada.com
ravens jerseys
san antonio spurs jerseys
russell westbrook jersey
nike running shoes
ugg boots clearance,ugg australia,uggs on sale,ugg slippers,uggs boots,uggs outlet,ugg boots,ugg,uggs
drew brees jersey,corey white jersey,khiry robinson jersey,archie manning jersey,mark ingram jersey
michael kors outlet store
uggs outlet
barcelona soccer jersey
derrick rose jersey
the north face outlet store
michael kors uk outlet
miami dolphins jerseys
nba jerseys wholesale
true religion outlet, http://www.truereligionoutletstore.us.com
real madrid football shirts
camisetas futbol baratas
kate spade sale
cheap oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassescanada.com
evening dresses outlet
los angeles lakers jerseys
ray ban uk,ray ban wayfarer,ray ban sunglasses,ray ban,rayban,ray bans,raybans,ray ban glasses
mbt sneakers
patrick kerney jersey,bobby wagner jersey,russell okung jersey,max unger jersey,paul richardson jersey,terrelle pryor jersey,richard sherman jersey,byron maxwell jersey,derrick coleman jersey,eric winston seahawks jersey
mont blanc outlet
christian louboutin
nhl jerseys wholesale
mulberry uk
mont blanc pens