Monday, September 22, 2008

Bang Nuar Terbang Ke London

Bang Nuar telah terbang ke London untuk Audition Rancangan MR BEAN. Rowan Atkinson sudi memberi peranan sebagai Perdana Menteri kepada Anwar. Ishkk Ishkkk kesian sungguh Bang Nuar. Raya kat London ka Bang Nuar???

21 comments:

MAWAR BERDURI said...

salam?

kelucuan yang membuatku befikir dan berfikir. lucu...hehehe

Mankanan said...

Punyalah Anwar ni gila sangat nak jadi PM. Sampaikan Rowan Atkinson offer nak jadi PM dalan Mr Bean pun beliau setuju dan sanggup pi London... Kesian... Kat Malaysia dah tak boleh jadi PM dah sebab banyak sangat 'buat' sandiwara. Last-last, jadi PM dalam Mr Bean pun jadilah...

atuk kau said...

HAMPA 2 ORG SAMA SJA..

yeop perak said...

betul tu atuk bean dgn anuar sma je

Anonymous said...

mr beans ngan anwar mane sama. Mr beans wat lawak bijak, anwar wat lawak bodoh

alias harun said...

anwar x pose..

botak cina said...

anwar, u sudah gila belum?????????mimpi x mau bangun sudah lepas 16/9/08 mengapa x mau bangun??????????tunjuk lah bukti pangil pm USA tankat pak lah,kalau tak boleh, lebih baik u x mau pegi london!!!!!!!!!!

nieys Zahri @ atuk Kau. said...

Hang cerita apa? Hari ini 23 haribulan September, DSAI menubuhkan kerajaan baharu Malaysia setelah dapat pekenan DYMM Agung.

Nasiblah hang semua.....

armc2 said...

oit...arini 23 september nih??aku tak dpt brita apa2 nih..aper crita?

Anonymous said...

Tahniah kepada Atuk Kau dan rakan-rakan PAkatan Rakyat.

DSAI telah mengankat sumpah jawatan PM (Post Master) tengah hari tadi di depan CEO POS Malaysia, Datuk ABU Huraira.

Dayang Mahani-Tabloid said...

Master Dedah,

Saya baru pulang dari menghadiri press conference Keadilan, kali ini Anwar tidak attend Conference kerana Tian Chua berkata beliau sedang berbincang dengan AAB pasal peralihan kuasa.

Saya telah menalipun Press Secretary Pak Lah tetapi beliau menafikan yang AAB bersama Anwar.

Inilah Keadilan, sekarang Tian Chua pulak berbohong. Bila di tanya mana perginya Datin Sri Wan Azizah, kata Tian Chua, sedang berjumpa dengan lawyer syariah,,, pasal apa eh ?

Kalau perempuan jumpa lawyer syariah, selalunya pasal......, kesian Datin Sri Wan , tak kan dah tak tahan kut?

Well, hak seorang perempuan didalam ugama islam di lindungi, kalau anda dizalimi oleh suami anda, anda berhak untuk membuat tuntutan cerai taklik kan?


Bulan puasa dan nak dekat raya, kita doakan lah supaya Datin Sri Wan tabah menhadapi dugaan. Kita doakan rumahtangga Datin Sri sentiasa bahagia walaupun Datin, sendiri derita .

hashim harris said...

Salamat sejahtera semua,

Saya ingin bertanya samaada anda mengenali Datuk Rahim Ghouse, bekas ketua pemuda umno permatang Pauh dan juga bekas orang kuat Abrar Group?

Kalau kekawan Angahsp dan Atuk Kau tak kenal, maka saya ingin memberitahu anda mengenai Datuk yang seorang nie, Rahim Ghouse adalah proxy Anwar dalam Abrar Group sama macam Tong Kooi Ong di Phileo.

Tetapi semasa Anwar di tahan tahun 1999, Rahim Ghouse telah melarikan diri ke Australia, pada minggu lepas, @ 16 September , beliau berada di Malaysia. Beliau telah memberitahu saya dengan angkuh bahawa pada 16 haribulan Anwar akan menjadi PM, beliau telah membawa masuk USD 100million untuk di agih-agihkan kepada orang-orang Keadilan.

So, orang-orang saperti atuk kau dan Angahsp tentu kaya sekarang nie?

Berbalik kepada Rahim Ghouse, beliau ialah orang yang menjahanamkan Abrar Group, sahingga terpaksa gulung tikar, yang kesianya Dr Wan Hasni, ceo, ABRAR, yang tinggal di Malaysia waktu itu TERPAKSA berdepan dengan para pelabur dan pemegang saham, Rahim Ghouse lari dengan duit Abrar (katanya duit Anwar).

Pelik dan ajaibnya, beliau kini bercadang untuk kembali ke Malaysia, dia nie sama saperti Hishamuddin Rais @ tukar tiub, pengecut yang cabut lari ke luar negeri zaman peristiwa demonstrasi Baling.

Kesimpulanya, kalau atuk kau dan angahsp nak jadi saperti Datuk Rahim Ghause, dampingilah Anwar Ibrahim....., DAH TERBUKTI BELIAU PEMBOHONG TEGAR......

Ijok said...

engkorang semua baca report dari Channel NewsAsia Singapore:

http://www.channelnewsasia.com/stories/afp_asiapacific/view/377813/1/.html

ketawa terbahak-bahak aku dibuatnya! dah lah nak menipu 16 september, ini lagi sekali pulak si tak senonoh tu nak sambung menipu orang tak habis-habis!

ramadhan dah nak sampai penutup, tak taubat jugak si budak Nuar ni hah! astaghfirullah! apa lah nak jadi ngan si sekor ni hah...

Operator Kilang Kicap said...

Sesungguhnya percaturan/ permainan politik Anwar ternyata merugikan seluruh rakyat malaysia kerana beliau banyak menyumbang kearah penderitaan rakyat kerana Malaysia di lihat sebagai negara yang di lagi selamat ..

Berbanggakah kita dengan sumbangan beliau ini ?

Dan beliau pula tampil sebagai pembela sedangkan beliau adalah penyebabnya ...

Kenapa beliau tidak mahu menunggu PRU13 untuk merealisasikan cita-citanya. Biarlah PRU13 yang menentukannya dan jangan biarkan rakyat terseksa sebegini rupa ..

Anonymous said...

Salam,
Blog hang ini boleh buat orang gile!Daripada tension dengan blog-blog lain seronok singgah kat sini!
Rasa nak komen tapi kerana hati hilliorious dan joke engkau tak tahu apa nak tulis!keep up brother!

Mamak Penang!

Anonymous said...

buat lagi banyak bro

kita telanjangkan sifat sanubari si B.A.B.I nie

atuk kau said...

SDR HASHIM HARRIS..
AKU BUKAN JENIS MAKAN DUIT ORG.GAJI AKU PON DH CUKUP....NAPE DULU MASA IKUT NUAR MULUT HANG X BUNYI PON.MAYBE HANG DULU MAKAN KENYANG DAH.CAMTU LH LUMRAH MANUSIA NIE.MASA SUKA @ ADA KEPENTINGAN APA PON TAKPA.MASA IKUT NUAR SMUA DPT..MULUT PON TUTUP LH.LANI NI BILA NUAR X PANDANG HANG KOREK ABIS..CAMNI PUNYA KWN MAU KENA TEMBAK DGN SENAPANG GAJAHH NIE..KAT STESEN BAS PON BYK ORG CAM HANG NIE..

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet