Saturday, September 13, 2008

Trip To Taiwan

BRING ON "Katak" To Bang Nuar.
Do or Die Mission or Malu Mission.

17 comments:

wokyoh said...

malu mission

Anonymous said...

depa pi belajak buat sup....sup katak

Anonymous said...

sdra masterdedah. saya lihat grafik kamu semua low class dgn byk teknik 'cut and paste' yang tak realistik langsung. isu politik kamu pon tak da yang bole memberi kesan pd pembaca tak da point! ape yang kamu cuba sampaikan saya pon tak paham. byk juga blog lain yang bidas kutuk mana2 politik tp cukup relevan dan ada point! tp blog kamu kosong! kalau stakat dgn grafik yang low class mcm budak tadika dgn isu politik yang cetek dan ciplak dr suratkabar xpayah buat blog la brader! buat amal jariah lagi baik la!

geli geleman

Anonymous said...

sdra masterdedah. saya lihat grafik kamu semua ada class dgn byk teknik yang realistik sungguh. isu politik kamu pon ada yang bole memberi kesan pd pembaca. ada point! ape yang kamu cuba sampaikan saya paham. byk juga blog lain yang bidas kutuk mana2 politik tp cukup relevan dan ada point! tp blog kamu lagi hebat! kalau dgn grafik yang high class mcm profesor dgn isu politik yang celik dan tak ciplak dr suratkabar boleh buat blog lagi la brader! buat amal jariah baik!

geli gentlemen

Anonymous said...

Hello Sdra,

Kesian, ahli-ahli missionnya tersadai di Taipei, mereka tak dapat berjumpa dengan MP-BN pun.

Kesian, habis duit lepas tu stranded. Itulah namaya orang desperate. Bang Nuar tu kan penipu, kalau dah confident ada cukup quota MP nak lompat tak payahlah kejar mereka sampai Taipeh.

Hai rakan saya, Saifudin Nasution pun dah jadi polong, ikut aje Tian Chua, siapa bos, DSaifuddin ke Tian Chua?

Nak tanyalah, belanja pergi Taipeh tu duit siapa? Duit Zionist ke duit Yahidi.

Bang Nuar, cukup-cukuplah gormal bebudak macam AngahPS tu, kesiam mereka.

hashim harris said...

MD,

Apalah you nie, biarlah kekawan kita dari ADIL pergi Taipeh nak cari katak.

Well, katak di Taipeh allright sedap-sedap, kalau nak tahu macammana sedapnya katak tanya kat Ida Nerina anak Marina Yusof, bekas orang kuat Keadilan, kan Ida makan katak dalam program tv reality.

Lahai Saifudin Nasution, apa hal nya kamu nie, yang pergi Taipie buat apa? Stranded tak beraya lah komu? Hello bro, masuk je PAS, jangan layanlah Pak Shiekh tu?

Oh ya, jumpatak Sung Hi Lee dan Tina Mai? Silap-silap Tian Chua pergi Ngap amoi-amoi tu kut? Puasa bang.....

Anonymous said...

mula-mula makan babi...

sekarang makan katak

Anonymous said...

Untuk semua Ahli-Ahli Parlimen yang beragama ISLAM dari BN atau PR, adakah rasa kurma dan tamar di Taiwan lebih sedap berbanding di Malaysia? Pergi jauh betul anda semua nak berpuasa dan berbuka ni ya. Bukan buat apa pun, hanya berkejar-kejaran maklumlah duit masing-masing banyak! Dibandingkan kami pemilih-pemilih anda semasa pilihanraya yg lepas ni. Nak beli ayam golek untuk berbuka pun fikir 2-3 kali, anda semua sedap-sedap berbuka di negara org. Byk duit ahli-ahli parlimen ni ya. Byk dpt projek ke YB?

rahza said...

pembela kerajaan pengecut...gertak sikit pun dah gelabah...

atuk kau said...

RAHZA..

AKU SOKONG HANG

Anonymous said...

Thanks for an idea, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet

cai huanglin said...

caihuanglin20150422
air jordan 11
burberry outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet online
cheap jerseys
fendi outlet
louis vuitton
gucci outlet
discount christian louboutin
toms shoes
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet
jordan 3 retro
coco chanel
timberlands
hollister clothing
michael kors
michael kors outlet online
jordan 11 gamma blue
hermes
celine
louis vuitton handbags
jordan 3
ralph lauren uk
chanel handbags
coach factory outlet online
coach outlet
michael kors outlet
tory burch outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet online
michael kors
pandara jewelry
oakley sunglasses outlet
ray bans
prada shoes
coach factory outlet online
louis vuitton handbags

Hua Cai said...

air max 2015
kate spade handbags
true religion jeans
prada outlet
air jordan shoes
tory burch sandals
links of london uk
ralph lauren outlet
discount oakley sunglasses
thomas sabo
coach outlet
cheap jordans
calvin klein underwear
toms shoes
converse all star
true religion jeans
ralph lauren polo shirts
polo lacoste pas cher
louboutin shoes
longchamp outlet
coach outlet store
swarovski jewelry
marc jacobs outlet
air jordan 9
kobe bryants shoes
true religion outlet
michael kors outlet
ray ban wayfarer
mlb jerseys
burberry sacrf
lululemon
monster headphones
coach outlet online
kate spade outlet
true religion outlet
chanel outlet online
michael kors outlet online
giuseppe zanotti outlet
roshe run men
tory burch outlet online
2015422caihuali