Wednesday, October 22, 2008

Jambu Terbaru Anwar Ibrahim

Inilah wajah jambu terbaru Anwar Ibrahim. Namanya Mie. Bertugas selaku Setiausaha Peribadi kepada Anwar Ibrahim. Boleh tahan jugak Mie ni, kalah Saiful Bukhari nih..
Posing Mie Jangan Tak Posing.
Kerja Senang Je..Buat Kopi..Pergi Luar Negara..Bawa Fail. Bertuah sungguh jadi jambu ye

39 comments:

kopi din said...

Dia punya kerja buat kopi je tu, tapi untung betul, berkepit je dengan Anwar kemana2.

Anonymous said...

Stim I tengok dia ... auwwww!!!!

auwwww said...

hairan, kenapa yg muda saja jadi pembantu dia, tak ada yg berumur ke mcm munawar tu.

ibnuadnan said...

wah3..sopan santunny

mimpi916 said...
This comment has been removed by the author.
mimpi916 said...

cam kerja kat hotel je tu..

ketam said...

hehehehhe (itu je yg mampu di tulis)

Mankanan said...

Jambu sungguh mamat nih! Memang taste Anwar macam ni...pucuk muda tu! Tapi betul ke ini 'jambu' terbaru Anwar atau just spekulasi?

Encik KhaL said...

tinggi jugak taste si nuar ni
apsal x ambik jijah je jadi pembantu
:))

MeeT uNcLe sHaH said...

no comment....

Pok Nik Klate said...

Bior betui..tapi org kata golongan gay ni dia punya taste sama saja.. jadi kalau tengok ropa.. lebihkurang saiful .. memang taste pak syeikh kita kot?? Sat lagi YB Salahuddin Ayub Ketua Pemuda PAS pon dia bantai kot..

yuyuk said...

tak baik panggil saya jambu..

Che Moq said...

ni jambu bol ni..tak pun jambu botol..hari ni dia masih dapat berjalan seperti biasa..satu hari nanti kengkang jugak...hehehe

Otai Jawab said...

Ini Rahimi Osman. Dia ni sepupu Saiful. Orang yang bertanggungjawab bawa Saiful Bukhari masuk ke pejabat DSAI sebagai pembantu dia(Rahimi).

Lepas kes Saiful Bukhari, Rahimi letak jawatan sebab dia tanggungjawab atas kesalahan dia bawa masuk mamat tu ke pejabar Anwar.

jambu terbaru apa? Gila.. Mamat ni lagi lama duduk kerja dgn DSAI dr Sepul. Siap jd Timbalan Presiden AIC lagi.

Piggy Singh said...

Maknanya bukan sahaja Saiful yang bang Nuar buat koleksi jambu.

Anonymous said...

auuuwwwwww!!!!! bang nuar.... mai la

MAT DAUD GRUGREH

DAUD GUA KELAM said...

awww awww...aku tergoda aku tergoda kerana dia...dari kerana punggung...yang memiliki aura..oh..aku tergoda..aku tergoda..terpersona...

dari kerana punggung yang mempunyai kuasa...oh aku tergoda..aku tergoda melihat punggung...

chekamala said...

hehehhe...

bekalan akhirat korang....

PEJUANG MELAYU said...

muka jambu giler...tak sangka mmg taste mcm saiful jg la..mcm ni ppuan melayu lain geram la yg hensem2 dah ada yg punya.hehe

Desperado said...

Phewwwiitt!!!!!!!

Anonymous said...

bang nuar nak bukak kilang kunyit dgn pembantu baru dia tu hampa xtau....ni suma nak bagi rosak lubang pungkoq..nak berak kangkang sikit taik nanti jatuh..hahahahah

takkanakunakkasiknamabetul said...

Sampai ati abg nuar. Saya lagi jambu dr die tp kenapa abg nuar tak pilih saye!!?? Sob.. sob..

Norish @ Afraima said...

betul juga...menjadi persoalan...kenapa jenis jambu yang sentiasa mendampinginya.....

Anonymous said...

hoi Mie ...
hang jagalaa pungkok hang ... nanti dia dok "balas" pulak ...

jagat said...

uik pandai anwar pilih buntut jejaka lembut...lebih kurang mcm azmin ali jer mamat jambu ni pegang h/p...auu

ABG JAMBU said...

AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

main belakang said...

elokla kalau dah perangai camtuh...bule la bukak SPA GAY banyak sikit

bapak yang romen mak kau said...

fucker!!~woi penulis blog tak siuman..haaa...mampus kena bakar kat neraka kasi gantung lidah.bodoh!!tau kenape???? sebab kau nih buat org buruk sangka pada yang lain?kau kenal ke si 'MIe' tu..sedap2 mulut kau je ehh...mak kau dulu kasi kau lahir keluar ikut pungung ke yang kau stim sgt citer pasal pembantu baru anwar????Orang kerja keras ke ape ke?kau tau ke?biar la die jadi pembantu anwar...tak salah pun.yang salah tangan kau dgn lubang bontot kau sama je busuk.tlg la teruskan benda bodoh kau buat ni...takpe...biar sampai kudis tgn baru kau igt kau salah kat siapa

y.o said...

MasyaAllah, hanya kapada kita yang berugama islam. Kenapa kita memfitnah sesama islam tampa bukti. Bukan ke fitnah itu salah satu dosa besar. Kita tak percaya ke ada hari akhirat d mana semua kita menerima pembalasan? termasuk Anuar. Lagi pun kan ke kes liwat Anwar dulu tu dah ditolak mahkamah, jadi maknanya perkara tu tak benar. Saya bukan taksub Anuar tapi taksub pada kebenaran

y.o said...

master dedah, bagus dedahkan yang tersorok tu. tapi dedahkan lah dengan benar dan adil, maksudnya dedahkan semua hal tak kira apa dan siapa dan dengan bijaksana bukan bohong. sebab, kalau kita Islam, semua yang kita buat diketahui Allah. Tak ingat ke satu hari nanti kita akan tiada didunia dan kena bertanggung jawab atas apa yang kita buat

Kucingkepong said...

Saya rasa tanggapan penulis ini keterlaluan. Jangan cuba mengaib orang ynag awak sendiri tidak tahu. Kalau penulis saorang Islam, bertaubat lah.

Anonymous said...

nape tkde gosip tntang pak najib kte yg kaki pempuan, perogol bersiri,suka mkn duit rakyat..korang tak tau ke dia lg otai ttg bende2 mcm nie?..dan nape x de informasi ttg UMNO yg ahlinye gile pangkat smpi suruh pak lah jgn ikut tanding jd ketue sdgkn die prdana mntri?anyone plz,open ur eyes don't make like thz to anuar ibrahim..

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

master... saya pun soal tetap soal...tanya tetap tanya. kenapa bebudak jantan muda cantek jadi pembantu? org macam kita dah 50 tahun ke atas tak selera ka?

jijik la cakap nanti org kata fitnah. oleh itu bang nuar pun berhentilah dok balun pak lah, najib, melayu dan lain2. siapa mau berhenti dulu? tentu bang nuar sebab dia orang alim asalnya.

AIDS said...

salam

hehe kepada encik anon di atas tuh

pinjam jawapan kucingkepong, tapi kene adjust sikit lor

"Saya rasa tanggapan si anon ini keterlaluan. Jangan cuba mengaib orang ynag awak sendiri tidak tahu. Kalau penulis saorang Islam, bertaubat lah"

Jadi pada encik anon kat atas tu, bertaubatlah hehe....

Good job Master Dedah. Pendedahan bro nampaknya berjaya memanaskan jubor pemuja tegar de factor leader keldaian, Anwar Al-Sesumpahi (pinjam istilah majalah orang putih heh)

Anwar Ibrahim Delusion Syndrome

Anonymous said...

wow...nilah akibatnya org yg tak guna otak, bodoh sombong, dah tahu tak pernah mengkaji kebenaran jgn cuba nak cakap lepas jer. seronok juga sembang dlm blog bakal penghuni neraka ni yer...banyak2 kan lah korang buat fitnah....nanti siapa yg paling hebat fitnah dia akan mendapat ticket 1st class ke NERAKA....

Anonymous said...

aku rasa penulis ni jenis yg dgr TV3 jer..org lain dah mula ke hadapan, dia msih dlm fitnah nak mengaibkan org. agaknya penulis ni 24 jam bukak website UMNO-BN jer...tu ler, lain kali kaji kedua2 nya sekali. aku dulu pun org BN. dah aku tau rakyat diperbodohkan, baru aku sedar. Si penulis ni aku tak tau bila lagi dia nak modenkan otak dia ni. Anak2 rakyat malaysia semua sekolah kerajaan. Anak2 puak UMNO-BN ni, cuba kau tengok. kalau tak luar negara tak sah. yg kau masih jugak nak jadi barua UMNO-BN ni, terpulanglah.

Anonymous said...

yg si OTAI tu...kalau org letak gmbr leonardo D'caprio pun kau ingat betul...kau kenal ker budak tu...? aku rasa kau ni ambik cerita dari mulut org...

Anonymous said...

heran aku...dah mcm2 allah tunjukkan..tapi ramai betul yg buta hati..taksub kat nuar aljuburi ni....kalau sokong pas x pe la sikit...ini si aljuburi yg disokongnya....

heranlamadoh66 said...

Mintak maaf dulu bbyk sblum komen..trgerak hati nak join venture mengomen. Ari ni last posa, esok dh nak raya...so..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI utk semuaaa....Kpd anda yg dok bagi nasihat spy Master jgn memfitnah secara jujur,yakni anda tdk menyokong mana2 pihak...Alhamdulillah,semoga saranan anda menjadi panduan. Akn ttp jika sebaliknya, maka hendaklh anda sedar segera dari lamunan..krn realitinya org yg anda dok puja puji kata baik itu (AI) lagilah kuat fitnahnya dan sggp berbuat apa saja utk memastikn Fitnah nya itu di terima org dan dosanya dikongsi sama dgn org2 ini.( aku rasa kbykanya bdk2 baru setahun jagung yg tak tahu menahu kisah AI ini.)Bila di suruh rujuk mana2..takmau, katanya ejen kerajaan..dll. Nak tahap ekstrem mcmana lagi pendedahan perilaku buruk AI baru mrk nk percaya ni..Keharmonian negara makin terjejas.Lepas satu komplot AI dpt di tangani dan dibidas balik, dgn muka hitam, selamba dia berdalih.Dn apabila ada diantara penyokong sendiri yg terlebih tanya ttg kebenaran @ motif pemimpin idolanya itupn dia blh berdolak dalik lalu dituduh macai kerajaan dn di halau keluar.Sampai camtu sekali kelakuan pn msh ramai dok puja...makanya AKU..adalh salah seorg drp mrk2 yg ..amat HERAN ttg FENOMENA ini lalu naluri ini terdetik..."JIN" jenis apa yg dok mengapit manusia sekor ni.