Wednesday, November 19, 2008

ANWAR TIPU KAUM INDIA

DULU MAIN TENIS SAMA, SEKARANG BERPISAH DAN MEMBAWA HALUAN MASING MASING. DI MANA JANJI DUIT SEJUTA SEORANG UNTUK ORANG ORANG INDIA...TIPU BELAKA.

19 comments:

Hati Kecil Berkata said...

dah tau tipu buat pa ikut..tahniah juga kepada ahli-ahli PKR yang dah sedar begitulah lumrah dunia.."dah terantuk baru sedar"..

P/S: teringat masa bekas-bekas pemimpin PKR pusat yang berceramah untuk BN masa PRU12..

Mankanan said...

Jangan kata bangsa India, bangsa sendiri pun dia tipu..Sendiri mau ingatlah...

adam harris said...

Hanya Anwar mengenal Manikam, itulah perumpamaan mengenai Anwar sebagai keturunan India. Anwar tu kan Mamak@ Bapanya Ibrahim kan India Muslim, jadi biasalah India tipu India-biasalah.

Nalla, dulu bersumpah setia dengan Anwar, tetapi Anwar kelentung Nalla dan tak bagi kerusi untuk bertanding.

Kata Nalla, dah lah penat-penat supply boys and girl to Anwar, somemore I went to prison for him, what did I get, Anwar want to taruk my buttock somemore...Aiyuh where got roads. Everything I gave him.....

PleoMax said...

Semua dia tipu. Jangan cakap bangsa india saja. Satu Malaysia ni pun dia dah tipu. Cakap tak serupa bikin.

belut said...

ye betullll.....

Mantan tpm tu :-

1) talking not as action.

2) tray nail, nail scaterred
gossiping others, himself over.

Anonymous said...

blog ni x habis2 nk tabur fitnah.. lantak la korang..byk la pahala bang nuar hehehehe

Anak Melayu said...

Aku tetap sokong master dedah...

add said...

Cakap elok elok sikit: nanti kalau pengikut PKR dengo habis kita di belasahnya..

Anonymous said...

Anwar tu bapak dia India tapi mak melayu macam Che Det jugak tapi yg hairannya Che Det pilih jadi melayu tapi Al Jub pilih jadi keling tapi mengaku melayu dan sebat semua.
Orang mcm Al Jub ni campak lubang buaya je. Habih cerite!

Mamak Penang said...

Salam,
Tanpa Nama!!!
TDM dengan DSAI ini adalah contoh 'OBAMA' Malaysia!.Satu keistimewaan yang orang Melayu yang memandang tinggi dan hormat pada tamu!perkara ini yang sukar dapati daripada bangsa-bangsa lain didunia!.Islam adalah persaudaraan dan orang Melayu adalah pemegang kuat falsafah Islam yang terbaik bukakah begitu?

Anwar ini boleh lakukan negatif jadi positif!Bukan calang-calang daya pemikirannya!sayangnya dia cuma tamak dan haloba!tak sabar itulah kelemahannya.Kalau dia sabar... dia adalah seorang pemimpim Melayu yang terbaik!Sayangnya Iman dan kefahaman Islamnya kurang menentu menyebabkan dia termasuk orang-orang yang menzalimi diri sendiri.Dia laukan apa saja untuk tercapai matlamat seorang yang memandang ke hadapan..tapi sayangnya telah pandang kebelakang itulah kelemahannya!.kalu dah ular walaupun dipandang cantik tetapi bisanya amat bahaya untuk Negara!

Wassalam.

MeeT uNcLe sHaH said...

salam buat semua...
da nama pon nuar berahim, abes smua bangsa dia nk kencing!!! especially, melayu!!!
apelah nasib melayu ade pemimpin hipokrit mcm ni!!!

Anonymous said...

dah 50 tahun dikencing oleh parti ameno

Anonymous said...

Asal bukak mulut kata kat bos depa, marah bukan main. Kononnya UMNO ni jahat sangat.

Yang bos depa dulu masuk UMNO pasai apa? Dah kena reject, terus buka parti baru.Apasal dia tak join saja pembangkang yang mana ada? Kalau betul la dia nak membela rakyat, tak perlu buat lakonan yang mengalahkan Grammy Awards. Tunjukkan keikhlasan betul-betul.

Ni, sikit-sikit pi luar negeri, pas tu mengata, mengutuk dan mencerca dari luar. Elok sangat kot perangai macam tu?

Tapi kan, yang paling kesian, pengikut-pengikut dia ni la. Kalau kita kata bos dia sekali, pengikut dia 10X (tak mau kata, fikir la sendiri)

Ari tu menang kat Permatang Pauh, kot2 la nak buat kenduri kesyukuran, tak dak pun.

Oo lupa, dulu masa ceramah, bagitau kata tak ada duit. Pi luar negeri ada pulak duit.

mardhiah said...

Saya setuju dengan Mamak Penang, puncanya obsesi. Saya kira Anwar seorang lelaki yang baik, tapi orang yang terdekat dengannyalah yang obsess/kiasu mau bikin satu Lagecy kegemilangan keluarga.

Should they opt pembawakan late Datin Seri Endon, I believe nama Anwar akan dikenang sebagai pemimpin terhebat Melayu. Tapi mereka pilih untuk melawan dan mencaci-cera "tangan" yang telah mengasuh mereka. That is the biggest mistake done by Wan Ismail's daughter. How come smart woman like her bikin pilihan yang salah itu sangat menghairankan.

Mungkin didikan dan asuhan yang diberikan oleh Wan Ismail suami isteri tidak cukup untuk menampung beban emosi wanita dibalik tabir lelaki sehebat Anwar.

Anonymous said...

akupun sokong dia gak dulu, tapi makin lama tengok makin teruk mamat nih!

kalau pengikut2nya tak sedar lagi, tak taula nak kata ape!

P/S kalau nak jadi pemimpin senang je.. jadi macam Pak Anuar ..kalau pandai pusing sikit je kira dah terror la tuh..pengikut2 macam PKR tentu sokong punya..kan senang..

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet