Sunday, November 23, 2008

SENTUHAN JARI MU


BANG NUAR SELALU SAJA TIDAK SEDAR DENGAN PERILAKUNYA. Di dunia ini kadang-kadang apa yang dilakukan ditunjukkan tanpa sedar. Kalau Bang Nuar tidak sedar dengan dirinya maka penyokongnya tentu lagi TAK SEDAR. ..erm sama-sama kita fikirkan

24 comments:

Topengperak_Xinwugi said...

apebenda ni?

name bukan main - "master dedah"...

ape yang ngko dedahkan ni?

posting macam ni budak baru kenal CC pun boleh buat...

aper la punya turrr...

aku rase, lagi baik x yah buat apa-apa posting drpd dok buat posting bodoh macam ni...

ni bukan master dedah dah ni, dah jadi master akal singkat dah...

Khak Ptuih..!

Anonymous said...

marah ke? erm...nampak org yg tulis mesej ringkas ini masuk dalam perangkap materdedah ni. Be Cool. Relaks. saya pun tdk terfikir ade org mcm ni..boleh capture..dahsyat....

Che Moq™ said...

salam,

kenapa si topeng perak ni suka meludah di blog orang?kalau terpalit kat muka sendiri habis cair topeng tu..kalau ye pun taksub dengan pakatan rakyat janganlah sampai anak cucu kau nanti terpaksa jilat ludah kau sendiri..

revomuda said...

huhuhuhu....rilex arrr topengperak

congrats masterdeah....nie lah baru masterdedah sebab buat pendedahan yang tak pernah orang lain buat.....

topengperak marah sangat sebab dia pun suka main jari jugak kot huhuhuhu......

p/s jari bukan guna untuk kkorek idung jer....

Anonymous said...

Topengperak tu AlJuburi gak tu..

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

mari ke dunia netizen perkasa dengan aberamly

Anonymous said...

Khak Ptuih..!
Khak Ptuih..!
Khak Ptuih..!
Khak Ptuih..!
Khak Ptuih..!
Khak Ptuih..!
Khak Ptuih..!


MASTER DEDAH MASTER DALAM MENYEBAR FITNAH...

Khak Ptuih..!
Khak Ptuih..!
Khak Ptuih..!

ABIS DAH KAHAK AKU KELUAR....DAH TAK BOLEH "Khak Ptuih" DAH...
SEBAIK DAH ABIS..SELAMAT KO MASTER BEDEBAH...

Anonymous said...

SELONGKAR KE SEKONGKAR???APA PUNYA BANGANG MASTER DEDAH NI... CUBA TENGOK BALIK KO PUNYA BANNER TU...

boleh blah said...

hehehe..
sampai abis kahak kwn kita tu ludah..tu lh master bedebah..pg2 dh bg org naik angin satu bdn..

al-juburi said...

aik, pembantu dia pun mcm faggot je.boleh makan ni.

azreen said...

aik?
rilek la Topengperak_Xinwugi.. kata kebebasan bersuara konon..x suka jgn la tgk blog ni..

Anonymous said...

kami satu family stranded di bangkok selama 7 hari apabila kami transit di sunarbumi airport ketika hendak ke rome. lebih kurang 25000 orang terkandas akibat airport ditawan oleh anti-govt protestor. diminta orang -orang yang taksub dgn anwar fikir- fikirlah.

Dr.Sid said...

hahahahahaha. bagus la post ni... master dedah..hahaha sudi2 lah lawat blog saya

http://writtenbyhim.wordpress.com/

WaShad said...

Salam
Topeng Perak Xinwugi.. fuhhh.. hang ni dah teruk terpengaruh dgn komik2 hong kong ni..patut dah hang jadi macam tu.. Aku pun baca gak komik2 tu tapi takde lah terpengaruh mcm hang ni, mungkin betoi lah hang suka sgt berangan, pasai tu hang suka sgt kat anwar ibrahim, berangn nak jadi PM tak habis2 lagi, sama la dgn cite2 komik yg hang baca, semua tak logik pun hang percaya. Dah dah lah..

Anonymous said...

Sabar...
Orang yang menulis blog ni sudah jelas MUNAFIQ.. So jangan ambik hati.. SesungguhNya Allah sudah menyediakan neraka kelas pertama untuk org2 sepertinya.

Anonymous said...

topeng perk..jgn lyn master dedah ke..konco2 die ni.sume xde akai..ske fitnah org je.huhuhu dieorg mane tau pk ape btol ape slah..otak ltk kt lutut.hahaha.aku xksah master dedah nk ltak gmbr ape pun.tp aku harap sgt master dedah letak gmbr bogel najib ke,dolah badwi ke.sonok gk aku tgk.gmbr2 yg ko ltk ni x klas lgsg.stkt tnjk jari org watpe..not interestingla..adoi.xpyhla pggil dri sndri master dedah.aku rase ko ni ske mendedahkan kebodohan ko kpd umum.hahahahaha.lawknye..kebangangan ko n org umno mmg terdedah kt blog ni.kahkahkah!!!!!!!!!!!!

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet

Anonymous said...

2015-3-31 xiaozhengmm66
coach outlet store online
louis vuitton
christian louboutin sale
louis vuitton
oakley sunglasses wholesale
lebron james shoes
ray ban outlet
michael kors outlet online
jordan 6
pandora charms
ray ban glasses
polo ralph lauren
louis vuitton
michael kors outlet online
louis vuitton handbags
tory burch outlet
hollister
cheap jerseys
jordan 11 concord
michael kors outlet
coach factory
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
hollister
chanel handbags
burberry outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
jordan 11
jordan 11 concord
christian louboutin
ray ban sunglasses
coach outlet store online
coach factory outlet
tod's shoes
retro jordans
nike roshe run
burberry outlet online
louis vuitton
michael kors handbags

Wenhao Guo said...

cyber monday 2015
cheap ray ban sunglasses
discount ugg boots
wellensteyn jackets
ugg boots
cyber monday deals
black friday deals
belstaff jackets
ugg boots
snow boots
parajumpers coats
canada goose jackets
black friday 2015
ugg australia
cheap ugg boots
canada goose jackets
barbour coats
ugg sale
ugg outlet
nobis outlet
michael kors factory outlet
winter jackets
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
woolrich outlet
winter coats
ugg outlet
barbour coats
canada goose jackets
canada goose outlet
moncler jackets
moncler outlet
ugg outlet
achang1024

liyunyun liyunyun said...

led shoes
nike air force
lebron 13
michael kors
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet store
nike air force 1
hermes belt
true religion
502

alice asd said...

cheap michael kors handbags
michael kors outlet
coach factory outlet
coach handbags
ugg outlet
ugg outlet
lions jerseys
pandora jewelry
air jordan 4
michael kors outlet