Friday, September 26, 2008

ANWAR DAN TERESA MAKAN MALAM BERSAMA

Cian Bang Nuar dan Kak Teres ni. Penyakit ni susah nak ubat. Bagi makan ubat pun sakit tetap ada. Dr Lo Lo pun tak boleh ubat penyakit ni. Mungkin air jampi Haron Din boleh tolong sembuhkan penyakit ni.

Thursday, September 25, 2008

Seks Sudah Jadi Sedekah

ROSAK BANYAK PARTI PKR NI..KAT PERAK..ADA KE PULAK CAKAP SEKS ITU SEDEKAH. RUGI KALAU TAK TERIMA..EHEM..MAZHAB MANA NI...AJARAN ANWAR PIN KE..

Wednesday, September 24, 2008

ANWAR JUMPA BOMOH DI JEPUN


TADI MASA SIDANG AKHBAR BANG NUAR TERUS BERANGKAT KE JEPUN UNTUK MEMENUHI IMPIANNYA MENJADI PM. BANG NUAR TELAH JUMPA DENGAN PAWANG TERKEMUKA DI SANA ...DORAEMON UNTUK MEMBUAT PEMBEDAHAN PLASTIK BAGI MENJADI PM DENGAN SERTA MERTA...ISHK ISHK TDO TAK LENA PE BANG NUAR..TIAP TIAP HARI MIMPI JADI PM..CIAN NYA DIA

Monday, September 22, 2008

Bang Nuar Terbang Ke London

Bang Nuar telah terbang ke London untuk Audition Rancangan MR BEAN. Rowan Atkinson sudi memberi peranan sebagai Perdana Menteri kepada Anwar. Ishkk Ishkkk kesian sungguh Bang Nuar. Raya kat London ka Bang Nuar???

Sunday, September 21, 2008

Malaysian Psycho

TUT.. CAK...TUT.. CAK...Berita Tergempar: Seorang pesakit Wad Psiakiatri Tingkat 5, Hospital Pusrawi telah lari daripada bilik sakit masa buka puasa petang tadi. Pesakit tersebut meninggalkan nota bertulis "SAYA YAKIN AKAN JADI PM...JUMPA DI JALAN PARLIMEN". Orang ramai diminta waspada dengan pesakit tersebut. Pesakit sempat melarikan majalah IKEA dan COURT MAMMOUTH yang bercover 34 jenis kerusi. SMS SMS

Saturday, September 20, 2008

ANWAR MASUK MESIN BASUH


Petang tadi Bang Nuar tiba tiba ja main aci sembunyi dengan beberapa orang nurse dalam wad. Bang Nuar terjun dalam mesin basuh nak cari senarai 31 nama ahli parlimen yang nak lompat. Cian betul Bang Nuar. Sadis Sadis. Ada sesiapa yang terjumpa senarai nama tu tolonglah bagi kat Bang Nuar kat Wad 5, Hospital Pusrawi.

Thursday, September 18, 2008

Katak Mahu Jadi Menteri

YB Kit menginterview beberapa calon calon katak yang nak lompat. Malangnya mereka tak nak lompat. Apa cerita ni Bang Nuar..nak pusing macam mana pulak ni Bang Nuar...pusing keliling ke...

Anwar Sah Jadi PM


Malam tadi, tiba-tiba Bang Nuar mendapat hadiah dua buah lori remote kontrol dari Taiwan yang mengandungi 31 buah kerusi. Bang Nuar kemudian mengangkat sumpah di hadapan gambar Bush sambil diberi liputan luas oleh CNN dan Al-Jazeera. Tahniah Bang Nuar. Akhirnya impian Bang Nuar tercapai juga akhirnya.

Wednesday, September 17, 2008

Anwar Sudah Melangkah Masuk Ke Pejabat PM

Cian Bang Nuar. Waktu melawat Bang Nuar ialah pada jam 2 petang hingga jam 5 petang. Malam dilarang melawat kerana Bang Nuar nak jalani rawatan sakit pinggang. Sebagai Perdana Menteri Malaysia, pagi Bang Nuar sibuk nak sign surat sokongan dan tandatangan MOU. Buat adik adik di sekolah rendah, kalau cikgu tanya cita cita nak jadi ape..beritahu nak jadi Perdana Menteri ya..banyak lagi ofis kosong kat Hospital Pusrawi.

Tuesday, September 16, 2008

Bang Nuar Siap Sedia Angkat Sumpah

Anwar siap dengan tengkolok sedang practise berjalan jalan seperti Kassim Baba di rumahnya di Segambut. Anwar asyik tengok tengok jam sambil bercakap seorang diri dengan gambar Agong..bilalah Agong nak jemput aku angkat sumpah di Istana Negara. Ramlang Porigi pun dah siap siap nak jadi saksi sumpah Anwar sebagai PM sekejap lagi. Ambulans dan Dr Osman Pusrawi dah standby depan rumah Anwar kalau kalau Anwar tiba tiba je menari kopi dangdut. Difahamkan sebuah bilik khas di tingkat lima, Wad Psiakatrik Hospital Pusrawi sudah dihias seperti bilik Perdana Menteri khas untuk Anwar Ibrahim. Kesian Bang Nuar...lepas ni gerenti Bang Nuar isytihar diri sendiri jadi Perdana Menteri... tak pun minta Bush declare dia PM Malaysia

Pergilah Kau Wahai Zaid Ibrahim

Zaid Ibrahim letak jawatan bukan kerana berbalah tentang ISA. Sebab utama ialah kerana Zaid Ibrahim kalah bertanding Ketua UMNO Bahagian Kota Bharu kepada Datuk Fatmi. Mana nak letak muka seorang menteri kalah dan tidak cukup pencalonan untuk lawan Ketua Bahagian. Demi menjaga maruah, Zaid kena tunggu masa sesuai untuk letak jawatan dalam cara yang nampak bermaruah dan glamour. ISA dijadikan alasan Zaid. Bila Zaid buat begitu, orang akan anggap Zaid sebagai hero. Kalangan peguam akan sanjung Zaid sebagai seorang yang berani dan berpendirian. Zaid kalau terus jadi menteri pun, dia tak yakin sama ada akan kekal atau tidak di zaman Najib. Sudah tentu melawan Datuk Fatmi yang merupakan bekas SU Politik Najib seolah melawan Najib di Kota Bharu. Lebih baik berhenti dari digugurkan. Pergilah kau wahai Zaid. Pintu terbuka luas untukmu.

Monday, September 15, 2008

Wan Azizah Angkat Tangan Teresa Kok


Masterdedah dapat gambar ni dalam satu program DAP di Johor. Ingat lagi tak...masa di Machap Kak Wan angkat tangan calon DAP.

Saturday, September 13, 2008

Trip To Taiwan

BRING ON "Katak" To Bang Nuar.
Do or Die Mission or Malu Mission.

Friday, September 12, 2008

Keburukan Keburukan Makan BABI

Tokoh-Tokoh Perubatan CHINA juga tidak kurang mengatakan bahayanya babi. Yan Show Tan adalah satu jurnal kesihatan Cina yang terkenal suatu masa dahulu mengatakan: “Semua daging adalah berkhasiat MELAINKAN DAGING BABI.” Tapi Kak Teresa ni panggang jugak ya. Tak dengar cakap orang orang tua ke? Sedap ke Kak Teres makan sampai lima ekor nih. Sun See Mao ialah seorang TABIB TERKENAL DINASTI TANG menulis dalam bukunya Sheh Shen Lu (Catatan-catatan Kesihatan) mengatakan: “Daging babi MERANGSANG PENYAKIT-PENYAKIT LAMA, menyebabkan KEMANDULAN, PENYAKIT TULANG dan ASMA.” Satu lagi penyakit ialah GAGAP dan PEMALAS...Takut air banjir. Selalu cakap buang masa.

Sukanya diaorang makan BABI. Lee Shih Ch’en pula seorang TABIB TERKENAL DINASTI MING yang mengarang lebih kurang 50 jilid buku-buku perubatan. Pendapatnya tentang daging babi adalah: “Ia boleh MENDATANGKAN KESAN BAHAYA.” Dah tahu tapi nak buat juga projek BABI sampai RM100 juta kat Sepang...Dalam kontek kerohanian pula, unsur-unsur kandungan babi dalam badan boleh mengurangkan perasaan malu (dalam melakukan perkara yang tidak elok) dalam diri seseorang selain daripada menyemai perasaan bongkak, tidak berperikemanusiaan dan tamak haloba. Patutlah nak ambik semua projek di Selangor....

Salah satu tulisan yang dibuat mengaitkan babi dan kejiwaan telah dikarang oleh Rashid Shamsi dalam The Muslim World League Journal, Rajab 1420 - October 1999. Beliau juga ada memetik pepatah Inggeris yang berbunyi 'a man becomes what he eats'. Pepatah orang Jawa menyatakan “a woman becomes what she eats” like Teresa Kok. Dalam kontek keagamaan pula, agama-agama samawi iaitu Islam, Yahudi (Jew) dan Kristian (Old Testament) begitu jelas memperkatakan tentang pengharaman babi. Tetapi ramai penganut-penganut Kristian telah mengabaikan perintah itu. Dalam kontek Islam, segala bentuk pengharaman termasuk babi adalah berkait rapat secara ilmiah dan saintifik dan kita diperintah untuk mendalami dan mencari hikmah-hikmah di sebalik apa yang diperintahkan menggunakan akal fikiran yang dikurniakan. Orang makan babi memang perangai teruk. Buat salah tapi tak nak mengaku salah. Siapa yang makan babi itu...........angkat tangan....

Setiausaha Akhbar Bang Nuar Kena Tahan


Kesian nya dia. Kena cekup lagi. Anwar hilang lah sorang Setiausaha Akhbar yang kerja hari hari spin issues untuk malice Anwar. Tinggal lagi Tian Chua, Ketua Penerangan dan Steven Gan yang bertugas di Malaysiakini. Khalid Jaafar yang kendalikan Suara Keadilan. Husam Musa yang kendalikan Kickdafella dan Erdagon Group. Kamaruddin Jaafar yang kendalikan Harakahdaily dan Harakah. Nurul Izzah yang kendalikan AIC. Raja Petra adalah lidah rasmi Anwar untuk bombard issue setiap hari pada kerajaan. Anwar hilang satu mesingan issues.

Thursday, September 11, 2008

Kak Tipah Koya dan Macha Sivarasa


Kak Tifa Koya adalah Ahli Majlis Tertinggi PKR. Macha Sivarasa adalah Naib Presiden PKR. Dua dua orang peguam ini ialah ahli parti PKR. Mana boleh ahli PKR membela Penasihat PKR dalam kes liwat?. Kalau orang lain, Bang Nuar kata tak adil, tapi kalau kena kat korang adil lah pulak. Macam mana ni bro. Double Standard ni. Ketua Polis, mahkamah dan Peguam Negara awal awal lagi Bang Nuar cop tak adil. Tapi si Koya dan Cha Sivarasa ni boleh plak jadi peguam bela Bang Nuar.

Kesian wa tengok Kak Tipah Koya dan Macha Sivarasa ni. Ke hulu hilir kempen dalam aktiviti politik termasuklah membela Bang Nuar di court kerana kes liwat. Ni nak jadi peguam ke jadi orang politik? Dua orang ni memang kaki pembelit dan pakar pusing fakta. Korang tengok sendiri video Kak Tipah ni belit depan Zulkifli Nordin, YB Kulim. Lari YB Zul sampai tutup terus handphone gara gara belitan Kak Tipah Koya.

Macam manalah nak cari kebenaran kalau Kak Tipah Koya dan Macha Sivarasa ni yang jadi peguam, confirm lah tak ada satu benda pun yang adil bagi mereka. Dua orang peguam ni pemimpin PKR, sudah pasti la mereka nak bela Penasihat PKR bermati matian. Sorang lagi peguam PKR ialah Saiful Idham Ramli, jugak ahli PKR. Jadi tiga orang semuanya. Lepas ini kita akan saksikan perbicaraan kes liwat ni menjadi satu kempen PKR dalam mahkamah bukan lagi perbicaraan mencari kebenaran. Bang Nuar oh Bang Nuar pandai sungguh kau membelit macam peguam peguam kau jugak. Lu fikirlah sendiri ya, adil ke tak 3 orang parti jadi peguam? Awat tak ambil Zulkili Nordin, peguam yang lebih senior bela Bang Nuar...

Wednesday, September 10, 2008

16 September, Mustafa Ali Mengamuk


Jangan marah bro. rileks rileks. Pesuruhjaya Pas Terengganu, Mustafa Ali berpendapat penubuhan kerajaan baru pada 16 September ini seperti yang digembar-gemburkan oleh Anwar Ibrahim tidak mungkin berlaku atas faktor teknikal dan politik. Bis lah kau Bang Nuar, orang PAS pun dah hilang konfiden dengan kau. Terjunlah kau dalam Empangan Mengkuang nanti.

Tuesday, September 9, 2008

DAP TAKUT JADI MINORITI


DAP AKAN DIPINGGIRKAN OLEH ANWAR KALAU GERAKAN DAN MCA MASUK PAKATAN RAKYAT. PAS PUN TAK AKAN TERIMA DAP LAGI. BILA ORANG NAK LOMPAT LETAK SYARAT PULAK. INGAT SUKAN OLIMPIK KE BRO KIT.

Monday, September 8, 2008

LOMPAT SI JENIN LOMPAT


ANWAR LEPAS NI AKAN TERJUN DALAM EMPANGAN MENGKUANG DENGAN LABU LABUNYA. HARAPKAN KATAK, RUPANYA KATAK MAKAN PADI. KESIAN BANG NUAR KEMPUNAN.

Sunday, September 7, 2008

KATAK HONEYMOON KAT OVERSEA


16 SEPTEMBER NI BESDAY LEE KUAN YEW YANG KE-85.... ANWAR NAK GI SINGAPURA TIUP KEK DENGAN LEE KUAN YEW. SELALU ANWAR JE GI WASHINGTON, TURKEY, NEW YORK...KAMI PUN NAK BERCUTI GAK....GI ANTARTATIK JALAN JALAN.

LELONG LELONG SIAPA MAHU

TPM 2 RINGGIT, 3 RINGGIT, 4 RINGGIT. MARI MARI SIAPA MAHU. KITA ADA LIMA JAWATAN KOSONG TPM. SIAPA CEPAT LOMPAT DIA DAPAT SORANG SATU JET PERIBADI. JANGAN BIMBANG KITA PETRONAS KAYA. KITA BOLEH GUNA ITU DUIT.
MARI MARI LELONG LELONG.

Friday, September 5, 2008

SINGAPURA AKAN BERGABUNG DENGAN MALAYSIA PADA 16 SEPTEMBER


Pada 16 September nanti, Lee Kuan Yew berhasrat untuk sertai semula Malaysia bila Anwar Ibrahim sudah jadi PM. Ingat tidak dulu gambaran objek di langit. Objek yang ke-16 ialah peta Singapura berada di atas Malaysia. Perkara ini akan berlaku pada 16 September sama angkanya dengan objek yang ke-16 di langit. Kedudukan terbalik Singapura di atas Malaysia sama dengan kempen Kidafella untuk terbalik bendera Malaysia. Dua dua dalam keadaan terbalik.


Anwar bukan nak Sabah dan Sarawak tapi sudah welcome Singapura joint semula Malaysia. Bila 90% Cina di Singapura masuk semula Malaysia. Siapa yang akan perintah Malaysia? 916 juga angka terbalik untuk Ying Yang. Ini rahsia kenapa Anwar hendak 16 September bertepatan dengan objek 16 di langit.

SIBUKNYA MENTERI MENTERI ANWAR INI

ADA JAWATAN KOSONG DI TINGKAT 4 PEJABAT PERDANA MENTERI ANWAR IBRAHIM. HANYA UNTUK JAMBU JAMBU SAHAJA. PENGINAPAN DISEDIAKAN DI KONDO. SYARATNYA MESTI PANDAI BANCUH KOPI JE. KALAU PAHIT REJECT TERUS.
SIBUKNYA MENTERI MENTERI ANWAR NANTI. BOLEH TAK KALAU RAKYAT NAK MINTA MINYAK FREE JA? HAHA..JANGAN LUPA BUDAK BUDAK PKR DAN PAS NI DAH ANGAN ANGAN JADI JUTAWAN DENGAN KURNIAAN PROJEK DARI ANWAR. INILAH BALASAN JIKA TOLONG ANWAR DI PERMATANG PAUH DULU. SEBAB TU LA DEPA NI PULUN SANGAT.


Wednesday, September 3, 2008

TIADA SIAPA PUN SANGGUP JADI KATAK


SIAPALAH YANG NAK JADI KATAK. TAKUT JUGA KATAK DENGAN BANG NUAR. NANTI TAK PASAL PASAL BANG NUAR AJAK PERGI KONDOMINIUM. LEPAS HABIS SELESAI PROJEK DI KONDO, BANG NUAR CUCI TANGAN PLAK TAK NAK NGAKU. JEM JEM. KATAK PUN MELOMPAT TERBANG DARI KONDO. TIADA SIAPA PUN AKAN LOMPAT PADA 16 SEPTEMBER NANTI. YANG AKAN LOMPAT IALAH ZULKIFLI NORDIN DULU.

USTAZ AZIZAN TAK SETUJU DGN BANG NUAR

USTAZ AZIZAN KATA TAK YAH CUTI BANYAK BANYAK. LAGIPUN 17 OKTOBER IALAH NUZUL AL QURAN. LEBIH BAIK KITA MENGAJI BANYAK BANYAK KAT RUMAH DARI SIBUK LAYAN BANG NUAR. CIAN BANG NUAR ORANG PAS TAK SETUJU DENGAN DIA.
BAGI TAU KAT KAWAN LAIN. SMS SMS SMS

Husam Janji Timbalan Menteri Besar Kelantan Kepada Cina


Dalam sibuk sibuk Anwar berjanji TPM kepada Cina dan India dan menawarkan beberapa kerusi TPM kepada Sabah dan Sarawak. Husam telah offer jawatan Timbalan Menteri Besar Kelantan kepada Cina. Masterdedah dapat tangkap gambar Husam rasmikan kuil Leng Eng Tian. Tahniah Husam. Inilah anak didik Anwar yang sebenar.

Monday, September 1, 2008

SELAMAT BERBUKA PUASA BANG NUAR


MESRANYA MEREKA BERDUA NI... BUKA PUASA KAT MANA TU...NAK JOINT BOLEH...