Sunday, April 19, 2009

ELIZABETH JUMPA NIK AZIZ


ELIZABETH JUMPA NIK AZIZ SEMALAM DI KELANTAN...NASIB BAIK ELIZABETH TAK TERLUPA PAKAI SELUAR DALAM..HUHU KALAU TAK..ABISLAH SOFA RUMAH NIK AZIZ...BOGEL JANGAN TAK BOGEL..BOGEL SELEPAS BERSEKEDUDUKAN DENGAN BOY FRIEND PUN BOLEH JADI YB..TOK GURU BELA TU...IDUP ELI BOGEL

171 comments:

Parpu Kari said...

Please read the truth about situation in Perak here, this story is from the Perak officials!

http://parpukari.blogspot.com/2009/04/perak-truth.html


APA KHABAR BRO LAMA TAK DENGAR CERITA, TOLONG EMAIL SAYA, ADA HAL NAK DIBINCANGKAN! TQ

parpukaris@gmail.com

Anonymous said...

siti jumpa, amy jumpa, eli jumpa, Semua org dia jumpa. Apa dia cakap semua org tak tahu.
Jgn keluar gambar nik aziz separuh bogel dah le... eeeee... geli you!


cyed mahmot

Anonymous said...

Eli is very smart.By meeting Nik Aziz and being welcomed by him without any condemnation,then she has deflected any future criticism from PAS as a whole.Nobody,nobody in PAS can now condemn,berate or say anything bad about her sexual trysts.
VERY VERY SLICK ELI!!!!
That idiot Nik Aziz still doesn't realise the true purpose of the meeting.

Anonymous said...

kepercayaan khurafat..mcm Father christian.

orang2 fuckatan tak berdosa menurut Nik ajis.

Jumpo dio dapat pengampunan.

Fuck Nik ajis & Eli

Anonymous said...

Master Dedah oii.. udah2 la kau dok buat dosa. Tak habis2 lagi ka..

Tok Guru Nik Aziz yang boleh dipanggil orang alim ulama pun kau fitnah. Apa la kau ni.. Berdosa besar tau dok kutuk orang alim. Amal ibadat kau tu dah banyak ker..

Fikir la bab dosa pahala ni.. kot2 kau terkena bala dari Tuhan .. baru menyesal.

Anonymous said...

Master Dedah .. nanti waktu kau nak mampus.. kau kena minta maaf banyak2 kat Tok Guru. Kalau tidak, tak boleh mengucap lah kau.

Aku cakap ikhlas .. terpulang kat kau.

Orang alim macam tu kau boleh hina.. ntah la, apa jenis manusia kau ni. macam orang fasik jer aku tengok kau ni.

Anonymous said...

Kau ni islam ka kafir.. Kalau orang islam takkan menghina ulama macam ni. Ntah2 kau ni tak pernah sembahyang kot. Amal ibadat kosong.. yang ada dalam hati kau cuma sifat hasad dengki dan sifat2 mazmumah...

Anonymous said...

Kita bukan nak kutuk Nik Aziz,tapi bila ulama tutup mata bila berdepan dengan sesuatu unsur maksiat,macamana nak respect.
Maksiat Ulamak Pas Tutup Mata!!! Bukan susah nak faham.

Tok Pawi said...

Nik Aziz lebihkan politik daripada agama. Yang halal diharamkan yang haram dihalalkan. Sifat hipokrit tersangat menyerlah dengan kenyataan2 yang selalu bercanggah. Pengikut2nya janganlah buta mata, buta hati dan buta perut.

Anonymous said...

Tahniah Elizabeth Wong kerana bijak menggunakan Nik Aziz untuk untuk senyapkan PAS.

Boo Nik Aziz.

Anonymous said...

PKR dan ahli2 PAS tertentu memang bijak.Benda ni memang sudah di rancang semasa Eli bercuti,macamana nak neutralisekan pihak2 PAS yang sedar akan keburukan Eli.

Caranya ialah mendapat restu Nik Aziz Nik Mat.

Anonymous said...

nik ajis nik kira ok la...najib dah buat onar kat tuya hg tak bising...berapa byk lagi menteri yg dok mcm2 buat ..ada raba pungong la,,ari tu menteri cina tu buat onar dlm bilik hotel tu ok ja..aku nak bagitau kat hampa...yg orang2 penting dlm BN ni klu kita himpun dia punya salah laku...aku ingat satu lori tak cukup...kira paling byk rasuah la...tapi apa pun..kau orang dah tgk ka gambaq najib telanjang....carila...dah ada dah....tapi bkn dgn eli la...orang lain...

Anonymous said...

nik ajis nik kira ok la...najib dah buat onar kat tuya hg tak bising...berapa byk lagi menteri yg dok mcm2 buat ..ada raba pungong la,,ari tu menteri cina tu buat onar dlm bilik hotel tu ok ja..aku nak bagitau kat hampa...yg orang2 penting dlm BN ni klu kita himpun dia punya salah laku...aku ingat satu lori tak cukup...kira paling byk rasuah la...tapi apa pun..kau orang dah tgk ka gambaq najib telanjang....carila...dah ada dah....tapi bkn dgn eli la...orang lain...

menyegar said...

Ulamak?haha ulamak periuk nasi aje semua tu. tak yah dengarlah buang masa aje.

Abu said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

BODO btoi la BN ni..Si ELI ni terang2 dianiayai...sbb tu la nik ajis bela dia...cba ko bygkan Mak korang tidur...pstu secara dia x sedar ada org masuk rumah Mak ko dan ambik gambo p*nt*t mak korang...korg rasa mak korg bersalah ker tidak??? come on la wei...xda otak ka...korg x payahla nk kutuk nik ajis selagi korg sokong BN...org BN mmg x layak nk ckp pasal agama..tudung pon x pakai...podahhh!!!

-AKU X UNDI MANA2 PARTI-

Anonymous said...

Anonymous said...

BODO btoi la BN ni..Si ELI ni terang2 dianiayai...sbb tu la nik ajis bela dia...cba ko bygkan Mak korang tidur...pstu secara dia x sedar ada org masuk rumah Mak ko dan ambik gambo p*nt*t mak korang...korg rasa mak korg bersalah ker tidak??? Blah blah blah

-AKU X UNDI MANA2 PARTI-
----------------------------
Bodoh betul anon yg tulis ni.Kan Eli tu ada main dengan orang yang ada ambil gambar tu,bodoh,bahlul,bangang,dah berbulan pon tak faham2 isu yang dibincangkan.Pi balik sekolah.

Anonymous said...

Eli ingat Nik Aziz ni Pope ke?

Boleh ampun dosa?

Mungkin Pope boleh ampun dosa orang kristian, tapi Nik Aziz tak boleh. Nik Aziz boleh ampun dosa orang yang berdosa dengan dia sajer

Anonymous said...

anon 11.47
kau ni bengap ke apa?si eli tu dah sah2 bogel selepas projek dan dia sendiri pun mengaku boyfriend dia punya angkara..adeh lah..kau orang ni dah memang taksub habis dengan nik aziz..semua kata dia dah jadi hukum..no bantahan..bedosa lawan cakap ulamak.betul..tapi kena tengok laa jenis ulamak pulak..kalau ulamak politik cam nik ajis ni..ada kepentingan..cakap ikut sedap mulut dia.. tuhan panggil last nanti masuk syurga..wallahuaklam

squillaciukm said...

for anon 11.47

ekau la yg pegi amek gamba p.a.n.t.a.t. mak ko...

ekau pegi blaja seks ngn stazah ketua muslimah pas 2...

Anonymous said...

jangan tidor bogel umah tok guru....nanti jadi kes besar..silap2 tok guru di suruh letak jawatan bukan orang punya badan...

hreko said...

Wau, sapa x bangga dapat YB Pornstar. huhuuuu

Anonymous said...

sebenaqnya begini...geng geng pkr ni yg banyak buat hal skrg ni adalah dari serpihan BN dulu...memang dah semua orang tau yang BN ni memang terukla...jadi ..mungkinla masih dok ada lagi sikit sikit perangai BN tu kat dia...nik aziz ni kita blh ibaratkan mcm tawas la,,,nak menjernihkan..tapi hampa tau la..50 thn punya karat...pelan pelan la...lama lama jernihla...mcm hampala...tah tah dulu lagu mana tak tau punya teruk...la dah ok sikit...pakat 2 ubah la...

Anonymous said...

sebenaqnya begini...geng geng pkr ni yg banyak buat hal skrg ni adalah dari serpihan BN dulu...memang dah semua orang tau yang BN ni memang terukla...jadi ..mungkinla masih dok ada lagi sikit sikit perangai BN tu kat dia...nik aziz ni kita blh ibaratkan mcm tawas la,,,nak menjernihkan..tapi hampa tau la..50 thn punya karat...pelan pelan la...lama lama jernihla...mcm hampala...tah tah dulu lagu mana tak tau punya teruk...la dah ok sikit...pakat 2 ubah la...

nufer4a said...

http://faisalrohban.blogspot.com/2009/04/amaran-kepada-sesiapa-yang-nak-copy.html


plz chech diz blog....

nufer4a said...

http://faisalrohban.blogspot.com/2009/04/amaran-kepada-sesiapa-yang-nak-copy.html


plz check diz blog....

TAMING SARI said...

Nik Ajis..

Apa sangatle alimnya hingga sanggup memporak-perandakan masyarakat Islam dengan kekeliruan.

Astaghfirullah...

Semoga Nik Agis bertaubat.

Elizebert adalah saluran nuar dapatkan duit dari yahudi.

tu sbb dia tak mahu eli letak jawatan.

bodoh fucktan ni..

ALjuburi said...

Korang puak2 BN ni ader bukti ke makcik ELI ni romen dgn pakwe dier tu??? tak baik fitnah...Setakat tido kt umah x pkai spende biasa la...BAIK DARI X PAKAI TUDUNG DI HADAPAN BUKAN MUHRIM...BODO..

Kecoh btul la puak2 BN ni...

Anonymous said...

masterdedah fuck babi pantat anjing... brani ko hina tok guru.. kalo aku jumpa ko, sah aku sula ko,aku potong anu ko! pengecut! cakap blakang blh la! burit!

Sambal said...

Ulamak Tin Biskut Kosong, biasaklah. Ko org suma tahu ke apa ciri2 dan syarat2 penting seseorang ulamak ? Kalu setakat lantik diri sendiri aku rasa aku pun boleh. Cakap aje Tuhan pun mencarut, dah kira cukup syarat. Dan tak terpikiaq ke kamu suma, seorang yg mengelar dirinya ulamak tapi merosakkan agama adalah lebih hina dari seorang insan biasa yg melakukan maksiat. Ko org pakailah otak kat kapla dan bukan kat lutut.

Panglima Perang Cyber said...

salam..

mungkinkah Eli mahu dunia tahu bahawa dia suci dan disucikan oleh parti islam PAs Pis Pus ?

bijak bijak....

malunya aku jadi orang kelantan dapat MB bela model gambar bogel yang diberi semula jawatan Exco dan Adun Bukit Lanjan.

Walau ada orang turut terkena isu moral kena letak jawatan.

Ex-UMNO said...

Apa yang dilaungkan oleh ahli2 dan sesetengah pemimpin UMNO ialah, jika DSAAB berundur BN/UMNO akan pulih.

Setelah DSAAB umumkan beliau akan berundur, BN/UMNO kalah di P. Pauh dan di K.Terengganu.

Paling malang BN/UMNO kalah pula di B.Selambau dan B.Gantang SETELAH Tun DSAAB BERUNDUR.

Terkini BN/UMNO 'takut' pula bertanding di N12 Penanti.
BN/UMNO (PRK Phobia)

Nik Ajiz Jr said...

biase la puak2 PR...
bile dah salah sume dibetolkan..
same je la dgn tok guru drg tu..haha..
puak2 PR ni sume akhlak rendah...apatah lagik pemimpin drg...mcm haiwan sume...lembu,babi,sume drg balun...belakang,depan,kwn setan,Allah mencarut,umno firaun,bogel sane sini,habuan seks,rasuah seks,main isteri org,amik duit yahudi,derhaka sultan..sume drg balun...sume perkara paling keji dan jijik drg dah buat...buat setakat buat..siap amalkan lagi tu..hehe...amalkan selalo ye...2 perkara je lagik misi drg ni...hapuskan hak n bangsa melayu dari malaysia dan hapuskan kesucian agama islam...tak lame lagik jadi kenyataan la tu...sebab kerajaan khalayan drg da siap da...kerajaan langit..hehe...

Anonymous said...

Ex-umno..haha..
name pown da klakar...mesti ko no LOSER KAN...haha...

Anonymous said...

EX-UMNO = PECACAI...LOSER..
haha...jgn igt menang PRK tu da hebat sgt la wei PR...KALO SETAKAT MENANG SORAK...N MENANG UNDI ORG KAPIR LAKNAT TAK PAYAH BANGGA LA BANGSAT..TUNGGU LA NANTI ORG MELAYU TUNJUK LANGIT TU TINGGI RENDAH...HEH..PR TAU MENYALAK JE...SIKIT2 NAK PRK..SIKIT2 NAK PRK..DAH XDPT MEMERINTAH NGRA TU SENYAP2 CUKUP LA...TAK PAYAH SAMPAI NAK AJK 30 ORG PARLIMEN BN LOMPAT PARTI...BANGANG...HAHA..TERKENA KAT BATANG IDUNG SENDIRI...HAH...BISING PULAK...KATE ITU LA INI LA...HAHA..APE PUNYE BADUT SARKAS PUAK2 PR NI...MCM ANJING LA SUME...ORG DAH MUAK DA SIKIT2 NAK PRK..SIKIT2 NAK PRK...KALO DA SUME WKIL RAKYAT PR TU AKHLAK RENDAH,SUME MCM PECACAI,LETAK JAWATAN SUME SERENTAK..SENANG..BUAT SEKALI JE PRK...TAU TAK MEMBAZIR DUIT RAKYAT MEMBUAT PRK NI???APE PUNYE BODO LA PUAK2 PR NI...DLM CERAMAH SIBUK KATE BAZIR DUIT RAKYAT LA PE LA..PADAHAL PECACAI MCM KORG NI YG SUKE MEMBAZIR DWT RAKYAT...F&*K U EX-UMNO..TAK PUAS HATI MAI SINI LA..F*&K OFF ALL PR..HAHA..

Bersatulah Saudara-saudaraku said...

Ayuh saudara2-saudara ku semua.. bersatulah demi kepentingan agama dan bangsa kita.

Ingatlah bahawa musuh2 kita sangat gembira melihat perpecahan antara kita semua..

marilah kita semua bermaafan dan berbalik kepada al quran dan as sunnah.

Semoga negara kita sentiasa aman dan sejahtera sehingga ke hari akhirat.

insyallah,
wasalam..

Anonymous said...

ya betul tu.. korang nak tau sape pemilik www.masterdedah.com ni? aku tau sape dia..

aku ada no dia lagi..

dia ni cina

none
Peng Chin Lim ()
178-4, Tingkat 4,
Apartment Melila,
Kg Cheras Lama
Kuala Lumpur
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur,76900
MY
Tel. +017.6321546

Anonymous said...

ooo.. jadi selama ni, kita orang melayu dok bergaduh pasai cina kapiaq ni punya hal la..

Tak guna punya master dedah..

kerana kau kami orang melayu jadi macam orang bodoh.. dok kutuk sesama sendiri.

Anonymous said...

kalau hampa nak tau tuan punya blog ..aku cerita sikit..masterdedah ni dulu masa kat sekolah dia satu kelas ngan yb eli tu...dia dok ngorat eli,,,tapi eli tak layan dia pasai dia tu kan gemok pendek..mcm b...sapa mau kat dia..haritu masa gambaq eli tersebar..dia la yang paling seronok..pasai dok teringin nak tengok lama dah..dari sekolah sampai tua...akhirnya buleh juga tgk...dlm gambaq pun jadi la...tapi tak pa..yb eli tu kira title anak dara lagi..kesian kat hang masterdedah ooiii...lagi satu nak bagitau...masterdedah ni ...cukuplah sikit..lain kali pulak...

DANISH said...

salam

Eli jumpa Nik Aziz pun kecoh.Eli jumpa nak tanya Nik Aziz ta boleh ker tido pakai Spek mata ? Tak boleh ker bersekedudukan dengan bf melayu

rafi said...

mintak2lah kau dapat bala.suka2 kau ajer nak kutuk org alim mcm nik aziz.kompom kau masuk hell nanti coz menghina ulama.padan muka kau..

Anonymous said...

memang muka master dedah ni sebijik muka babi.. betul.. aku pernah nampak dia.

Anonymous said...

ek eleh...puak2 PR mmg camni...
abes tu kalo tok guru korang tu hina org len boleh pulak...tak masuk nerake la plak kan...hebat gile...hehe...sebab korg ni sume lembu...haha...kate org firaun la..zalim la...mengkafirkan org...hebat gile tok guru korang..ish2..ulama tu....maksum...buat dose..tapi masuk syurga jugak....

Anonymous said...

Nik Aziz yang songsang,dia yang dulu masuk neraka menunggu kedatangan rakan2 lain dari Pas.

Anonymous said...

si eli tu jumpe nik aziz wat per??nak mintak pengampunan ke??pe die igt mcm kat gereja ke leh mintak ampun dgn paderi???eh...lupe plak..pas n pkr kan bagi org kafir gune name ALLAH kat gereja...jadi x hairan la eli jumpe nik aziz...kat gereja pown ade ulisan ALLAH..kat umah ni ajiz pown ade tulisan ALLAH...jadi same je due2 ni....hurm....renung2kan...

Anonymous said...

kenyataan nik ajiz mengenai lompat parti...
situasai 1 : berlaku semasa anwar ibrahim mahu mengambil alih kerajaan malaysia pada 16 september 2008 tetapi terdapat segelintir pemimpin pas dan dap menentang kerana tindakan kurang bermoral.

komen nik ajiz:takpe ..boleh..halal..

situasi 2 : perak di ambil alih bn lepas pmimpain pr kluar parti n sokong bn.

komen nik ajiz : haram..rampasan kuasa..rasuah...zalim...bagi rakyat buat keputusan

kesimpulan : nik ajiz ni suke mengeluarkan fatwa yg hanya menyebelahi pihak beliau sahaja...lebih tepat..kepentingan diri sendiri...cube fikir la drg tu lagi teruk..30 ahli parlimen ajak lompat parti..nak amik alih MALAYSIA tuu..tinggi gile angan2...bile negeri kene ambil alih..bising...haha...kelakar dowh puak2 PR ni..nik ajiz ni da x relevan lagi..aku rase beliau patut bersara aje..die da tue da...sbb byk merapu je aku tgk..hehe..sekian...

nalapambu said...

BN/UMNO hanya tunggu masa untuk dikuburkan.

Siapalah BN/UMNO tanpa sokongan kaum cina dan india. Nala india Ely cina, pencacai2 UMNO kena ingat - BERHENTI MENGUTUK KAMI.

Anonymous said...

Aku kesian tengok Nik Aziz kena bedal.Tapi salah dia juga,sekejap cakap begini,lepas tu TERBALIK pula ikut suka hati dia.Ulama apa macam ni????

Anonymous said...

Mengutuk PAS patut di galakkan sebab PAS parti songsang dan di ketuai oleh ulama2 sesat.

Anonymous said...

beware of what you are doing, the world & god is looking on us.

shame of you, to be a malaysian. very cheap scale & low standard...

Anonymous said...

I'm ashamed that there is a party in Malaysia that manipulates and abuses religion for political purposes.
I hope PAS is aware of what it is doing,the world and god is looking at them.

Anonymous said...

rupa2nya masterdedah yg bersekududukan ngn eli,haha dah la muka cam babi, xde org nk kat ko mastersedah.. FUCK!

Anonymous said...

It is ok to swear according to Nik Aziz sesat

Anonymous said...

hehe..yup..it is ok la..
nik ajis sesat says ALLAH also swearing...he also says we can friend with devil u know...haha...clear enough??nik ajiz is sesat already...hope ALLAH frgive him for what he has done to the muslim people in Malaysia...BTW i tell u what chinese and indian...there will be time where malays didnt have to care abt your vote...u all r alrdy off the limit..all the malays going to unite and boot out all the fucking ungrateful people like u chinese and indian from this country..just wait till the next PRU...u will see...malays has realize..PR is just a piece of shit..Fuck Them All.

PARTI AJARAN SESAT(PAS) said...

geli aku nak sokong PKR...
penasihat suke meliwat,,eli suke tunjuk kemaluan...azmin suke kasi isteri jadi hamba seks anwar...adoi..ape nak jadi da..haha.sume rendah akhlak ni..subhanallah...
PAS PLAK = PASTI AJARAN SESAT
LANGSUNG TADAK BUNYIK..ISLAM PEKEJADAHNYER...ISLAM TAIK KUCING..LANGSUNG TAK MEMBELA ISLAM..AKU RASE SEBAB NGEH DAH JADIK TOK GURU DRG LA PAS JADI CAMNI..NANTI ORG2 PAS PULAK PEGI PUJA NGEH TU...KATE NGEH ULAMA N TOK GURU DRG..HAHA...SOKONGLAH
PAS = PARTI AJARAN SESAT
PAS = PARTI AJARAN SONGSANG
PAS = PARTI AJARAN SEKSUAL
PAS = PASTI AJARAN SEX
PAS = PARTI ANTI SULTAN
PAS = PARTI ANAK SINGH(CELAKA)

Anonymous said...

Pas tukar nama jadi PUS,parti ulama sesat

Anonymous said...

kah3x... uhukkk..!??.. EMNO plak camne... keh3x... uhukkk!?? Pigi da mabokkk..!! Uhuk..!!

Anonymous said...

tu belum bahan hadi lagik tu..hadi lagik le tok guru menjadah ape ntah..haha..

zulkifli said...

Sebenarnya, Brother ANWAR BIN ibrahim yang suruh ELI jumpa TENGKU NIcK, dia nak suruh Tengku NIcK restukan pergaulan dia yang terlampau dengan HELMI.

Setelah mendaopat restu dari TENGKU Nick, maka JAWI, tak boleh ambil tindakan keatas HILMI yang akan balik sebelum prk PENANTI.

Dengar khabar, HILMI akan di calunkan bertanding di DUN PENANTI, apabila HILMI menang, maka pihak polis akan tutup kes gambar ELI, macam EX YB bukit selambau, masih lagi bersedudukan.

Nampak gayanya NUAR AKAN MENGGUNAKAN ALIM ULAMA yang jahil berpolitik untuk menghalalkan cara, yang haram jadi halal, belakang pun boleh masuk..

AUNTIE ZIZAH pun senyum dan berkata,ELI TU i anggap macam anak I SENDIRI,I LET MY DAUGHTER TO DO ANYTHTING THEY WANT, WELL,ELI MASIH SINGLE, SOO SALAH KE DIA BUAT DENGAN BF NYA,.OPPS, TERFIKIR JUGA......, AGAKNYA ANAK ANWAR BOLEH DI LENJAN KOT SEBELUM KAHWIN.......AIYAH LU FIKIRLAH SENDIRI....

zulkifli said...

Sebenarnya, Brother ANWAR BIN ibrahim yang suruh ELI jumpa TENGKU NIcK, dia nak suruh Tengku NIcK restukan pergaulan dia yang terlampau dengan HELMI.

Setelah mendaopat restu dari TENGKU Nick, maka JAWI, tak boleh ambil tindakan keatas HILMI yang akan balik sebelum prk PENANTI.

Dengar khabar, HILMI akan di calunkan bertanding di DUN PENANTI, apabila HILMI menang, maka pihak polis akan tutup kes gambar ELI, macam EX YB bukit selambau, masih lagi bersedudukan.

Nampak gayanya NUAR AKAN MENGGUNAKAN ALIM ULAMA yang jahil berpolitik untuk menghalalkan cara, yang haram jadi halal, belakang pun boleh masuk..

AUNTIE ZIZAH pun senyum dan berkata,ELI TU i anggap macam anak I SENDIRI,I LET MY DAUGHTER TO DO ANYTHTING THEY WANT, WELL,ELI MASIH SINGLE, SOO SALAH KE DIA BUAT DENGAN BF NYA,.OPPS, TERFIKIR JUGA......, AGAKNYA ANAK ANWAR BOLEH DI LENJAN KOT SEBELUM KAHWIN.......AIYAH LU FIKIRLAH SENDIRI....

nalapambu said...

Kepada pencacai2 UMNO,
Kenapa anda semua sangat sebuk tentang rumah tangga orang lain. Sedangkan rumah-tangga anda hampir roboh dan mengunggu rebah kebumi.

4 PRK, BN/UMNO tewas. Di N12 Penanti BN/UMNO nampak nya tidak berminat bertanding - TAKUT KALAH(MALU).

JANGAN sebuk hal orang lain - TS.Muhyiddin Yassin TPM tentu setuju cakap saya. Kerana beliau telah berkata, BN/UMNO cuma ada masa DUA TAHUN SAHAJA untuk di pulihkan.

Malang sungguh, pencacai2 UMNO ini langsung tidak ada idea bagaimana hendak pulihkan BN/UMNO.

So, BN/UMNO cuma tunggu masa sahaja untuk mati.

Anonymous said...

nalapambu: hehe..as i thought u r not malay..n u come here to make the situation bcme wrse r8?so let me tell u this la....2 years BN take to recover malay support...and that is maximum period..but now..even at bukit gantang we all see malays vote for BN is increasing about 5000..compre to prvious election..so that is the first sign to show u PR how malay r going to boot all of u in the next PRU...dont think BN is 'takut' at PENANTI...if BN win..its not give much different...it just an ADUN...heh..dont get cocky bcoz PR won several PRK...BN lose bcoz chinese n indian voting...and u know what??we DONT NEED ALL THE CHINESE N INDIAN VOTE AT ALL U ASSHOLE...MALAY R GOING TO UNITE UNDER UMNO...AND WILL SHOW U..'APA ITU KETUANAN MELAYU' DONT FORGET U ALL SHAMEFUL IMMIGRANT..U ALL JUST A BUNCH OF PPLE WHO NOT GRATEFUL LIVING IN MALAYSIA..CMPARE TO UR UGLY,CHEAP,UNSTABLE,IMMORAL AND COMPTEMTIBLE ORIGIN COUNTRY..HUH..AND DONT U TRY TO COME HERE AND ASK THE MALAY WHAT TO DO...U ALL R JUST PIECE OF SHIT WHO DONT GIVE ANY CONTRIBUTION FOR THIS COUNTRY...U MIGHT WANT TO THANK BRITISH FOR NEGLECT THE MALAYS FOR HUNDRED YEARS..NOW ITS TIME FOR MALAY TO TAKE MALAYSIA BACK WHAT BRITISH HAS TAKEN FORM US...NO MATTER IN WHAT ASPECT..ECONOMY,POLITIC,EDUCATION,LAND, AND THEN...U IMMIGRANT WILL SUFFER ENOUGH AND FEEL WHAT THE MALAY FELT DURING THE BRITSH COMMAND IN MALAYSIA.JUST WAIT U IMMGRANT!

Anonymous said...

anak anwar kene lenjan dgn gobin..hehe...

PRosak said...

anak anwar cun dowh..xkan gobin yg berjaya lenjan..hehe..mugkin azmin kowt..haha..

PRosak said...

anak anwar cun dowh..xkan gobin yg berjaya lenjan..hehe..mugkin azmin kowt..haha..

Anonymous said...

halau je sume imigrant ni..da le suke tunjuk kemaluan...x malu btol la..sume imigrant nak tunjuk hebat kat malaysia ni...antaranya lim ki sing,ngeh,ngah,karpal celaka,gobin celaka,guan eng tu sume tunggu mase je nak di hapuskan...

Anonymous said...

pemimpin2 PR suke tukar2 bini,anak2 drg untuk di lenjan oleh rakan2 mereka tanpa mengira bangsa,agama,dan mase..takyah kawin pown...haha....bile dah rase bersalah sket(sket je rase bersalah)... boleh la jumpe nik aziz untuk mendapat pengampunan ye..hehe...cincau...

Anonymous said...

aku nak lenjan anak pak nuar..hehe...

Anonymous said...

xleh2..kene mintak izin pak nik ajiz dulu...dier bagi punye..jgn risau..sume yg haram akan di halalkan beliau..g la mintak...

Anonymous said...

yela2..nak gi mintak kat pak ajiz la ni..

Anonymous said...

nik ajiz kate anak pak nuat bz la..yela..yb kan..hehe..kene wat appointment dlu...ngeh3..

Anonymous said...

haha...huh..ape aku kebluq ka anak pak nuar??ayah pown bangsat camtu..drg ni 100 keturunan kene sumpah dgn bangsa sendiri...pembelot bangsa,agama...gi mati lah PR.

Anonymous said...

dengar cite eli nak beli kete camry...tapi duit tak cukup..jadik beliau akan menjadi yb dan melakukan kerja sambilan dengan menunjukkan kemaluan untuk tontonan umum...patut le letih je...sampai tido pown lupe bukak spec..haha..

Anonymous said...

Wei korang nie. Sebelum tulis fikir dulu. Berdosa tulis bende kutuk-kutuk ni. Nk kritik nik aziz boleh,tapi guna bahasa,hujah yang sopan. Kan kita semua sebangsa,seagama.
-abu

Anonymous said...

Anonymous 4:58 AM
Abu said...

...Nk kritik nik aziz boleh,tapi guna bahasa,hujah yang sopan. Kan kita semua sebangsa,seagama...
----------------------------

Memang kita sebangsa dan seagama.Tapi parti sewel dan sesat PAS yang kata undi umno masuk neraka,undi Pas masuk syurga.PAS salahguna agama untuk berkuasa.Nyata ulama PAS sesat,lagipon orang bukan PAS sudah diiktiraf kafir.So seagama tak mengikut PAS????

Hujah kita ialah ulama macam ni songsanglah,hujah ni betullah!!!
Lepas tu,Nik Aziz kata mencarut tu ok,so go fuck yourself Nik Aziz.
Mak2 kita cakap mencarut tak bagus,so mak2 kita lagi alim dari Nik Aziz.

Anonymous said...

PAS,sebagai parti Islam kononnya,telah MENGANIAYAKAN bangsa seagamanya sendiri,atas perbezaan politik.

Ini bukan tuduhan palsu,ini nyata boleh dilihat semua.

Sebab tu PAS mesti ditentang habis2an sebab meraka sudah sesat dan menyalah gunakan agama Islam bukan untuk kepentingan semua,tapi untuk diri sendiri.

Anonymous said...

Ramai menasihat supaya berbahasa baik bila kritik Nik Aziz,tapi tak sedih ke bila parti dia mengkafirkan rakyat yg sebangsa seagama dgn dia.

Anonymous said...

heh..penyokong PR tak payah nak ajar la cara nak sopan ke ape ke..krg tu perangai dah macam bangsat tu jage sikit...ni sume tok guru korang ajar la ni...tok guru bangsat..anak murid lahanat.

Anonymous said...

wei..yg puak2 PR letak gambar mufti perak sebagai anjing tu ape citer??dier tu bukan ulama ke???heheh..nik ajiz ni ulama mcmne??mufti perak tu ulama camne??cube a pikir..otak puak2 pr ni sume dangkal n bahlol ke ape..sume mcm bangsat je....

Anonymous said...

tuan2 sekalian..memang dlm dunia ni byk ragam manusia...ada yg cerdik , pandai ,bijak ,jahil,bodo,bangang dan byk lagi...semua tu ragam manusia la....sama la dgn hampa yg dok bagi komen dlm blog ni..termasuk la aku...dulu masa rakyat msia tak berapa pikiaq sgt politik ni...BN letak la sapa pun..mesti dia menang...sampai ada orang kata kalau parti tu cap BN,,,letak la tongkoi kayu pun orang undi dia,...yg dok sokong PAS ni sikit saja la...tapi depa ni ( orang PAS ) dok mcm tu juga .dari dulu sampai la...kalau dok motong getah,,la ni pun lagu tu juga..cuma mungkin anak dia ganti pula tempat dia...tu contohla...depa ni tak dapat apa pun dari kjaan BN..sama juga ngan yg dok pangkah BN,,,letrik kena bayaq juga ,ayaq kena bayaq juga..talipon pun kena juga...semua yang kjaan BN juai,,,orang BN beli takdak diskaun,orang PAS pun serupa...tapi orang PAS ni tiap2 kali undi depa bagi kat PAS...sebenaqnya sebagai orang agama islam..dia kena ada matlamat dia..pasaitu dalam tiap2 reja buat orang islam kena ada niat....Parti PAS ni dasar dia adalah untuk menegakkan agama islam..itu matlamat utama dia..kalau dia menang dan blh bentuk kjaan msia, dia nak buat lagutu..itu niat dia..jadi sebagai orang islam..kita kena sokong dia...sebab dia nak menegakkan agama islam..bab ada pemimpin yg mungkin tak berapa betoi tu kita kena letak tepi dulu..pasai manusia ni ada perasaan,nafsu,dan serupa mcm kita la...manusia boleh berubah,,,yg penting matlamat perjuangan dia adalah untuk menegakkan agama islam..kita kena sokong..itu jihad nama dia...kalau kita bandingkan dgn BN ni dah perintah 50 taun lebih dah..tapi dia tak dak usaha utk meletakkan hukum islam sebagai undang2 yang utama...Yang dlm blog ni dok kata kat tok guru nik aziz tu hampa biaq pi kat depa la...kebanyakkan depa ni bukan dari orang melayu...depa byk cina,india,,depa saja buat mcm orang melayu..nak bagi kita orang melayu ni pakat maki kat orang seagama dgn kita,,..hampa tgk tu...depa ni cukup pandai dok racun kita..last last kita pun blh maki kat agama sendiri...jaga akidah kita...

Anonymous said...

haha...satu lagik hujah paling sampah macam najis pernah aku bace...giler ah...PAS NAK WUJUDKAN NEGARA ISLAM???
NIZAR KATA DLM DEWAN NEGERI: BILA MASA PAS NAK WUJUDKAN SEBUAH NEGARA ISLAM??SILA TUNJUKKAN TRANSKRIP TU KALAU ADA...(YG DI NYATAKAN OLEH NIZAR SELEPAS DI TANYA OLEH PIHAK BN)

tak payah nak jadi pecacai la wei puak2 PR..korang kasik satu hujah...aku boleh bagi sepuluh hujah nak tentang balik...PAS bagi tanah kat org cine(400 hektar tu!!)...ape kejadahnyer..ape yg dier bagi kat melayu kat perak??diskaun air??bile selangor nak bagi air percuma??projek babi 100 juta ade la...rumah kerjaan BN buat utk org pendapatan rendah di naikkan(selangor)..kat penang lagik la..melayu dah jadi melayu mcm kat singapore...mampuih la drg kat sane...kalo melayu2 pecacai otak dangkal MCM MELAYU PR SAMPAI KESUDAH JADI ALAT BONEKA PECACAI2 TOK GURU PAS N PR..

Anonymous said...

...tu la...baca la betoi betoi..dasar perjuangan PAS ialah menegakkan agama islam ..aku tak kata PAS nak mewujudkan negara islam...dia nak menegakkan agama islam...

Anonymous said...

kalu cakap jgn sedap mulut,org takde ilmu kalu cakap merapu ikut suka aje,jgn lupa kita ni org islam,silap cakap boleh jadi murtad kerana jahil,

Anonymous said...

Cara PAS nak menegakkan agama Islam ialah dengan mengkafirkan rakyat sebangsa dan seagama,mencarut,menipu,
fitnah,memburukkan orang lain,menjatuh maruah orang,
bersubahat dengan musuh2 Islam.Tak percayakah?Pi baca harakah.
Bukan semua orang PAS boleh kelentong.

Anonymous said...

Anon 9:28 AM cakap
.....bab ada pemimpin yg mungkin tak berapa betoi tu kita kena letak tepi dulu..

______________________________
Kalau pemimpin PAS tak berapa betoi,kau suruh ketepikan aje ya.
Pandai betul orang PAS ni.
Pandai tipu dan kelentong.
Kan lebih baik yang salah ditegur!!Adakah Nik Aziz atau lain2 ketua PAS tak boleh diperbetulkan???????

Kena letak tepi konon,poodah.

Anonymous said...

DARI CARA SESORANG BERKOMUNIKASI KITA DAPAT TAHU ORG TU MUNAFIK KE,KAFIR KE,MURTAD KE,ATHIES KE,JAHIL KE,JAHIL MURAKAP KE,BANGGANG KE,BEBAL KE,BAHLOL KE,BENGAP KE,BIUL KE,BENGGONG KE N N N KE KE KE,CAKAP KENA FIKIR2 DULU SBB KITA NI MANUSIA YG DIKURNIAKAN AKAL,HANYA BINATANG2 AJE YG TAK BERAKAL

Anonymous said...

Orang kafir pon berhak bercakap dan didengari.Tak caya tengok Si Nga kafir,berdesing2 dia berhujah,pengikut2 PAS syiok dengar.Nik Aziz pon berbicara dengan SiEli tu.
So apa problem hang nak suruh orang senyap.Hang tak ada kuasa nak suruh orang senyap.Pi main jauh2.

Anonymous said...

malam ni kau orang sembahyang taubat ya bukannya tau buat, dah banyak dosa kering kontang lagi gersang yang kau orang buat, tidur malam ni muhasabah diri agar mati kalau tak esok, lusa tak dak rentung muka tu, penah tengok ka mayat macam tu, dok hina orang yang bukan-bukan ni namanya keturunan dajal, wana'u zubillah

Anonymous said...

malam ni kau orang sembahyang taubat ya bukannya tau buat, dah banyak dosa kering kontang lagi gersang yang kau orang buat, tidur malam ni muhasabah diri agar mati kalau tak esok, lusa tak dak rentung muka tu, penah tengok ka mayat macam tu, dok hina orang yang bukan-bukan ni namanya keturunan dajal, wana'u zubillah

Anonymous said...

malam ni kau orang sembahyang taubat ya bukannya tau buat, dah banyak dosa kering kontang lagi gersang yang kau orang buat, tidur malam ni muhasabah diri agar mati kalau tak esok, lusa tak dak rentung muka tu, penah tengok ka mayat macam tu, dok hina orang yang bukan-bukan ni namanya keturunan dajal, wana'u zubillah

Anonymous said...

malam ni orang2 PAS sembahyang taubat ya, dah banyak dosa kering kontang, dok hina orang yang bukan-bukan ni namanya keturunan dajal, wana'u zubillah

Anonymous said...

MEMANG LE ORG KAPIR CAKAP APA PUN DIA TAK TERMASUK DALAM HUKUM HAKAM UGAMA SEBAB DIA TU DAH MEMANG KAPIAK MASTER SAMDOL,KALU ORG TU MUSLIM BILA CAKAP CAKAP LE TAPI KENA BERPANDUKAN HUKUM,TU LE SURUH PI BELAJAU KAU LARI PI JAGA KEBAU,SBB TU OTAK PUN MCM KEBAU,PIIIIRAAAH MASTER DOGOL

Anonymous said...

Tu Nik Aziz belajar terlebih sangat kot,cakap pon tak betul,ikut hukum apa tu?Tapi tak pelah ,kalau pemimpin PAS cakap tak betul,kita ketepikanlah aje.

Anonymous said...

Nik Aziz otak kerbau juga kot

Anonymous said...

aku cakap dgn kau yg kau pi kait kan kat nik aziz tu apa hal pulak ni,org tuia tu takde kena mengena langsung dalaM HAL NI,AKU INGAT ORG KALU BEBAL MMG LE CAKAP IKUT SEDAP MULUT AJE,OTAK KEBAU LE KATAKAN,PEGI TELOKOP LE ORG BODOH

ANWAR KHAIRY said...

NURUL IZZAH kesepian, kata blogger PANEH MIANG.

Kesian Nurul, bapaknya si NUAR dah tak pedulikan dia, tinggalah dia terkonteng-konteng di PARLIMEN.

Dengar khabar nak buka cerita cinta lama dengan KJ. opps, dua dua dah kahwinkan?

Ataupun, lepas buat, dua-duanya jumpa Tengku NICK minta ampun, macam TENGKU NICK nie PADRI KRISTIAN kot, FATHER, please forgive me, I HAVE SIN.....

Anonymous said...

ORG KALU BEBAL MMG LE CAKAP IKUT SEDAP MULUT AJE


Kan tu Nik Aziz

Anonymous said...

BERITA TERBARU,

NIZAR akan berjumpa dengan TENGKU nick, sebab nak bernikah dengan girl friend nya.

Nizar kata, dia tak boleh nikah di PERAK sebab tak dapat kelulusan dari isteri pertama, tetapi TENGKU nick galakan dia kahwin di KELANTAN menerusi wali hakim, kalau tak TENGKU NICK BAWA LARI KE siam, ini sama macam NUAR DENGAN ZIZAH KAHWIN LARI DULU......

Anonymous said...

Anonymous 8:09 AM said...

ORG KALU BEBAL MMG LE CAKAP IKUT SEDAP MULUT AJE,OTAK KEBAU LE KATAKAN,PEGI TELOKOP LE ORG BODOH

Kesian kau kutuk Nik Aziz,tapi memang dia cakap sedap mulut aje,confirm otak kerbau dia,bodoh si nik aziz

Anonymous said...

ORG KALU SUKA BUAT FITNAH,MATI LAYAK NERAKA KE 7,SAMY BELOO NO 6 SIKIT Atas,tkg fitnah bawah no 7,nanti samy beloo tanya,ayooo apsal saya sikit atas,awak sikit bawah,awak cakap awak islam,apsal caya atas tapi awak cikit bawah

Anonymous said...

TENGKU NICK telah mengarahkan supaya RAJA PETRA KAMARUDDIN meninggalkan Selangor dan menetap di KELANTAN.

Tengku NICK telah mengampun dosa-dosa RPK, termasuk dosa minum wisky, beer dan wine. IYU TAK MASUK DOSA memesongkan akidah.

LU FIKIRLAH sendiri, TENGKU NICK NIE ULAMA KE AHLI POLITIK? Semua keturunan lanun yang mengaku raja pun TENGKU nick sokong dan ampunkan.

SEBENARNYA, tengku NICK tahu ke apa yang berlaku ataupun, dia hanya ikut cakap penasihat erdogannya kot, silap-silap, tek ucapannya pun erdogan yang buat suruh Tengku NICK BACA AJE......, KESIAN TENGKU NICK DIPERKUDAKAN OLEH......

Anonymous said...

BERITA TERKINI,

TUNKU NIK MUSTAPA BIN ANWAR telah didapati bersalah oleh mahkamah syariah Kelantan kerana mengampunkan dosa-dosa-Ms ELI, raja PETRA KAMARRUDIN dan juga ANWAR ibrahim AL JUBURI.

Mahkamah syariah dengan ini mengistiharkan TENGKU NICK sebagai orang yang murtad saperti juga AYAH PIN.

Anonymous said...

aku tak kata ada pemimpin yg tak berapa betoi tu nik aziz...yg hang marah sgt kat nik aziz ni awat...tak kena tang mana..eli tu nak mai jumpa dia ,tak boleh ka...kalau hang ka, bini hang ka, saudara hang ka nak jumpa nik aziz aku rasa tak salah...pi la jumpa ..mcm hang dok jumpa mahadetla..siap cium tgn lagi...tak pa...hang ciumla...dah dia tu jadi idola hang...banyak sangat ka nik aziz tu buat salah..pelik betui la hang ni...apapun aku nak tanya hang ni orang bangsa apa ?? bukan apa ..pasai tang hujung ayat hang tu hang pakai poodahh...hang ni orang india ka ?//..ok..untuk semua pejuang pejuang PAS,,,teruskan perjuangan anda di dlm blog2 mcm ni...hujah 2 anda yang menunjukkan keperibadian seseorang..gunakan akal dan ilmu...jangan ikut suka hati saja...

Anonymous said...

aku tak kata ada pemimpin yg tak berapa betoi tu nik aziz...yg hang marah sgt kat nik aziz ni awat...tak kena tang mana..eli tu nak mai jumpa dia ,tak boleh ka...kalau hang ka, bini hang ka, saudara hang ka nak jumpa nik aziz aku rasa tak salah...pi la jumpa ..mcm hang dok jumpa mahadetla..siap cium tgn lagi...tak pa...hang ciumla...dah dia tu jadi idola hang...banyak sangat ka nik aziz tu buat salah..pelik betui la hang ni...apapun aku nak tanya hang ni orang bangsa apa ?? bukan apa ..pasai tang hujung ayat hang tu hang pakai poodahh...hang ni orang india ka ?//..ok..untuk semua pejuang pejuang PAS,,,teruskan perjuangan anda di dlm blog2 mcm ni...hujah 2 anda yang menunjukkan keperibadian seseorang..gunakan akal dan ilmu...jangan ikut suka hati saja...

Anonymous said...

Agaknya neraka penuh dengan orang2 PAS yang kaki fitnah,tak caya baca harakah.

YB NGEH GHO said...

MASTERDEDAH,

lu tadak baik ooo, kutuk sama itu TENGKU NICK, dia banyak baik sama kita orang, dia pun takda marah saya qoute itu surah quran, dia kata very good lagi ooo, very encouraging.

Lagi, bila tu YB ELI jumpa dia, dia kasi nasihat sama itu ELI, dia kata bogel boleh tetapi jangan kasi orang ambil gambar, kalau mahu bogel, sama boyfrend make sure boyfren bukan islam,cam itu TIAN chua kira okay.

RPK pun dia kasi duduk KELANTAN sebab RPK kata SELANGOR TAK MAHU TERIMA DIA, kesian...no,...pasal iyu TENGKU NICK KASI TINGGAL DI KELANTAN, bagus apa itu TENGKU.

PASI, KES nizar mahu kahwin, memang patut apa, NIZAR SUDAH BANYAK post, ada dua CAMRY lagi, jadi okay apa, satu bini parlimen, satu bini adun punya.

ITU hal sama itu, NURUL IZZAH, TADAK BAIK CAKAP ITU MACAM, YB nurul banyak baik, dalam PARLIMEN DUDUK TIAM-TIAM, TAKDA CAKAP TAKDA BAHAS, HAIYA, ITU KAIRY SUKA KACAU SAJA,,, NURUL CANTIK, KHAIRY MEMAG SUKA, SYA PUN SUKA SAMA NURUL, APA SALAH.....

Anonymous said...

Blogger2 PAS mati masuk neraka,terperanjat jumpa Nik Aziz.Mereka tanya Nik Aziz,kenapa you ada kat sini.
Nik Aziz cakap"You semua cakap orang lain mulut celupar,cakap ikut sedap mulut,otak kerbau,bodoh,fitnahlah....sebenarnya aku pon sama"

SYED-KICKDEFELLA said...

MASTERDEDAH,

Saya terpanggil untuk membuat pembetulan perhal perjumpaan diantara DATUK NIK AZIZ, ULAMA ULUNG PAS, dengan YB elizabeth, sebenarnya, YB elizabeth meminta pandangan dari DATUk NIK, cara-cara bagi mengatasi kemelut yang beliau hadapi.

YB ELI, juga meluahkan keinginan beliau untuk mendalami ugama islam sebelum beliau mengakhiri zaman bujangnya.

Jadi, bukan kah, perjumpaan ini sesuatu yang positif, manalah tahu terbuka hati YB eli untuk memeluk ugama islam dan berkahwin dengan SI helmi kan ke bagus.

YB NGAH NGOR said...

syed kickdefella,

HAIYA, apa lu cakap, itu ELI MAHU MASUK ISLAM KE? DIA MAHU KAHWIN SAMA ITU BUDAK HELMI KE?

SAYA PUN MAHU KAHWIN DENGAN DIA, PASAL ITU SAYA MENGAJI KORAN, MASUK ISLAM BOLEH KAHWIN EMPATKAN? HAIYA, SAYA PUN MAHU, SAYA PUN MAHU IKUT NIZAR CHONG, MASUK ISLAM KAHWIN DUA BAnyak shiok ooo,

TENGKU NICK JADI KADHI KE? tuan syed bolih kasi arrange, tap payah lari kahwin dekat siam macam anwar.GUA TAKUT MAHU PEGI SIAM,SEKARANG ADA GELOMBANG KUNING MACAM ITU ADIL TAHUN 1998 JUGAK...

Anonymous said...

awak ni bloger upahan,oh awak ni mungkin org bukan islam,patut le cakap sedap mulut,org kafir cakap mana ada berlandaskan hukum,

PAS LENA said...

tiada lagi penghormatan kepada tok guru atau kepada ulama2 dalam PARTI PAS.Mereka sekian lama menggunakan agama untuk meraih sokongan..sekarang tembelang mereka pecah sebab org kapir pown mereka sokong juge...nak buat negara islam pun tak mau lagi...karpal singh kata jgn..mereka pon ok...gereja guna nama ALLAH mereka kata ok...eli bogel mereka kata ok...kawan dgn setan mereka kata ok...umno kafir mrk kata ok...umno firaun mereka mrk kata ok...org isap rokok lembu mrk kata ok..ALLAH mencarut meraka kata ok...Projek mega babi kat selangor mereka kata ok..hapus DEB mereka kata ok...lompat parti amik alih kerajaan persekutuan mrk kata ok...(perak x ok plak)...ape bende sume PAS kate ok...sebab mereka ni da SESAT..hehe..

Anonymous said...

FUYOOO...PUAK2 PR DATANG MEMBELA BARISAN PECACAI2 PEMIMPIN MEREKA..HAHA..KESIAN..TAK KEMAMPUAN MRK NAK TOLONG...SEBAB DRG POWN SEDAR...PEMIMPIN2 PR NI SUME PERANGAI MACAM DAJAL...

Anonymous said...

DATANG LE RAMAI2 PUAK2 PR KASIK KORANG PUNYE HUJAH...DENGAN SENANGYER KAMI AKAN BALAS DGN BUKTI SAMPAI KORANG DAH TAK BOLEH NAK CAKAP PAPE LAGIK...LEBIH BAIK KORANG SENYAP JE LA...PR AKAN SELAMAT DI KUBURKAN TIDAK LAMA LAGI...JGN LE KORANG NAK TUNJUK ALIM ULAMA KORANG KAT SINI...SEBAB KORANG TU TAK UBAH MCM PECACAI2 DAN BARUA2 PR...MAKIN KORANG BELA PEMIMPIN2 PR TU...MAKIN TERSERLAH KEDANGKALAN,KEBAHLOLAN,KEBODOHAN KORANG TU...MCM LEMBU...POOORAH..

Anonymous said...

PENYOKONG2 PR SILA MENGUCAP..KERANA ANDA MENGANGKAT PEMIMPIN KAPIR DAN MENDENGAR DAKWAH2 DR MULUT2 ORG2 KAPIR MENGENAI ISLAM...SURUH TOK GURU KORANG SAME YE..JGN LUPE..SEBAB TOK GURU KORANG TU POWN SAME...HEHE..MENJADI ANAK MURID NGEH..SEBAB TOK GURU KORANG SEKARANG ADALAH NGEH..HAHA...

Anonymous said...

Anonymous 9:05 AM said...

aku tak kata ada pemimpin yg tak berapa betoi tu nik aziz.......blah blah blah

______________________________

Aku yang cakap pemimpin yang tak berapa betoi tu Nik Aziz.Jadi maksud kau ada lagi pemimpin PAS lain yang tak betoilah.Cuba cerita siapa.

Kau pon sama macam aku,tiba2 heret Mahathir.Kan kita sama perangai,so don't condemn me if you do the same.I am just playing your game.

Pejuang2 PAS memang patut berhujah di blog ni.Bila tak tahu berhujah,kau panggil opponent kau bodoh,otak kerbau,maki,kutuk pendidikan agama dia,minta jatuh bala kat dia etc.Biasalah orang PAS.

Am I an Indian?Nein.Maybe I am a German then.

The problem with you guys is that you think you can step on fellow Muslims with your "holier than thou"attitude,condemn fellow Muslims as infidels,lie verbally and in published form,insult non PAS ulamas etc and think people will lie down and take it without offense.

Yet you bend over backwards to accomodate non muslims,sweet talk to them,bend your principles so as not to offend them.

Why not extend the same courtesy to your fellow Muslims on the other side of the divide.

Capiche?

Anonymous said...

ni lagi satu buta perut...macam mana hang kata PR akan dikuburkan...kalau hang nak tau ..PR la ni tengah kuat...prk yang baru lepas semua menang tolak batang ai saja...hang cakap tak ikut fakta ka..ataupun memang hang ni tak reti ...yang orang dok kalut nak selamatkan la ni ialah BN..dah nak ko dah..komponen semua setuju depan PM saja...blkg semua kondem balik...aku nasihat kat hang ...pakat 2 dgn kawan hang ramai ramai pi bagi nasihat kat tingkat 4 putrajaya tu...suruh depa cari jalan bagi rakyat suka kat depa..takut2 nanti prk nak mai ni..BN kalah lagi teruk...sediakan payung sebelum hujan,,hang pun blh bagi nasihat...tapi jgn sebut nama razak...depa marah oo...

Anonymous said...

Eli kalau nak belajar mendalam Islam,janganlah pi kat PAS,nanti sesat dia buatnya.

ELIZABETH WONG SEUK ING said...

Saya, ELIZABETH WONG SEUK ING dengan ini mengaku dengan sejujur-jujurnya bahawa saya memang mempunyai hubungan intim dengan HELMI FIRDAUS.

Saya dengan ini ingin meminta maaf dari anda semua kerana ketlanjuran saya bersama Helmi, maafkanlah kami.

Berilah saya peluang untuk berkhidmat untuk negara, ugama dan bangsa, salam perjuangan untuk ahli UMNO dan salam keadilan untuk ahli pakatan.

Saya juga ingin mengambil kesempatan ini, untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada TENGKU NICK kerana tek=lan memberi ajar dan seterusnya mengamouni saya, TENGKU NICK telah mertestui perhubungan saya dan HELMI.


Maka dengan ini, anda harus berhenti dar membuat fitnah,hiduk TENGKU NICK, HIDUP ANWAR AL JUBURI, HIDUP NIZAR CHONG, HIDUP AZIZAH DAN HIDUP MASTERDEDAH.

Anonymous said...

Eli meeting Nik Aziz is just a political ploy,no matter what other people say.

UZTAZ MAHFUZ said...

SALAM MASTERDEDAH,

Sudahlah tu, tak baik tau, pembaca di blog you mengutuk DATUK NIK AZIZ, SAYA AMAT MENYAYANGI BELIAU.

Kami yang di labelkan sebagai puak ERDOGAN PAS, sentiasa memberi DATUK NIK AZIZ the latest update, termasuklah kes ELI, well ELI masih single, biasalah, alangkan oarng dah berkahwin punada yang berzina, so salah ke ELI kalau dia "BUAT'' DENGAN hilmi, LAGIPUN DALAM ISLAM, kalau tak ada 4 saksi yang sahih, maka tuduhan itu gugur, tak percaya tanyalah DATU NIK AZIZ.

Kita juga tak nafikan SDRA ANWAR IBRAHIM DAN DATIN SRI AZIZAH dulu kahwin lari, dan yang menjadi saksi perkahwinan mereka dalah UZTAZ MAHFUZ, let bygone be bygone, tak kanlah nak labelkan NURUL IZZAH -ANAK LUAR NIKAH KOT, SEBAB EMAK-BAPAKNYA KAHWIN LARI DI THAILAND.

Anonymous said...

WAH TAKUTNYER AKU BILE ADE PUAK PR KATE PR TENGAH KUAT??KUAT APE???KUAT SYAHWAT KE??HAHA..APE PUNYER BENGAP LA PUAK2 PR NI..KALO TAKAT MENANG PRK..XPAYAH BYK BUNYIK LA...TUNGGU JE PRU AKAN DATANG..TOKSAH NAK JADIKAN PRK SEBAGAI MEDAN KORANG NAK TUNJUK KORANG TU DAH HEBAT..PECACAI2 DLM PR XKAN KE MANA...SEBAB KORANG NI MELAYU BANGSAT YG MENGKHIANAT BANGSA SENDIRI...DI MANA BUMI DI PIJAK DI SITU LANGIT DI JUNJUNG...TAPI KORANG NI JUNJUNG ORG KAFIR LAKNAT..MENANG POWN SEBAB UNDI BANGSA LAIN..SEBAB BANGSA KORANG SENDIRI DAH BENCI N MUAK DGN PERANGAI PECACAI2 DAN PENYANGAK2 DLM PR..SAME MCM TOK GURU KORANG TU...HAHA....SEKALI LAGI AKU AJAK MANE2 PENYOKONG PR PAS KE..DAP KE...PKR KE..DTG SINI BERDEBAT..KALO ADE TELUQ LA...KORANG NI SUME PENGECUT...CAKAP JER BERAPI2...ANWAR POWN KAWEN LARI...HAHA.....PR BANGSAT LAHANAT.

Anonymous said...

ANWAR KAHWIN LARI..APE TAKUT KE KAWIN KAT MALAYSIA???BENGAP..OTAK LEMBU..

Anonymous said...

betul le aku kata KAU NI BLOGER KAPIAK,ORG KAPIR CAKAP MANA KIRA DOSA KE TIDAK KE,KAQPIAK LE KATA KAN, BUANG MASA AJE LAYAN ORG KAQPIAK BERHUJAH,KAPIAK LE KATA KAN

Anonymous said...

MASTER DEDAH NI RUPANYA KUAT MAKAN BABI, PATUT PUN KEPALA OTAK DIA SUKA HINA ORANG ISLAM.. DASAR KAPIAQ LAKNATTULLAH...

MEMANG DASAR BANGSAT, ANAK HARAM JADAH.. KAU MEMANG KETURUNAN TAK BAIK MASTER DERDAH OII..

KAU LAH PUNCA SEMUA ORANG ISLAM BERCAKARAN SESAMA SENDIRI SEBAB..

BAGUS LA TU.. LAGI BANYAK DOSA KAU BUAT LAGI SENANG MAMPUSS.. DASAR KETURUNAN BABI..

Anonymous said...

SALAM TETAMU MASTERDEDAH,

Saya NORLAILI, SEXUAL PARTNER BRO ANWAR, PADA TAHUN 1997,

Saya ingin menceritakan bahawa semalam bro anwar telah menghubungi saya untuk mendapatkan persetujuan saya berjumpa dengan TENGKU NICK, tujuan perjumpan itu ialah untuk mendapatkan pengampunan dosa saya berzina dengan ANWAR SEBANYAK DUA KALI, permainan sex pertama tanpa kondom, kali kedua pakai kondom. Anwar, nie gelojah buat sex, belum apa-apa dah masuk, lepas tu, terpancut cepat,

KALAU TAK PERCAYA, ANDA BOLEH TENGOK PENGAKUAN SAYA DI U TUBE.

Anonymous said...

PUNCA SEMUA ORANG ISLAM BERCAKARAN SESAMA SENDIRI ialah......
tidak lain tidak bukan....
the one and only....
abusive and deviant..

PAS
Parti Ulama Sesat

Anonymous said...

TAK PAYAH NAK SALAHKAN MASTER DEDAH....YG DOK MEMECAH BELAHKAN ORG MELAYU BUKAN DIE..KETURUNAN BANGSAT PAS+PKR+DAP NI YG DOK MEMCAHKAN ORG MELAYU...DR DULU LAGI...JGN SEKRANG KORANG NAK SALAHKAN ORG LAIN PULAK...NAK CKP TU TGK CERMIN DULU...BENGAP DAN BAHLOL BETOL PUAK2 PR NI...DARI AKU KECIK..SAMPAI LE AKU DAH BESO PANJANG.. TAK UBAH2 PERANGAI PUAK2 PAS NI..TAU NAK MAKI HAMUN,FITNAH,KAPIRKAN ORG,SIFAT BERPUAK2,KAT MASJID PON NAK KEMPEN...BENGAP...OTAK LEMBU...MCM SAMPAH...PAS = BENGAP+BAHLOL

Anonymous said...

PAS MCM SIAL

Anonymous said...

PAS
PARTI ANJING SEMALAYSIA

Anonymous said...

rugi mak bapak kau dapat anak2 yg jadi bloger2 sial mcm kau org ni semua,mengeji memaki hamun org alim,kalau kau org ni org beriman tentu kau org rasa takut nak maki hamun org alim,tapi pada hati org2 kafir takkan ada rasa takut,iman takde nak takut apa,

Anonymous said...

Memang rugi mak bapak orang2 PAS yang menghina ulama dan mengkafirkan orang Islam lain,memaki,mencarut,fitnahkan orang tak bersalah,kalau kau org ni org beriman tentu kau org rasa takut,iman takde nak takut apa.
Pergi mampus PAS

Anonymous said...

hehe...
tu jela modal org PAS..mereka igt kalo org PAS ni sume la ulama..iman drg lebih dr iman org len...heh....yg korang rau bertopengkan perkataan agam islam je...nak hormat ape lagi HAMPAS ni...xde pekdah nyer...mmg patut korang ni kena hina pon..hehe..

Anonymous said...

Kau ni islam ka kafir.. Kalau orang islam takkan menghina ulama macam ni. Ntah2 kau ni tak pernah sembahyang kot. Amal ibadat kosong.. yang ada dalam hati kau cuma sifat hasad dengki dan sifat2 mazmumah...

--ps: a'ha..ulama yer..yg ko kutuk mufti perak tu apa???paderi???sami ke???mufti perak pun ulama...bukan kafir...ISLAM tak benarkan kita mengutuk...TAPI dalam ceramah PAS sama ada kat masjid/surau korang bukan mengutuk jer..malah mencaci dan memfitnah sesama islam...ADAKAH INI CARA PARTI YG MELAMBANGKAN ISLAM??? org pergi masjid/surau utk buat amal ibadat..bukan nak dengar fitnah korang dirumah ALLAH...

Anonymous said...

PAS = PARTI ANJING2 SEMALAYSIA..
AUUUKKK...

Anonymous said...

PENGIKUT2 PAS NI KEBANYAKANYER DAK2 BEKAS SEKOLAH AGAMA...KONON LE DEPA SEKOLAH AGAMA LEBIH BGIUH DR ORG X DUDUK SKOLAH AGAMA..NI DR PENGALAMAN AKU SENDIRI DAAA...KONON HEBAT LA...LEBIH TAU AGAMA DR ORG LEH..PTUIIHH...SKOLAH AGAMA LA ADE KES PUKUL BUDAK SAMPAI MATI,MASALAH DISIPLIN PE SME...N DAK2 SKOLAH AGAMA NI KALO KUAR SUME JADIK SETAN JUGAK...LG TERUK DR BUDAK X SEKOLAH AGAMA...SEBAB TOK GURU DRG SURUH KWN DGN SETAN..HAHA..TP NI BETOL NI..BUKAAN REKAAN....SAPE YG BERANI SANGGAH KEYATAAN AKU NI??HEHE..SAME GAK LA..BILE DA MASUK PAS..KONON DEPA LAGIK ALIM DR ORG LEN LA..MCM MASUK SKOLAH AGAME TADIK LA..USUNG KOPIAH SANE SINI..CEWAH2...ALIM2 KUCING2 YE..ALIM2 BABI ADE LA...SUME JAHANAM MENYESATKAN ORG JE KEJE..MCM CIBAI..FUCK OFF PAS.

Anonymous said...

memang sah kau ni kapir malaon todi,kapir kau tu berlapis2 kapir laknatTULLAH,MULUT KAU MCM MULUT CIBAI,BETUL2 BANGSAT,ENTAH APE LE NASIB MAK BAPAK KAU DAPAT ANAK BANGSAT MCM KAU NI,KAU MAMPUS NERAKA JAHANAM TEMPAT KAU KRN KAU SUKA HINA ISLAM,MMG KAU NI KAPIR MCM ABU LAHAB DAN ABU JAHAN,ENTAH2 ENGKAU MEMANG KETURUNAN MEREKA,SBB TU PERANGAI KAU MCM IBLIS

Anonymous said...

PAS hina mufti Perak,apa hukumnya wahai pengikut2 PAS.

Kalau aku berbincang dengan orang PAS,dia mesti keluarkan surah2 yang menyokong perbuatan dia.Bila dia hentam orang lain untuk perkara SAMA,dia keluarkan surah2 LAIN pulak.

Tanyalah orang PAS pasal menghina mufti Perak tu,pada PAS ok aje.

baLdi MeraH said...

http://baldimerah.blogspot.com/2009/04/keling-tetap-keling.html

AnakWatan said...

PAS=Parti Ajaran Sesat..

fatwa ikut suka hati aje...

inilah manusia akhir zaman... bila ulama


INILAH PAS SEBENARNYA

Daripada Abu Hurairah ra. berkata: Rasulullah saw. hersabda; "Akan timbul di akhir zaman orang-orang yang mencari keuntungan dunia dengan menjual agama.
Mereka menunjukkan kepada orang lain pakaian yang dibuat darIpada kulit kambing (berpura-pura zuhud dari dunia) untuk mendapat simpati orang ramai, dan percakapan mereka lebih manis daripada gula.
Padahal hati mereka adalah hati serigala (mempunyai tujuan-tujuan yang jahat).

Allah swt. Berfirman kepada mereka, "Apakah kamu tertipu dengan kelembutan Ku?, Ataukah kamu terlampau berani berbohong kepada Ku?.

Demi kebesaran Ku, Aku bersumpah akan menurunkan suatu fitnah yang akan terjadi di kalangan mereka sendiri, sehingga orang yang alim ( cendikiawan ) pun akan menjadi bingung (dengan sebab fitnah itu)".

Anonymous said...

memang sah kau ni kapir malaon todi,kapir kau tu berlapis2 kapir laknatTULLAH,MULUT KAU MCM MULUT CIBAI,BETUL2 BANGSAT,ENTAH APE LE NASIB MAK BAPAK KAU DAPAT ANAK BANGSAT MCM KAU NI,KAU MAMPUS NERAKA JAHANAM TEMPAT KAU KRN KAU SUKA HINA ISLAM,MMG KAU NI KAPIR MCM ABU LAHAB DAN ABU JAHAN,ENTAH2 ENGKAU MEMANG KETURUNAN MEREKA,SBB TU PERANGAI KAU MCM IBLIS
-----------------------------------
tgk je la perangai seko mamat PARTI ANJING SEMALAYSIA NI...suke sgt menkapirkan org...APE DIE IGT DIE NI TUHAN KE NAK MENGKAPIRKAN ORG??KO TU SOLAT POWN NTAH CUKUP NTAH TAK...HAI ORG2 PAS..TAK PAYAH LAGI NAK BERTOPENGKAN AGAMA...KAMI BUKAN BODOH DANBAHLOL MCM KAMU SEMUA...KAMU NI PARTI ANJING SEMALAYSIA AJER...

Anonymous said...

KALAU KAU BUKAN KETURUNAN ABU LAHAB ATAU ABU JAHAL MUNGKIN KAu ni keturunan abdulla bin ubai bin salul

Anonymous said...

haha..
tu sume mak bapak org2 pas tu..
abu jahal,abu lahab..sume tok2 guru depa..haha..

Anonymous said...

Ha ha ha ha...Best betul baca komen-komen kau orang.Ini lah yang terbaik yang pernah aku baca.
Ada cerita Nurul dengan KJ.Ada pasal Nizar nak kawin lagi..Ada pasal Tok Guru Nik Aziz
Kepada Anonymous yang mempertahankan Tok Guru Nik Aziz..berhentilah kerja dan pergi ke Kelantan.Berkhidmatlah dengan Almaksum Tuan Guru Nik Aziz.
Cakap saja tak cukup konon nak defend Tok Guru.
Pasal owner Master dedah ni Cina dan masa sekolah dulu dok ngorat Eli..cerita tu lucu tapi mungkin tak benar kot sebab Eli tu bukan cantik sangat pun.
Tentang anonymous bangap yang mengatakan gambar Eli itu di ambil orang masuk kerumahnya macam gambar mak dia di ambil....berhentilah mengintip kemaluan mak kamu dan keluarlah dari tempurung kamu tu sebab sudah sah kamu ni duduk bawah tempurung walaupun tempurung sekarang ada internet tapi bacalah selain harakah dan website porno kau tu...serbab tu kau tau cara nak amik gambar intip ya nakal-nakal.
Last sekali terima kasih kerana hiburan terutama dari penyokong PAS wa mat rock ingin katakan pada lu....lu pikirlah sendiri

Anonymous said...

makin dible tok guru depa..makin bengap penyokong2 parti anjing ni...hehe..

Anonymous said...

lu klu rock pun,jadi le rockers yg ada ilmu dan jiwa islam,bukannya rockers yg sesat barat dan bertuhankan azazil,lu pikir le sendiri,piraaaaaah

Anonymous said...

Gelihati baca comments kat sini.Bila Nik Aziz kena kutuk,orang 2 PAS tak ada pon boleh defend kelakuan dia dengan baik.Paling banyak, suruh orang lain mampus,kafirkan orang,doakan bala.
Itu kualiti orang2 PAS.

Anonymous said...

tu yang yang aku heran sgt...eli tu bukannya lawa pun..tapi sampai tua masterdedah tu dok syok kat dia apahal...dah kawin dgn orang lain...jaga la anak bini hang...dok ingat apa lagi..ni..aku nak nasihat kat hang...pikiaqla macam mana nak bagi rakyat majoriti s'gor,perak,kedah,k'tan.p.pinang tu suka kat BN...tulong la najib ngan mahadet tu...hampa tak kesian kat depa ka.....

Anonymous said...

Rockers for PAS=halal
Rockers lain =haram

Biasalah tu,kita semua dah faham

Anonymous said...

BN aku kesian juga.Tapi yang paling kesian ulama2 PAS yang sesat dan songsang,dan pengikut2 PAS yang kena tipu tapi sampai sekarang tak sedar2.Sanggup baring atas jalan tapi tak sanggup pergi kerja cari makan.

Anonymous said...

Aku suka PAS jadi Islam liberal.Nanti bila PAS buat rock konsert,aku nak duduk sebelah Nik Aziz dan menangis sama2 dia.
Kao orang ingat Nik Aziz suka dengar band The SEX Pistols tak?

Anonymous said...

overall penyokong pr kalah terok...haha...sebab drg dah muflis idea...kui3..cian gile...sob3..

Anonymous said...

AKU DAH MALAS NAK LAYAN BLOG KAU NI LAGI,TAPI OLEH KRN MAMANG GERAM KAT KAU NI AKU TETAP BERTYARONG JUGA,CELAKA KAU DGN SIKAP KAPIAK KAU TU

Anonymous said...

Ganjilnya,kata malas nak layan,tapi datang juga kesini hanya untuk MEMAKI dan MENCARUT aje.

Biasalah orang PAS.

Anonymous said...

EKAU NI SOTONG KO,GOLI ESE

Anonymous said...

Anonymous 707 kata
Celak engkau dgn sikap kapiak kau tu

Inilah orang PAS.Sikit-sikit kapiak.Sikap orang Pas macam mana?
1) Biarlah mereka baca ayat alquran.Saidina Umar pun masuk Islam kerana membaca Alquran...kah kah kah
itulah Pengikut Pas bangang.Saidina Umar masuk Islam kerana terdengar adik nya membaca Alquran surah Ta Ha.Itu pun setelah adiknya Fatimah menyuruh dia membasuh tangan.
2)Allah itu tuhan semua orang jadi tak apalah mereka nak pakai dalam bible...
Tulah engkau aku nak tanya sikit kenapa dalam bible melayu je nak cakap pakai nama Allah?Kenapa bible inggeris masih pakai the Lord?keanap tak dalam bible Inggeris tak ganti the Lord dengan nama Allah.Sebab mereka tak mau confuse orang kristian eropah yang selama ini mengejiek nama Allah.
Memang bible arab Allah itu digunakan sebab dalam bahasa arab Allah bermakna tuhan
Pas macam biasalah ikut cakap keling.Keling kata Allah boleh pakai dalam bible Pas pun ya tuan...hei siapa yang punya bahasa melayu ni keling ke melayu?oh sorry jangan cakap melayu ya kita kan orang Islam...tapi keling tu orang kapiak ....
3) Eli tu nak bogel dalam rumah dia dia punya pasal lah jadi kenapa nak ambik gambar dia bogel dan tunjuk kat internet...
Ini satu lagi kebangangan orang Pas...Eli tu selalu berzina dengan boyfren dia...dia ada banyak borfren dia pun mengaku Helmi tu yang mungkin ambik gambar dia tidur.Sebab tu Polis nak tangkap si Helmi tu.Siapa si Helmi ni?Orang PKR juga tapi masa kena dulu tuduh BN yang buat(satu lagi sikap buruk orang Pas)Bila BN bantah senyap sebab memang betul BN tak ada kena mengena.Yang sibuk muslimah Pas berpeluk sana sini konon nak tolong sisters teraniaya.Buat pengetahuan Banyak sister teraniaya di Lorong Haji Taib tu kenapa tak nak tolong?Ini nak tolong orang yang dah malu dan nak berenti.Dia yang nak berenti sebab dia malu.Yang orang Pas sibuk kesana ke mari cakap ada orang masuk rumah Eli dan ambik gambar dia dalam bogel tu apa dia?Itulah penyiasatan tak lengkap...satu lagi brand Pas
Hai aku nak cakap lagi pasal orang Pas ni pun nak menaip dah penat.Cuma aku harap lain kali tu orang pas ni buka lah fikiran sikit.Lepas tu masa kerja tu jangan sibuk nak bercerita pasal Parti kau tu.Kau ingat kita suka ke?Cuma kita ni tak mau kurang ajar.Kita kan orang Melayu yang seharusnya berbudi bahasa.
Aku pun kekadang meluat dengar mereka bercakap.Nak cakap arab tu cakap lah betul -betul ini tidak setakat ana ente..yang lain tu melayu juga.Hai bengang betul..ingat ada tok arab sini rupanya arab celup.
Kerjalah dengan tekun fisabilillah bukan asyik berceramah itu tak betul ini tak betul.
Lepas tu bila masuk waktu tunjuk lah contoh yang baik.Segera bersolat ,cakap bersantun cakap bahasa melayu yang iktiraf bukan kapiak ke demo ke..
Amacam Anonymous sikap kapiak?tak ada benada lain nak cakap ke..tulah dulu masa sekolah menengah malas belajar jadi sekarang jawapannya sikap kapiak sajalah.

zuldulla-anak melaka said...

Masterdedah,

HANG JANGAN KUTUK-KUTUK NIK AZIZ DAN ORANG PAKATAN NANTI KENA DOA LAKNAT OLEH NIK AZIZ.

BAYANGKAN SEORANG ULAMA TERSOHOR PAS MENDOA SESUATU..., PUH MESTI JADI PUNYA..., TAKUT...OIII,

PELIK JUGA KENAPA DIA TAK DOA LAKNAT SI HELMI YANG AMBIL GAMBAR CURI ELI, DOAKANLAH SUPAYA HELMI BALIK KE?, AGAKNYA DOA LAKNAT NIE UNTUK PEMIMPIN UMNO SAHAJA KE?

MEMANGLAH NABI MUHAMMAD PERNAH BERDOA LAKNAT TETAPI UNTUK SAIDINA UMAR, TUJUANNYA SUPAYA SAIDINA UMAR MASUK ISLAM...., SEMUGA NIK AZIZ DOAKAN KARPAL SINGH MASUK ISLAM, ALHAMDULILLAH.

KALAU GITU, SAYA MASUK PAS.....

Anonymous said...

APA BANGGANG SANGAT ORG BEBAL YG KATA BIBLE MELAYU,MANA ADE BIBLE MELAYU, AWAK DAH BACA BIBLE MELAYU AGAKNYA,BOLEH JADI BIBLE MELAYU YG AWAK MAKSUD TU DI TERBITKAN OLEH ORG2 MELAYU KRISTIAN KE,

Anonymous said...

APA BANGGANG SANGAT ORG BEBAL YG KATA BIBLE MELAYU,MANA ADE BIBLE MELAYU, AWAK DAH BACA BIBLE MELAYU AGAKNYA,BOLEH JADI BIBLE MELAYU YG AWAK MAKSUD TU DI TERBITKAN OLEH ORG2 MELAYU KRISTIAN KE,

NIK ABDUH NIK AZIZ said...

TUAN MASTERDEDAH,

TUAN, DATO NIK AZIZ MEMBUAT KEPUTUSAN SETELAH MEMIKIR SEDALAM-DALAMNYA SESUATU PEMASALAHAN ITU, SEKIRANYA IA AKAN MEMBERI KESAN YANG POSITIF KEPADA KEDUDUKAN UGAMA ISLAM, MAKA SETELAH MENGAMBIL KIRA KESAN-KESAN SAMPINGAN MAKA BARULAH BELIAU MEMBUAT KEPUTUSAN.

NYATA KEPUTUSAN YANG BELIAU BUAT ADALAH KEPUTUSAN BELIAU SENDIRI TANPA DORONGAN DARI ''puak-puak erdogan''.

TUAN GURU NIK AZIZ, SENANTIASA MENGAMBIL KIRA KESAN KEPUTUSANNYA KEATAS UGAMA ISLAM DARI PARTI PAS, WALUPUN BELIAU SEORANG AHLI POLITIK.

CONTOHNYA MENGENAI TUAN GURU HAJI HADI, UZTAZ NASA DAN HAJI MUSTAPHA AKAN DINYAHKAN DARI PARTI PAS KERANA KESALAHAN -KESALAHAN YANG MERE



KA LAKUKAN, SAPERTI MERTESTUI PEMERINTAHAN BERSAMA UMNO.

TUAN GURU NIK AZIZ JUGA MENYOKONG PERGABUNGAN PEMERINTAHAN DENGAN UMNO SEKIRANYA UNMO BERSETUJU MEMBERIKAN JAWATAN MENTERI KEWANGAN DAN MENTERI PELAJARAN KEPADA WAKIL DARI PARTI PAS. HUSAM MUSA BOLEH MENJAWAT JAWATAN MENERI KEWANGAN DAN MAHFUZ OMAR BOLEH MEMEGANG JAWATAN MENTERI PELAJARAN.

Anonymous said...

NIK ABDUH NIK AZIZ said...

HUSAM MUSA BOLEH MENJAWAT JAWATAN MENERI KEWANGAN DAN MAHFUZ OMAR BOLEH MEMEGANG JAWATAN MENTERI PELAJARAN.
________________________________

Ni bukan NIK ABDUH yang tulis.Ni fraksi Erdogan menyamar sebagai NIK ABDUH.
Yang NIK ABDUH marah tu sebenarnya HUSAM MUSA dan geng dia MAHFUZ OMAR.

Geng Erdogan/Anwar jangan cuba kelentong kat sini,Tak habis2 kelentong propaganda Anwar Ibrahim yang letakkan orang dia dalam PAS.Husam Musa dan Mahfuz lebih sanjung Anwar dari PAS sendiri.

Orang PAS jangan tertipu!!!!

Selamatkan Ulama2 PAS dari geng Anwar.

saiful konon said...

APA BANGGANG SANGAT ORG BEBAL YG KATA BIBLE MELAYU,MANA ADE BIBLE MELAYU, AWAK DAH BACA BIBLE MELAYU AGAKNYA,BOLEH JADI BIBLE MELAYU YG AWAK MAKSUD TU DI TERBITKAN OLEH ORG2 MELAYU KRISTIAN KE,

April 27, 2009 4:57 AM

Ko tu yang bangang ko datang sabah ko akan jumpa bible dalam bahasa melayu, khutbah di gereja pd hr ahad dalam b. melayu, papan tanda program gereja dalam melayu dll.

org bodoh ialah org yg rasa dirinya pandai, org pandai tahu kat mana dirinya bodoh.

Anonymous said...

parpu kari dan master dedah adalah babi yang terliwat...

azali said...

Nik Aziz pembela pembontot! Sebab dia tak pandai BI.

"We find evidence to confirm that the appellants (Anwar Ibrahim and Sukma) were involved in homosexual activities and we are more inclined to believe that the alleged incident at Tivoli Villa did happen."
-Datuk Tengku Maimon Tuan Mat

Kes Eli, sebab dia membabibuta berpolitik.

Kamal said...

Ulama yang tulen tak macam Nik Aziz.. Cakap banyak mengarut.

Anonymous said...

Nik Aziz ulama babi...ulama politik parti babi

Anonymous said...

Kenapa web gunterensecored.com tak boleh masuk sekarang?

Anonymous said...

Mana korang tau nik aziz ke betul ke anwar ke betul ke sape2 pun betul?
Anwar,masih tak nampak lagi apa dia lakukan? kenapa tyme dia nak didakwa, orang luar yang tahan?
Tak macam pelik?
Orang dalam seronok. Yeah. Orang luar sayang Anwar.
Fuck it.
Orang tu tolong sebab kau dah tolong dia gila-gila dulu.
Thats why. Pengkhianat negara.
Nik Aziz.


Aku pernah dengar Undi PAS, masuk syurga.
Apasal sial?
Tak kisah lah kalau orang Melayu lagi-lagi orang Kelantan bangsat seronok dengar.
Tapi kau kena fikir, siapa dia nak cakap camtuh?
Tak undi pas masuk neraka.
Situasi seolah-olah boleh dimanipulasi nik aziz..
Tuhankah dia?
tidak sama sekali.
Fikir lah.
Kau patut bersyukur sekarang. Tengok kerajaan pusat.
Memang dah bercelaru semenjak Mahathir turun.
Tapi kau bayangkan bangsat-bangsat negara ni kalau dowang dapat full control?
Kelantan lagi lah.
Semua orang dia je leh dapat.
X dapat hangin.
Salah dia wat xtaw jek.
Tengok biar dari semua perspektif.
Bukan ikot kau suke nak undi siapa lah cibai. Dengar dari dua-dua pihak.
Umur dah tua tapi semua benda nak ikot orang. Tulah melayu.
Bodoh.
Suka perbalahan.
Hindari kemajuan.
Nik Aziz?
Semoga dia diberikan petunjuk.

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet