Thursday, April 2, 2009

NIZAR CALON SURUHAN DAP

NIZAR MENANG JA..SUKA HATILAH NGA DAN NGEH. BOLEH GUNAKAN NIZAR UNTUK MINTAK TANAH LAGI. NGA, NGEH DAN NIZ, 3N PALING POPULAR DI PERAK. 3N PENJUAL TANAH PERAK. PEROMPAK RAKYAT DI PERAK. PRINT DAN TAMPAL DI BUKIT GANTANG.

35 comments:

Anonymous said...

Penderhaka Nizar bangsatkan Melayu Perak. PAS mesti dikeluarkan dari bumi Perak.

Anonymous said...

masa kecik2 dulu, mak bapak ko tak ajar ker. bodoh tahap cipan. dah ko pun spesies yang merompak duit anak yatim kot. itu yang sokong perogol,pencuri,pembunuh semua ada dalam geng ko. malaysia boleh!!!negara yang mengiktiraf penjenayah.

adolf said...

Memang pun bodoh tuanpunya blog nie..

Buat bikin malu orang Melayu aje.

Ir NIzar jauh lebih beriman dari kau.

Anak Kampung Melayu,Penang

Anonymous said...

KOrang ckp byk pn xgune...tuan punye blog ni dh tersedia bodoh...so kalau korg tulis bebyk pn tk guna sebab die ni xphm bahasa...maklumla bodoh!!!

Anonymous said...

Adakah ia zalim..jika PAS sanggup menolong kaum & bangsa lain yg miskin & memerlukan pertolongan?

Adakah ia dikatakan hianat jikalau PAS dapat berkerjasama & memahami rakyat kaum lain?

Ipoh-man

Anonymous said...

owner blogger ni studip... eh, dia paham ke aku cakap omputih.. sure tak paham nyer kan??? ahaks...

Anonymous said...

yahudi = pas

Anonymous said...

Hei studip bloger.. how come u can stupid like that bro.. insaf lah sikit mat.. hang ini seorang bangasat dan main issue berkauman. s

Anonymous said...

salah tu....

PAS = YAHUDI
DAP = YAHUDI
PKR = YAHUDI

ANWAR = OLMET + BUSH + AL GORE

KSIMPULAN

PAS=DAP=PKR=YAHUDI...
ANWAR = DAJAL

Anonymous said...

perkauman???

Yg start dulu???
pak nuar al yahudi...isu???
hindraf...hak istimewa org melayu di pertikai...nik ajis????senyap...hadi???senyap...khalid??bela babi je tau...penyokong pas???menyalak mcm anjing je tau...DAP??KAYA RAYA DPT TANAH DAN KUASAI EKONOMI...MELAYU???BANGSA PALING MISKIN DALAM MALAYSIA???TAK PERCAYA?????PERGI LA BUAT RESEARCH SENDIRI.....100% PASTI BANGSA MELAYU PALING MISKIN DALAM MALAYSIA...YANG RUGI MELAYU...APETAH LAGI MELAYU PR LAKNAKTULLAH INI...MELAYU UMNO!!!BANGKITLAH!!!

Anonymous said...

Gambar kartun di atas..
MESEJ JELAS....

PAS dijadikan tong sampah DAP

TokMudim said...

Sabor Yeop....jangan marah depa mungkin tidak kenal Ir Nizar.Ada minda sihat ada minda tak sihat.



Uji minda anda. Jangan biarkan berkarat

Ex-UMNO said...

Kaum bukan melayu sudah beraleh sokongan dari BN kepada PR.

Selagi kaum bukan melayu menyokong PAS dan PKR dalam PR, UMNO akan tewas pada PRU13 nanti.

Sudah dua PRK ditempuhi, UMNO tewas dikedua2 PRK.

Rakyat hari ini bukan bodoh terpengaruh dengan kartun dan lawak bodoh UMNO.

PAU yang baru lepas UMNO telah memresembahkan "lawaking" yang paling hebat. Semua prncacai UMNO sangat terhibur.

Tetapi rakyat yang bijak semua mentertawakan juga "lawaking" persebahan UMNO itu.

PAU@"lawaking UMNO" telah mempersembahkan skesta "RASUAH" yang hebat.

Semua pelawak2 yang kedekut atau takut memberi rasuah semua kalah.

Yang tidak kedekut dan berani memberi rasuah semuanya menang.

Ex-UMNO said...

Anonymous said...

Gambar kartun di atas..
MESEJ JELAS....

PAS dijadikan tong sampah DAP

April 1, 2009 9:21 PM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anda jangan lupa, sekarang cina dan india itu DAP, DAP itu cina dan india.

Mengutuk DAP sama mengutuk cina dan india.

TokMudim said...

UMNO masih tidak belajar dari sejarah, asyik mengelumang dengan rasuah.

Untuk mendapat sokongan rakyat yang semakin cerdik, kritikan dan hinaan terhadap pemimpin seperti TG Nik Aziz atau IR Nizar tidak akan memberi apa-apa kesan...kerena akhlak mereka menafikan semua itu...

Kritikian dan penghinaan begini akan menambah lagi sokongan rakyat
terhadap PAS dan UMNO semakin dibenci...


Belajar lah dari sejarah, guna pendekatan yang bijak...


Jangan asyik begini, karat minda anda

Ex-UMNO said...

Melayu menghina melayu.
Cina dan india seronok ketawakan melayu yang menghina melayu.


Akhirnya SEMUA MELAYU AKAN JADI HINA!

Anonymous said...

Melayu menghina melayu.
Cina dan india seronok ketawakan, melayu yang menghina melayu.
Akhirnya melayu, cina dan india hinakan!

princess jiji said...

awat nak marah tuan punya blog ni?
dah sokong keadilan,sokonglah hak semua orang untuk bersuara!yang geng-geng hampa tuduh najib bunuh altantuya tanpa bukti tu camner?..kata tak sokong geng-geng hidraf ditahan tanpa bukti dah tu yang hampa duk tuduh najib bunuh tu ada bukti ka?..
cisss..flip flop jugak!

Anonymous said...

Betul lah kalau Pakatan semua betul

Kalau BN dan UMNO semuanya salah.

Sekarang jadi Melayu ni hina.

Melayu tegur Melayu lain - salah.

Sedangkan Melayu tu kena tunggang dek babi.

Korang kerana dengki dan marah dengan UMNO - macam orang kena rasuk setan. Kata ada iman.
Sendiri fikirlah.

Anonymous said...

Cina dan india cuma boleh berkuasa setaraf dengan melayu jika berada dalam Pakatan Rakyat sahaja.

Ini telah terbukti semasa Pakatan Rakyat memerintah Perak.

Kaum cina dan india memegang jawatan2 EXCO penting dalam DUN negeri Perak. Semasa BN/UMNO memerintah dulu2 cina dan india terpinggir.

Jika kaum cina dan india mahu terus terbela, marilah kita terus sokong Pakatan Rakyat.

Anonymous said...

sebab melayu skrg bodoh...tak belajar sejarah...tak tahu erti kontrak sosial...tak tau perlembagaan...yg belajar nyer cume budak2 u ajer...budak2 u mmg takkan terpengaruh dengan dakyah PAKATAN RAKYAT NI..sebab jelas menunjukkan kontrak sosial n hak istmewa org melayu mahu dihapuskan....siol la PR...

Anonymous said...

SEBENARNYA YANG PALING BODOH MACAM BABI ADALAH TUANPUNYA BLOG NI. SAPA YER...

PEMIKIRAN DIA SEBIJIK MACAM ANJING KURAP.. OTAK DIA MEMANG OTAK BABI..
BADAN DIA BUSUK MACAM BANGKAI ...
TAMBAH MULUT DIA.. MAK AII.. BUSUK BAU TUNGKIT..

ITU PASAI DIA SUKA MERAPU..

chong said...

why need to work & study so hard???

easy money in UMNO as long as you can shout "HIDUP MELAYU!!!" till the cows come home.

Jom, ambil RM1 million pergi disneyland.

Anonymous said...

sesiapa yang mengutuk pemunya blog ini sebagai bodoh, tetapi tak ada point untuk support tuduhan tersebut, maka dialah yang bodoh kerana tidak tahu berhujah secara ilmiah....

Tapi dari gaya penulisan mereka ini, kita boleh baca taraf pemikiran mereka ini.

Walau bagaimanapun, ini ada lagi satu pededahan pasal ketua umum pakatan rakyat.

Rupa-rupanya dia secara senyap menandatangan surat kepada President Bush mengenai Annapolis Summit yang menyokong penubuhan negara Israel ( yang kita semua tahu ditubuh secara haram dengan menjajah dan merampas tanah arab Palestin )

dipetik dari Wahington post:

http://www.thewashingtonnote.com/archives/002540.php

http://www.thewashingtonnote.com/archives/Annapolis%20Summit%20Statement.htm

Jadi sesiapa yang tak paham bahasa Inggeris, mungkin kena belajar sains dan matematik dlm bahasa ingeris juga supaya fasih.

Kalau tidak, perkara2 luar dan antarabangsa mereka tak akan faham dan senang ditipu oleh orang seperti DSAI

Sedingin Salju said...

Wah master, sudah hot wor. Mau kasi lagi hot kah?

Anonymous said...

CHONG BABI

Anonymous said...

Ada tengok AKADEMI FANTASIA?
Semua tenaga pengajar dan pengkritik nya orang Melayu...tapi bila cakap ,gunakan Bahasa Inggeris.

Mana dia pakar bahasa? Mana dia ahli sastera yg memperjuangkan B.Melayu?....Kenapa tak buat demonstrasi di depan bangunan Astro?....Ajak le penyokong PAS bersama.

-JEBAT KELANTAN-

Sedingin Salju said...

Aiyo, Chong babi o. Dia ni, chong apa, pochong kah?

Sedingin Salju said...

Inilah yang dikatakan ketidakadilan. Masalah papan tanda di Pulau Pinang pun mereka diam.

Anonymous said...

rasanya org amenoo lagi ramai derhaka pd raja. halau je dr malaysia ni. y bg tanah kat cina pun byk orng amenooo.. serba serbi org amenoo lebh. jual tanah rizab melayu== AMENOO hakis kekebalan raja= AMENOO Derhaka pd raja= AMENOO n byk lagi la. LU PIKIR LA SENDIRI

suara-muda said...

PAS = YAHUDI
DAP = YAHUDI
PKR = YAHUDI

ANWAR = OLMET + BUSH + AL GORE

KSIMPULAN

PAS=DAP=PKR=YAHUDI...
ANWAR = DAJAL

aku sokong sokmo....puak ni babuk la...

oakleyses said...

nike free, michael kors handbags, louis vuitton outlet, oakley vault, coach outlet, polo ralph lauren, coach outlet store online, prada outlet, tiffany jewelry, true religion outlet, louis vuitton outlet online, cheap oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, true religion, burberry outlet online, jordan shoes, michael kors outlet online, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, red bottom shoes, nike air max, longchamp outlet, tory burch outlet online, ray ban sunglasses, prada handbags, longchamp outlet online, michael kors outlet online, gucci handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, louis vuitton, nike air max, longchamp handbags, christian louboutin outlet, kate spade outlet online, ray ban outlet, chanel handbags, burberry outlet online, coach purses, christian louboutin, michael kors outlet, tiffany and co jewelry, michael kors outlet store, coach outlet, christian louboutin shoes, nike outlet, louis vuitton handbags

oakleyses said...

nike free, nike roshe, timberland, ralph lauren pas cher, longchamp pas cher, north face, michael kors canada, chaussure louboutin, nike blazer pas cher, ray ban uk, hermes pas cher, sac michael kors, louis vuitton, oakley pas cher, louis vuitton pas cher, true religion outlet, scarpe hogan, barbour, nike air max, true religion jeans, north face pas cher, air max pas cher, louis vuitton uk, sac louis vuitton, lacoste pas cher, abercrombie and fitch, nike roshe run, burberry pas cher, nike air force, converse pas cher, new balance pas cher, vans pas cher, hollister, nike free pas cher, sac vanessa bruno, mulberry uk, michael kors uk, lululemon, longchamp, ray ban pas cher, ralph lauren, air max, air jordan, guess pas cher, nike air max, tn pas cher, hollister

oakleyses said...

nfl jerseys, herve leger, canada goose outlet, p90x workout, jimmy choo shoes, giuseppe zanotti, bottega veneta, ugg, celine handbags, reebok shoes, insanity workout, uggs on sale, nike huarache, wedding dresses, soccer shoes, babyliss, canada goose, ferragamo shoes, asics shoes, ugg boots clearance, replica watches, uggs outlet, uggs outlet, mont blanc pens, lululemon outlet, birkin bag, ugg boots, nike roshe, hollister, canada goose outlet, longchamp, mac cosmetics, north face jackets, vans outlet, mcm handbags, north face jackets, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers, ugg outlet, ghd, abercrombie and fitch, canada goose outlet, instyler ionic styler, valentino shoes, beats headphones, marc jacobs outlet, new balance outlet, ugg soldes

oakleyses said...

canada goose, hollister clothing, uggs canada, toms outlet, juicy couture outlet, juicy couture outlet, montre femme, pandora jewelry, louboutin, nike air max, pandora charms, supra shoes, moncler outlet, thomas sabo uk, ray ban, converse, lancel, gucci, replica watches, baseball bats, moncler, ugg, swarovski jewelry, timberland shoes, canada goose, links of london uk, louis vuitton canada, canada goose pas cher, moncler outlet, converse shoes, parajumpers outlet, moncler, air max, hollister, ralph lauren, hollister canada, karen millen, iphone 6 case, wedding dress, vans, moncler, canada goose, swarovski uk, pandora uk, moncler, moncler, oakley, coach outlet