Friday, May 8, 2009

GAMBAR GAMBAR BLUE ELIZEBETH WONG


Font sizeGAMBAR PUNGGUNG NI KHAS UNTUK NUAR BERAHIM..TELANJE LO LAGHIE..NIK AZIZ TAK MAROH MU TELANJE..SEK SEK MU NOK AMBIK GAMBAR NIH BUAT MODAL LANCAP. GAMBAR CIK PIT AMBO BUANG DEMI KESELAMATE BUDOK BUDOK KECIK..NAK TENGOK PERGI KAT GUTTERENCENSORED.

246 comments:

1 – 200 of 246   Newer›   Newest»
Saksikan YB Kamu said...

Finally, you live up to your name.

SYABAS Tuan Master!

Nobody will ever doubt your blogging talent ever again.

Hadiah dari YB Elizabeth untuk dunia siber.

PasMuda said...

Astaghfirullahhal'azim...

Tak patut siarkan benda mcm ni...

Anonymous said...

Gilo mu ni...nak mapuh ka...gambar jubo bini ko..

Anonymous said...

Astaghfirullah kepala hotak kao!

Ko pun tengok sama.

Anonymous said...

woi..buang gmbr ni..

kontraktorwibawa.blogspot.com said...

SEMUA PEREMPUAN ADA BENDA NI..

TAPI APA BUKTI DAN TANDA BENDA NI ELI PUNYA?

MEMANG TERKEDU LA JUGAK AKU MELIHATNYA..

BARANG BAIK TU..

Anonymous said...

kontraktor,

ko bpleh tengok posting master sebelum ni

Anonymous said...

Mak oi...real ni..gilo ni...kena balik tarok bini ni..Takyah pekena tongkat ali dah ni...

Anonymous said...

Kalu budak2 tengok..anak anak korang tengok macamana MD.Takde sensor langsung..yang ada bini,takpe la..Kalu yg belum kawin,mana dia nak pancut..apa pekdah gambar2 ni semua..

Anonymous said...

Ihsan dari polisi keterbukaan kerajaan Malaysia.
Belilah barang buatan Malaysia.
Malaysia boleh!

Anonymous said...

your mind is dirty as your pictures

Anonymous said...

Betoi ka Eli ni???
Dia pakai kain batik ke????
Tah sapa2 MD ambik kot????

Anonymous said...

Tak heran la bro...semua ni kerja gila UMNO lah,,,apa nak heran...sebenarnya diorg ambik gambar puki bini dia lah ni dan inilah gambar puki bini MASTER DEDAH. ....umno memang dah keje dia cam ni...apa nak heran....

dah tak pelik dah....kalau keje jahat dan tidak baik semuanay kerja UMNO....

UMNO=JAHAT tak dpt dipisahkan bro....

ACH HEALTHCARE said...

dak khalid brahim nak cakap apa lagi.....WALON (We All Love Our Nation)

YANG GAMBI said...

Bab punggung tu kawan setuju untuk Nuar, dia suka sangat bahagian belakang, tak kiralah sape punya.

yang lain-lain tu kawan tak berapa yakin Eli punya.......

Anonymous said...

hai lid apa dah jadi...kasi cover la lagi.amacam jawab beb.ga..ga..ga..gap WALON(We All Love Our Nation)

Anonymous said...

ni gambo pantat puteri umno ker wanita umno mana nie... comel gak.

Anonymous said...

Eli telanjang ke, kapal suruh langkah mayat dia ke, ALLAH diguna oleh kafir laknatullah ke, janji undi kafir harbi untuk pas for all.

Anonymous said...

kalau berani ada telor bagi lerr kat POLIS..bg maklumat mana dapat gambar ni...sapa sumbernya..baru betul BERANI...kalau takat tayang BARANG muka tak derr...UDAH lerr...lagi baik ko letak gambar PUKI mak,kakak,adik perempuan,sepupu perempuan,awek ko ker...lagi cantekkk gambar PUKI nenek ko pas tu sapa nak tengok jual lerr,,,.. kena kan charges cam web luca lain...boleh buat duit..tak pon geng GAP ni ramai kaki blue lucah mesti lak punya baru ko boleh kaya....amacam ada TELOR ka lu..

Melayu Sejati said...

Jangan la marah, kita nak enjoy ni.

KIH KIH KIH
KIH KIH KIH
KIH KIH KIH
KIH KIH KIH

Anonymous said...

Ni gambar Rapidah Ajis sebenarnya..Ok lagi barang dia.

Anonymous said...

komform tak penah sunat..he he

Anonymous said...

CHILDREN OF THE DAMNED....AIRRAID6666

Anonymous said...

Pelik camana gambar ni boleh ada ngan korang..cam ada konspirasi jahat pulak...sapa Helmi ni,.kenapa tak ditangkap.,walaupun dia berada diluar negara,kan boleh dikesan oleh polis interpol..kalau bab tangkap pembangkang,laju je.

Anonymous said...

Nasib baik master dedah ni orang ameno.Kalau tidak dah lama dok kat kamunting tu bertapa 2 tahun.
Untung juga jadi org ameno ni boleh buat apa saja tapi 'bos' boleh pejam mata.

Bala Allah nanti akan diturunkan kepada mereka yang menyengutukanNya.

rmf7 said...

Comfirm Eliza punya.. sbb aku dah tgk seluruh gambar dia.. yang master dedah bagi nih.. dah dibesokan...

Anonymous said...

Ha,,ha,, Sah dan konfirm...ini tentu Puteri Umno punya gambar PUKI ni....PUKI PANTAT Puteri UMNO memang gebu kira sebijik lah tu. kan Puteri Umno pun suka tunjuk barang dia dan PANTAT dia gak.....uh...uh...uh...ah..ah...ah...ah..ah...uh...uh...ah...ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Lepas ni post plak Mak nya pula iaitu ketua wanita plak yerlg tak larat nak tengok ....Apa lg anjing2 UMNO cepat lah post kan...tak sabau dah ni....

Anonymous said...

Gambar pelir Soi Lek pun kasi tunjuk la MD, aku tak tengok lagi.

Anonymous said...

Ha..elok..bagi puteri amno tengok..

Anonymous said...

woi saya speaker...

Anonymous said...

Biasalah penyokong PR..ini semua konspirasi.Penyokong PAS janganlah tengok benda ini nanti tak masuk syurga walaupun dah masuk PAS.
Penyokong PR pun suka tengok benda ni ya.Ialah barang baik dan free tentulah nak betul tak?Jadi kenapa nak menidakkan benda yang memang berlaku....konspirasi konon.....hei dengar sini Elizabeth Wong tu memang suka tidur terselak sana selak sini.Pas tu boyfren dia ambik gambar tak taulah nak jual ke nak ugut ke tapi dia dah ambik gambar .
Pasal polis nak cari tapi tak jumpa kalau kau pandai dari polis pergi lah cari sendiri dan bila dah jumpa beritau polis kt mana si Hilmi ni.Kalau aku jadi Hilmi pun mestilah aku sembunyi.Takkanlah aku nak tunjuk diri aku kat polis.
Bangang betul penyokong PR ni

Anonymous said...

ya tu ler...selalu tengok gambaq blue. tu yang jadi bangang!

Anonymous said...

SEMUA ADA....pompuan punya cik pah..
SEMUA SUKA.......jantan la suka


APA TU...

Yang Penting
"kita enjoy"

Anonymous said...

Itu memang sah puki betina kafir sebab tak bersunatlah. Apelah korang ni tak tau beza ke.

Konek korang tu same ke macam orang kafir punya

Hehehehe.................

Anonymous said...

salam,
mohon masterdedah padamkan gambar kemaluan tersebut..tak baik mengaibkan orang..

gambar ni memang da tersebar ke seluruh malaysia..jangan ditanya siapa menghantar..kekadang kita kenalke siapa yang menghantar email ke kita...apatah lagi group email..

Anonymous said...

ooi masterdedah...hang ni memang kaki tengok gambaq blue punya...tu la pasai gambaq mcm tu pun hang simpan utk kenangan hang..memang syok hang kat eli tu tak kan hilang sampai hang mati...tapi kira ok juga la hang ni buleh syer dgn orang lain bagi tgk gambaq marka hang..aku harap gambaq bini hang, anak dara hang yang dah besaq tu hang jangan bagi orang tengok....( kalau ada )biaq hang saja yang muka tak malu...tapi depa ada malu lagi kot...aku dok teringat juga orang tua tua kata dulu...kalau acuan dia macam tu...kueh pun jadi lagu tu jugak...tak tau la hang jadi lagu mana....kalau hang buleh syer gambaq marka hang dgn orang lain,,aku harap hang jangan bagi syer bini hang dengan orang lain....tak pa..masterdedah ooi...mungkin hang tu termarah lebih dgn komen orang dlm blog ni...pasai tu hang pi kongsi habih gambaq marka hang ni ,,,kita manusia...ada perasaan...tak kira apa agama hang...hang buleh tobat....minta maaf kat marka hang ni....pasai parti hang aibkan orang...walaupun marka sendiri..tapi hang sanggup buat bagi malu kat marka sendiri...dia percaya kat hang ..tu la dia bagi hang tangkap gambaq tu.....tobat la masterdedah ooi..pi minta maaf kat dia......ok ... // tuan tuan sekelian...kesimpulan dalam cerita masterdedah ni, yang mana dia adalah seorang peyokong BN sahaja...tapi dia buleh buat macam macam cerita untuk menunjukkan keburukan orang lain...maknanya pemimpin atasan masterdedah ni lagi bulehlah nak buat cerita2 rekaan / atau sebenaq untuk mengaibkan orang...inilah ciri ciri sebenaq orang BN...ishh..awat la teruk sangat masterdedah ooiii....

HELMI said...

MASTER DEDAH,

AMBIL DARI GUTTERUNCENSORED KE? kesiannya bebudak PAS DAN PKR, TAK KAN LAH TAK TAHU LAGI GAMBAR-GAMBAR NIE BERSEPAH DAH.

TENGOKLAH PUAS-PUAS, NIE LAH WAKIL RAKYAT MU,PUAS ATAU NAK TENGOK LAGI SILALAH KE www.gutteruncensored..

JANGAN BEBAL SANGATLAH ORE-ORE PAKATAN, ITULAH MS ELI KAMU, TAK CAYA TANYA HELMI DAN TIAN CHUA, OPPS TANYA KAT BANG NUAR PUN BOLEH, TANYA LAH KAT NUAR GAMBAR PUNKUK ELI, DIA MESTI KENAL PUNYA...

Anonymous said...

Gambar Puki lah tu.

Yang sokong PR muka tebal macamlah itu gambar burit bini mereka.

Sudah terang lagi bersuluh

saiful konon said...

Sah, tak sunat, bukan Melayu punya.

Mcm mn YB cam ni boleh dipilih? Mgkn tak kenal kot.

Mcm mn YB cam ni bleh dipertahankan?
Ni susah nk jawab.

Anonymous said...

"Wahai orang-orang Yang beriman! jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum Dengan perkara Yang tidak diingini - Dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa Yang kamu telah lakukan.." ( al-Qur'an,al-Hujurat ( 49 ):6 ).

Anonymous said...

Mungkin lepas2 ni trend penyebaran gambar2 mcm ni secara terbuka akan terjadi..biarlah kami org pr dikatakan kolot krn tdk mengetahui laman2 blog yg menyebarkan gambar spt ini,drpd menjadi spt kamu orang2 umno yang dah maju kedepan.Blog terbuka ni akan dilayari oleh pelajar2 sekolah,anak2 kita semua.Dah tentu akan merosakkan lagi akhlak mereka.Kamu org umno tentulah berseronok dapat mengaibkan orang,tetapi biarlah terbatas.Kesan terhadap eli tu biar lah dia tanggung,tetapi kpd kita ni anak2 melayu macamana pula.Takkan tak ada segelintir pun diantara org2 umno yg merasa malu.Ini bukan budaya kita.

pahlawan pas kelante said...

kaum kerabat PAS dan PKR,

TUJUAN MASTERDEDAH IALAH UNTUK MENDEDAHKAN KEPINCANGAN YB ELI YANG HANGPA DOK BERMATI-MATIAN PERTAHANKAN, KALAU YB DARI UMNO, KAMU SURUH BERHENTI SERTA MERTA, BILA KES ELI DAN KES MAT SABU DIAM MEMBISU, MAT SABU DAPAT JADI NAIB PRESIDEN PAS LAGI..., MENTANG-MENTANGLAH MAT SABU JADI SAKSI PERKAHWINAN ANWAR DAN AZIZAH...HISH...BINAWE BETUL..

BAYANGKAN DULU MAT SABU KUTUK ANWAR-ALJUBURI, MACAMANA ELI PULAK?
PELIKNYA, SESAMA MELAYU KUTUK, BILA TANG ELI DIAM, TUMPANG SEKAKI KE?


NIK AZIZ KENA TENGUK BUKTI NIE, HELMI KENA DI REJAM SAMPAI MATI, KES HUDUD-ZINA.

SAYA NAK TUNGGU NIK ABDUH KOMEN...

khalid gagap said...

MASTERDEDAH,

TERIMA KASIH KERAN MEMBUAT PENDEDAHAN INI.SAYA AKAN MEMBUAT PEMERIKSAAN KEATAS YB ELI UNTUK MENENTUKAN BAHAWA GAMBAR NIE SAH.

SAYA AKAN BAWA TEAM CSI PKR YANG AKAN DI KETUAI OLEH YB AZMIN ALI.

YB AZMIN MEMANG ARIF PASAL BUNTUT YANG TELAH DIGUNA PAKAI OLEH ANUAR SEBAB, BELIAU DAN ANWAR PERNAH BERKONGSI ISTERI -SHAM.

Anonymous said...

Sedara sekalian kita berbicara disini bkn pasal kes Anwar main buntut ataupun kes Eli bogel.Diorang tu kalau kamu kata salah,biarlah dia salah.Tetapi kita bercakap tentang gambar kemaluan yg dipaparkan disini.Elok ke tak elok untuk tatapan umum semua peringkat umur.Blog ni senang dilayari oleh semua termasuk pelajar2.Misal kata kalau gambar spt ini dipapar dikaca tv apa perasaan kita sekeluarga.Jadi kpd masterdedah yg tak berotak ni pikir dulu buruk baiknya tindakan kamu ini.

Anonymous said...

MASTERDEDAH ni otak dia letak kat juboq....tu pasal dia benak..

Anonymous said...

xde masaalah pun gambar nih~~a woman's genitalia or vagina ~~ kepunyaan YB Elizabeth Wong dari PKR yang telah dibesarkan~~tgklah kain batik yang dipakai,semua sama.

Calang2 org yg snap gambar ni tentulah org yg berada dlm bilik yg sama dgn beliau~~emm bukan sng nak masuk dlm bilik tidor org kan?

So fikir2lah sendiri spt yg diberitau siHELMi tuh org Melayu dan kebiasaannya jika Melayu adalah Islam, thus apa hukumnya?

Yg best, ULAUMAK PAS Nik AJiS pun xkesah~~hilang kesah moraliti atau salah tp ni semua konspirasi...semua yg jahat konspirasi org UMNO, next time kalau laki bini bercerai pun konspirasi UMNO..:)

~~MAWAR MERAH~~

Anonymous said...

Confirm.. master dedah ni memang keeturunan celaka.. sanggup aib kan orang. Tak tau jenis manusia celaka kelas apa kau ni..

Anonymous said...

Rupanya perangai orang UMNO lagi teruk daripada binatang.. sanggup berbuat apa saja nak bagi orang malu.. teruk betul pecacai UMNO sorang ni. mentang2 la, polis semua menyebelahi korang.. sanggup menjatuhkan maruah orang lain.

Apasal tak letak gambar puki mak kau kat sini.

Semoga bala tuhan akan turun kat engkau master dedah babi oii.. secepat mungkin.. amin.

Anonymous said...

Biasalah aku tengok aku tahu tu tulisan penyokong PAS yang tak ada pendidikan dan selalu gagal dalam interview kerja.
Tuan-tuan jumlah mereka ni sikit dalam PAS tapi memalukan tu banyak.
Kalau nak tau ciri-ciri mereka ialah selalu mencarut,doakan bala konon konon mereka lah yang betul.
Lepas tu mereka mengutuk orang-orang yang tengok porno lepas komen mereka save gambar porno YB Eli tu sebab apa itu saja lah gambar porno yang mereka dapat ha ha ha ha.
Lepas tu dapat kerja jadi kerani kat opis cerita pasal PAS dan macam=macam.sakit hati orang dengar tak paham.
Lepas tu mulalah pasang angan-angan nak kawin dua.Lepas kawin mula lah pinjam duit ...dan tak bayar balik
Bila nak bersara baru tersedar duit EPF sikit anak-anak tunggaang langgang.Mulalah jadi orang gil;a baring kat jalan raya ha ha ha

Anonymous said...

Woi BABI Anon 6.19..Aku org bebas mcm brahim katak..Baik kau tangkap gambar puki mak kau dan kau sebar biar org tengok..ayat kau tu bodoh nak mampus..Babi pun tak bodoh macam kau.Anak babi kau ni sama dgn masterdedah ni..

Anonymous said...

Memang Master Dedah ni memang keturunan babi... Dulu kerja dia dok menjalang kat Bukit Bintang..

pastu, bila jubor dia dah tak laku sebab robek besar sangat, dia buat keja macam ni..

Orang pun dah tak kasi batang kasi dia hisap.. gian sangat la nak hisap batang tu.. sampai sanggup buat macam ni.. ntah lah.. Master Dedah oii.. memang kau tak kan selamat dunia akhirat.

Anonymous said...

Oii master dedah babii.. daripada kau letak gambar eli kat sini, lebih baik kau letak gambar puki mak kau.. lagi stim aku tengok. Dengar cite, pantat mak kau dah robek macam lubang jubor kau, betul ka...

Malang la mak kau lahirkan anak keturunan babi macam kau.. Cakap kat mak kau, jadi jalang lagi baik la daripada ada anak babi macam kau.. memang bodoh punya manusia..

Anonymous said...

Saya orang kuat UMNO.. tapi bila tengok perangai orang UMNO macam ni punya cara.. sanggup gunakan kan blog untuk malukan orang lain.. baru saya tahu, rupanya orang UMNO tak der maruah dan harga diri langsung. Sanggup buat dosa menyebarkan fitnah kat orang..

Apasal kau ni teruk sangat Master Dedah oii..

Anonymous said...

Kalau korang nak tau.. gambar pantat kat sini sebenarnya gambar pantat Mak kandung Master Dedah. Dia nak promote lubang puki mak dia kat kita.. so, sapa yang berkenan nak jolok lubang puki mak master dedah, jangan segan.. contact ler master dedah. Free saja.. Kalau lubang jubor Master Dedah kena bayar le..

Anonymous said...

Wow... stim jugak aku tengok pantat mak master dedah ni.. marvellous gitu..

Anonymous said...

Anon 7:41, 7:45, 7:48, 7:51

Ko ni brapa kali nak komen. Simpan la komen ko yang bodoh tu. Kitarang nak gak enjoy.

Potong Stim lah kau ni.

Anonymous said...

comel sungguh gambar PUKI puteri Umno.....geraaaaaaaaaaaaaaaaammmmm akuuuuuuuuuuuuuuu......

memang sah....ini gambar PUKI puteri UMNO.....Puteri Umno pun suka gak tengok Blue ni.diorg pasal-pasal blue memang boleh
'kautim' punya.diorg ni nafsu nya kuat sungguh...kira semalam tu 15 kali pun boleh tongggeng punya....dasat betul.....diaorg mana ada akhlak punya....telanjang pun sanggup....

Lepas ni master dedah post plak gambar blue/ DVD Blue Soi Lek...wah...lg syok...

Anonymous said...

saya x percaya,

mungkin gambar ni putri umno?

untuk membuktikan gambar ni bukan eli wong, ingin mencadangkan agar eli membogel kan diri nya dan buat perbandingan samada gambar yang ditunjuk itu sah.

dan untuk mejadi hakim sama ada ianya sahih atau pun tidak biar lah tok guru nik aziz yang mementukan nya

sudah tentu tiada siapa akan mempersoalkan keputusan tok guru apabila dia membuat pemeriksaan.

sayangsemua said...

Memang dah kerja Master Dedah. Kene dedahkan apa saja untuk pengetahuan semua. Dunia globalisasi tanpa sempadan. Tidak boleh disorokan walau seinci maklumat yang ada.

Sedang dalam Islam ada batasnya. Walaupun seseorang itu bersalah kita kena tegur cara berhemah. Tak perlu maki hamun, hendaklah bersangka baik dan kalau boleh menjadi pembimbing yang berguna.

Tak kira Master Dedah seorang ISLAM atau TIDAK. Diharap Tuan delete untuk faedah semua. Takut nanti bertambah dosa yang dah banyak dosatu.

Husin Lempoyang said...

Gagap ana bila tengok ini semua. Ini yang buat Khalid gagap selama ini.

Anonymous said...

kalau ini lah cara nya UMNO menggunakan blog...rasanya rakyat amat benci sekali....blog2 UMNO ni memang teruk 1000 kali ganda dr blog pembangkang...masyaallah...patutlah ada org UMNO kata blog umno tak de siapa nak layan...bahasa kesat, gambar tak senonoh, umpat keji, tak hormat org,.....tp apa nak heran....UMNO dah keje dia cam tu....mampos lah ko UMNO

Anonymous said...

kalau ini lah cara nya UMNO menggunakan blog...rasanya rakyat amat benci sekali....blog2 UMNO ni memang teruk 1000 kali ganda dr blog pembangkang...masyaallah...patutlah ada org UMNO kata blog umno tak de siapa nak layan...bahasa kesat, gambar tak senonoh, umpat keji, tak hormat org,.....tp apa nak heran....UMNO dah keje dia cam tu....mampos lah ko UMNO

Anonymous said...

Teruk betul Master Dedah ni.. sanggup letak gambar pantat kat blog ni. Apa jenis manusia kau ni. Ntah2 kau ni memang keturunan anak haram.. malu la sikit kat rakyat Malaysia. kalau yer pun anti PR, tak payah la sampai letak gambar pantat kat sini. Bayangkan kalau gambar pantat mak kau orang buat macam ni.. tau pulak malu.

Hentikan lah keja sia2 ni.. hanya membodohkan diri sendiri dan membodohkan UMNO saja,, mungkin lepas ni, orang akan bercakap tentang betapa kurang ajarnya pengampu UMNO macam kau sorang yang terbukti takder otak.. bodoh punya manusia keturunan haram jadah.

Anonymous said...

KECOH2 PASAL APA? BARANG BAIK ITU LAH YANG MELAYU/ISLAM CARI. DAH LA ADA KAUTA 4, ADA YANG KAWIN BERATUS KALI? TAK PUAS JUGA YER....

PASAL GAMBAR NI SAH MD/MELAYU NI TAK SENONOH..... KALAU LAH ADA YANG MELINTANG KA BOLEH JUGA DI TAYANGKAN SINI, SAMA MEDEKAT LO.....

sekian,
melayu seks

Anonymous said...

selamat masuk neraka master dedah..cuba tunjuk gambar kote u pulak..blog sampah...terimalh balasan di akhirat nant.

Anonymous said...

Yang mana org umno yang sokong gambar ni kat sini bererti menyokong kemaksiatan dan kerosakan.Malulah sikit kat logo BPN nun ada kalimah Allah dan Muhammad.Macamni ke cara nak perjuangkan bangsa dan agama islam.

Anonymous said...

Apa lak kena mengena UMNO, BPN, PAS dsbnya. Source gambar-gambar datang dari Gutteruncensored.com.
Korang gi lah tibai si Gutter. Dia kan ada gak posting anak nazri.
Mungkin dia tu blogger UMNO kot.
Hish orang2 PR ni tek reti-reti lagi.
Posting is a posting la!

Anonymous said...

OO..kalau blog Gutter nun siar,korang pun nak siar jugak lah ye.Blog tu tak tahu dr negara mana,islam atau kapir..kita melayu ni tak sesuai utk tontonan umum..kalau ye pun nak memalukan seseorang takkan sampai ketahap ni..

Anonymous said...

Blog ni kalau gi repot pun tak guna,sebab diorang tu anjing umno...puak2 umno ni suka sgtlah,panggil anak bini nun tengok sekali...

Anonymous said...

Memang sah masterdedah ni anak sial...Penghisap pelir..Konfom..tdk syak lagi.

Nuar Berahi said...

Saya tak minat bontot macam ini. Lebih suka lelaki yang kulit licin.

Anonymous said...

stim aku petang ni,tengok gambar burit

Anonymous said...

Mentang2 lah Master Dedah ni orang UMNO, sanggup buat apa saja termasuk memalukan bangsa melayu. Kalau report polis pun, polis kan orang suruhan UMNO.. silap2 orang yang report kena tangkap.. sebab anjing UMNO akan menentang apa yang pembangkang buat saja.. apa yang UMNO buat semua halal..

Anonymous said...

betul ke burit eli tu,ke sapa punya burit dia ambil

Anonymous said...

Kalau nak tau itu lah burit mak kandung Master Dedah yang dilahirkan sebagai anak haram.. atau anak luar nikah. Mak dia dulu kerja menjalang.. itu pasai dapat anak haram macam master dedah.. ada paham ka..

Anonymous said...

Lepas tu, dia kahwin dengan jalang jugak.. kemudian cerai sebab kote dia mampuih.. tak der nafsu kat pompuan.. itu pasai sampai sekarang master dedah ni gian nak isap batang orang jer.. tambah2 kote sivakumar.. dia suka sangat la tu.

Anonymous said...

Batang sivakumar kulup tu..ceh...apalah punya sial kamu lahir kedunia ni MASTERDADAH..pelir org kulup hijau tu pun pun nak dihisap..cam jilat aiskrim cornetto...lazat berkrim rasanya...fuh..tak dapat nak dibayangkan dgn kata kata...Hish...orang macam ni tak bleh dipanggil orang,cam anjing..

Anonymous said...

ooi masterdedah...tengok semua komen pakat dok kutuk hang pasai hang dah buat silap besaq pi boh gambaq p...,aku tak tau apa sebenaq motif hang pi bubuh gambaq p... kat dalam blog hang ni ... nak kata dengan adanya gambaq p... tu buleh bagi PR jadi tak kuat ,aku rasa dak kot..kalau nak kata lepas hang boh gambaq tu BN jadi kuat , tak juga rasanya..hang saja tau apa sebenaq motif hang ni...blog hang ni sebenaqnya adalah blog cakap politik yang berjaya rasa aku..banyak orang belajaq bagi komen yang secara langsung dapat meningkatkan pengetahuan dan cara berhujah...kita tolak tepi la pasai komen komen mencarut / maki dan sebagainya...depa tu sebenaqnya marah kat hang pasai gambaq2 yang hang boh tu...aku rasa la kalau hang dok bubuh gambaq2 porno macam ni lagi...blog hang dah tak jadi blog cakap politik dah...dia dah jadi blog masterporno pulak...

Nuaq Liberal said...

ooi masterdedah...tengok semua komen pakat dok kutuk hang pasai hang dah buat silap besaq pi boh gambaq pantat Eli,

Dia orang kesayangan khalid, kesayangan nuar dan kesayang org2 PAS erdogan.

Silap besar hang, gambar ni koleksi peribadi depa di saat isteri2 datang bulan, hang pi buat lecey syer ngan org.

Anonymous said...

la..hang ni nuaq liberal...apa masaalah hang...hang sakit ka...tak kira la eli tu kesayangan ka dak ...la ni orang dok cakap pasai masterdedah...bukan pasai eli atau kalid ataupun anwar.yang komen komen dok bagi tu semua kat masterdedah...bukan kat eli...la ni orang nak tau pasai masterdedah...hang tolong dedah sat...

Anonymous said...

Inilah blog yang menghimpunkan dosa2 mencarut, caci hamun, kata nesta.. yang dilahirkan oleh orang yang paling tak bertamadun di dunia.. master dedah.. yang sakit otak, sakit juboq dan sakit kote..

Tak tau samada tuanpunya blog ni kapiaq laknat ka atau islam. Kalau org islam rasanya tak sanggup letak gambar bodoh macam ni..

Nak mangampu UMNO sampai hina orang lain macam ni..

Memang teruk la kau sorang ni Master Dedah.

Anonymous said...

Hai banyak pula penyokong PR p datang blog maser dedah ni.Agaknya Harakah isinya dah boring atau nak tengok puki YB Eli.He he
Pas tu mulalah nak tambah dosa mencarut sana sini panggil babilah dan lain-lain.
Mungkin lain kali kalau tak nak tengok jangan datanglah blog sini gi balik baca harakahkau tu paham ke tak paham ni.Hai bodoh betul.

AHLI PAS LIBERAL said...

Wahai orang-orang PAS dan PKR,

Masterdedah telah MENJALANKAN TUGASNYA UNTUK MENDEDAHKAN KEPINCANGAN YB ELI, BELIAU SEDAYA UPAYANYA MENGGUNAKAN SEGALA BUKTI TAK KIRALAH KALAU DIA AMBIL BUKTI ITU DARI gutteruncensored.com.

YANG HANGPA, MAKI DIA APAHAL, CUBA ANDA JADI RASIONAL SIKIT, ITU BUKTI YANG SAHIH MEMBUKTIKAN YB ELI BOGEL DAN GAMBAR ITU DI AMBIL OLEH SEORANG ISLAM DARI AHLI PKR SENDIRI, MAANANYA, YB ELI BERKALWAT DENGAN SI PEMGAMBIL GAMBAR.


Peliknya kenapa anda marahkan si masterdedah kalau anda dapat gambar sebegini, marahlah si pengirimnya-iaitu orang PKR sendiri.

KES INI DI MULAKAN OLEH ELI DAN KEKASIHNYA SENDIRI, MASTERDEDAH HANYA MENDEDAHKAN....PLEASE DON'T SHOOT THE MESSENGER BUT PUNISH THE DOER-YB ELI DAN KEKASIHNYA, HELMI.

Anonymous said...

Kita cakap mcmana pun bukan paham masterdadah ni...Lembu pun bleh dengar kata.Tak payah nasihat2 dia,orang macam ni memang patut dimaki...

Anonymous said...

Woi..pencacai2 taik umno,aku dtg sini bkn nak tgk gambaq...Aku datang saja je nak maki masterdedah takdak otak ni...sbb blog korang ni macam taik babi...

nalapambu al-illuminati said...

wahai orang-orang PAS dan PKR,

Kalau hangpa tak suka blog nie, janganlah tengok, setakat memaki hamun memang dah jadi budaya PAS DAN PKR.

Nik aziz sendiri pun suka mencarut, JADI KITA FAHAMLAH orang pas dan pkr modalnya mencarut, sebab tu, boleh lantik orang macam ANWAR DAN MAT SABU JADI PEMIMPIN KANAN.

SELESAIKANLAH MASSALAH YB ELI SECARA HUDUD, CAKAP DEGAR-DEGAR BILA KENA TANG BATANG HIDUNG SENDIRI, MARAHKAN ORANG LAIN, LU FIKIRLAH SENDIRI...HIDUP MASTERDEDAH......,

Anonymous said...

Ni lagi satu bodoh..si nalapambu si alluminati,ustaz umno ajar ke,hukum org bkn islam dgn hudud...peduli apa dgn eli,nun yg nak kena amik peduli si helmi nun org islam..tgk org2 umno ni mesti sokong dgn gambor jubur ni ada kat sini..elok le buat sbg kitab korang,songkok je ada sedepa atas kepala..tapi dok sokong Masterdedah pembawa sial...anak korang tengok kau takpayah marahlah ye...umno semuanya betol..

Anonymous said...

mengapa mesti marahkan master dedah semata-mata gambar pundek eli ni?

mengapa perlu menghamburkan kata-kata kesat semata-mata gambar pantat eli ni?

siapa yang mengajar anda semua dengan kata-kata kesat ni?

marah kan nyamuk kelambu di bakar ke?

cakap lim kit SIANG pandang2 cakap malam raba2....

Anonymous said...

oiii nalapambu puki mak.. otak kau pun sama macam otak lembu master dedah.. memang korang ni anak haram...

Anonymous said...

wah,wah,wah... bertambah seronok la Master Dedah ni. Semakin popular la dia ni. Nampaknya semakin ramai orang mengunjungi blog taik babi ni. Agak2, berapa la UMNO bagi upah kat dia..

Ntah2 puak UMNO bagi juboq kot kat dia.. ataupun bagi batang kote.. Master dedah ni kan gay.. suka isap kote orang..

Anonymous said...

Aku maleh dah aih nak ngutuk deme ni.takdak pekdah..semuanya bebal...blah le..

saiful konon said...

Tak pandai la lu, klu dia gay mesti dia join PKR.

MD jgn siarkan gambar peribadi simpanan Nuar, Khalid, org PKR dan PAS erdogan nie, diorang marah...

xyb said...

ooi masterdedah..nampaknya gambaq yang hang bubuh tu dah kena kat hang balik la... semua orang dok boh hang saja...aku rasa hang cepat cepat tukaq tajuk lain pulak...aku nak bagi cadangan kat hang sikit...hang boh gambaq najib dok tengah bagi kain batik kat orang kampung masa prk bkt selambau hari tu...tak pun masa dia pi market tgk orang juai ikan ka...lepas tu hang puji la dia...kalau hang boh gambaq macam tu ,,aku rasa mesti nalapambu ,saiful konon dan sekutu sekutu hang yang lain akan tabik kat hang...baru la pejuang BN sejati.....

Anonymous said...

lantak dia lah...dah UMNO kerja dia cam tu....tak payah nak bising2....UMNO ni kalau kelakuan dia tak gila, tak UMNO namanya....
Oleh itu...semua yg tak senonoh memang kerja gila UMNO lah...sampai puki org pun jd bahan kempen dia,,,kesian aku tgk UMNO ni.....semua tak jalan...pantat pun jd bhn kempen....kesian..kesian ko UMNO....

Anonymous said...

caya la Master Dedah...dedahkan ape yang telah didedahkan peduli ape org lain kate kalu ade video lagi bagus

Anonymous said...

Ini lah kempen yang akan menjahanamkan UMNO khasnya ketika pilihanraya nanti. Terbenamlah BN lepas ni.. Tahniah Master Dedah.. kau berjaya menjatuhkan UMNO.

Dulu Masa kat Bukit Gantang dengan Bukit Selambau, dia buat kempen macam ni jugak.. last2.. tumbang BN..

sayangsemua said...

TK MD KERANA DELETE GAMBARTU.
ORANG ISLAM TIDAK AKAN SANGGUP SIARKAN GAMBAR MCMTU.

JGNLAH KAU TAMBAH DOSA KAMI DENGAN MELIHATNYA KEMUDIAN MEMAKI HAMUN KAMU PULA.

KPD SEMUA BERFIKIRLAH SECARA WARAS.
JGN KERANA NILA SETITIK ROSAK SUSU SEBELANGA. KERANA MD KITA BERBALAH.

SIAPA MD DAN APA TUJUAN MD HANYA TUHAN SAJA YANG TAU. KITA CUMA BOLEH MENEKA.

Anonymous said...

nasib kpl otak ekau dh ok.klu x biol sblm ni.cuba ko byg ko letak pic bini ko punye.ada perasaan tak.klu msh biol,mmg bkn ko manusia...ko mmg...

Anonymous said...

MASTER DEDAH,

Jangan mengalah dengan puak-puak Malaysia Today dan PR ni.
Depa ni kalau MD tayang cepat melatah tapi di blog depa suka tayang gambar palsu Najib.
Takde gambar pun depa pi scan n paste dan 'doctored'.
Kat sini pula marah dengan gambaq original bukti YB depa tadak maruah. Maki hamun MD lagi.
Jangan mengalah MD.
Hidup MASTER DEDAH.

bERANIKAN hATI said...

Salam,
Aku ingat aku ni cukup berani, tapi bila ternampak gambai YB Eli ni, tetiba rasa takut sangat pulak. Takut barang tak mau turun, huhu

Anonymous said...

Ha..camtu le,jenuh aku maki,baru le masterdedah ni buang gambar puki tu...tapi satu lagi MD kau tinggallah tabiat suka isap pelir ni sebab ramai orang dok kata...

Anonymous said...

untuk menentu kan samaada burit ni burit eli wong biar kan lah tok guru nik aziz menentukan nya

Eli wong perlu membogelkan diri nya dan menunjuk kan burit nya dan banding kan dengan gambar ni pada tok guru nik aziz sama ada ianya sahih atau pun tidak.

itu lah pihak polis namakan `cam kawat'

Anonymous said...

Patut dedah cam ni,supaya rakyat tahu disebalik baju pkr

Anonymous said...

sabab eli ramai penyokong kerana dia buat promosi burit

Anonymous said...

KAH,KAH,KAH.... (GELAK SEJUTA KALI)

AKHIRNYA MASTER DEDAH MENGAKU KALAH.. OOI BABI... TAK KAN TAKUT KOT.. KATA SEMANGAT JUANG TINGGI.. BARU KENA MAKI DAH KALAH.

LETAK LA LAGI BAMBAR PANTAT MAK KAU KAT SINI BANYAK2.. BARU SERONOK KENA MAKI..

PADAM JUKA MAU MASTER DEDAH BABI KETURUNAN PUKIMAK ANAK HARAMM..
Apa ra punya pukimak master dedah ni..

Anonymous said...

OII MASTER DEDAH BABI... AKU NAK OFFER ISAP KOTE AKU.. KAU MAU TAK.. KOTE AKU HITAM, BESAR, BERKILAT.. MAU KA.. KAU KAN SUKA ISAP PELIR..

TAK PUN KAU LETAK LA PULAK GAMBAR PELIR KAT SINI.. PELIR BAPAK KAU PUN BOLEH JUGAK. SEBAB PANTAT MAK KAU DAH LETAK DAH. TAPI AWAS, JANGAN LETAK GAMBAR LUBANG JUBOR KAU YANG ROBEK ALIAS BUSUK MACAM BABI TU.. NANTI TERBAKAR KOMPUTER AKU..

Anonymous said...

Masa dia kat Australia, mesti lagi hebat..

Dia tak patent barang dia ka.. semua orang boleh pakai FOC?

HERANBINAJAIB

OD said...

blog yang paling melayu celaka UMNO suko..sebab setaraf dgn tahap otak lembu korang..anggapla ni kitab suci korang..sebab selalu disertakan bukti bergambar..Quran pun takdo bukti bergambar..berimanlah melayu2 celaka dgn blog ni..hidup melayu!kahkahkahkah!

Anonymous said...

hai masterdedah kenapa x siarkan gambar XXX sebelum ni siar...??takut ke??

apa cer said...

padan muka cina gatei tu.. nak sangat main dgn melayu..now kena hayun la cukup2..

Mohd Faizal said...

Master, aku rasa x eloklah ko letak gambar-2 Eli tu kat sini. Bukan apa, pertama ianya dah menjejaskan kredebiliti anda sbg penulis blog, kedua, kemungkinan besar anda akan didakwa kerana menyiarkan dan menyebarkan gambar porno. Jadi sebelum terjadi masalah lebih besar, seeloknya anda replace atau kaburkan je gambar tsb.

anuar said...

Saudara MD,

Jika takut dengan risiko usah bicara soal perjuangan.

Gambar itu saya sebarkan khas untuk semua bagi menarik perhatian anak2 muda Malaysia untuk bersama saya menghalalkan sex bebas dan gay.

Sayasokong said...

Bila kena muka sendiri maka habis segala Al-Quran dan hadis jadi rujukkan. Bila fitnah Najib tak ada pertimbangan. Isunya kenapa masih menyokong YB yang bersekedudukan dengan lelaki muslim. UMNO dituduh berbagai nista dan fitnah, bila tak dijawab maka dibesarkan lagi fitnah. Kerana kuasa sedikit melayu pas sanggup menipu tuhan. Yang haram orang lain, yang halal hanya mereka.
PAS hanya hidup atas fitnah dan memecah belahkan umah. Lihat sahaja ceramah mereka sehingga sanggup mengangkat sundal memimpin mereka. Siap takbir lagi. Takbir bila melihat kemaluan eli dipenehui hutan ka.... ngeh..ngeh..ngeh

Sayasokong said...

To MD, teruskan usaha anda. Letaklah gambar yg penuh. Semoga pemuka PAS akan lebih terliur dan merangsang minda mereka.

ILLUMINATI said...

Master,

OKAY LAH TU, DELETE PUN SEBAB NAK LINDUNG ANAK-ANAK DARI LANDING KAT WEBSITE NIE.

SO, PKR DAN PAS, SUKA TAK?. MAKNANYA MASTER NIE PERHATIN, LAGIPUN SAMBIL MENYAMBUT HARI IBU, DELETELAH EH...

WARGA PAS DAN PKR BILA PULA NAK MINTA MAAF DAN UCAPKAN TERIMA KASIH? TAK KAN NAK JADI UTAYAKUMAR KOT? KAWAN SAYA NALAPANBU PUN DAH MINTA MAAF KAT MASTERDEDAH....

HIDUP MASTERDEDAH, HIDUP NUIK ABDUH WALAUNPUN TEWAS DI KELANTE.....

Anonymous said...

Dengar cite, master dedah ni cina kapiaq laknat.. dia saja suka2 bagi orang melayu bergaduh..

bodoh betul la kita orang melayu ni.. dek kerana cina kapiaq yang makan babi ni.. abis kita dok maki hamun sesama bangsa..

seronoklah cina kapiaq laknat yang makan babi tu tengok orang kita bergaduh..

Anonymous said...

jadinya.. selama ni kita orang melayu terpedaya la dengan dakyah bodo dia tu..

memang dasar kapiaq laknatullah..

Anonymous said...

Elizebeth al-gambar bluery... Khalid al-lemburi... Hassan Ali al-stimi... Pas Muslimat al-sokongri...

Anonymous said...

kawe-kawe sumae mari-mari ramai2 sebut burit dan pantat.

Tok Guru Nik Aziz izin kan......

jangan takut mu sumae masuk syurga

yahooo........

Anonymous said...

Salam,

Kawan2 sila layari
http://penpusaka.blogspot.com

Sama-sama kita buat komen

Anonymous said...

Salam,

Sila layari ,cerita hassan Ali pula ni


http://penpusaka.blogspot.com

Anonymous said...

Salam ,cerita panas diblog

http://penpusaka.blogspot.com

Anonymous said...

kalau di dedah korang marah, kalau tak dedah korang kata halallah itulah inilah. jangan marah pada Parti, marahlah dengan orang yang punya gambar. jangan ikut lantak kau aja.

Anonymous said...

ORG PAS NGAN PKR MARAH SGT NAPE?...

AKU RASA ITU GAMBAR PANTAT WAN AZIZAH LA...

Anonymous said...

Padam muka.. kempen master cedah gagal.. hanya syok sendiri.. akhirnya Nizar jadi MB Perak yang sah.. padam muka zamree mamak.. cakap besar sangat.

OD said...

kahkahkahkahkahkahkahkahkah harambry tetap harambry!!!

Syukur dgn keputusan Dato seri Nizar kekal sbagai MB Perak yang sah jadah! sebab apo sah jadah? sebab yang sorang lagi tu HARAM JADAH!!!

Anonymous said...

Inilah kebodohan Najib yang kalut dan ambik keputusan sendiri tanpa merujuk kat mahkamah, jadi, siapa yang buta undang2.. UMNO ka PR ka.. Jabablah master dedah babi oiii..

kau memang anak haram la master dedah oiiii.. confirm kau keturunan jalang babi..

Anonymous said...

memang mak master dedah tu dulu bekas jalang tua.. sebab tu anak dia sebijik macam babi..

gambar burit yang ada kat sini.. sebenarnya gambar burit mak dia la kalau korang nak tau.. Lepas ni, dia plan nak letak gambar kote bapak dia pulak.. Kote dia dah mati pucuk..

Anonymous said...

master dedah.. gua nak belanja lu makan bak kut teh.. lu mau ka.. sebab kempen lu berjaya kasi jatuh itu barisan punya kelajaan.. Ayooooyooo..syok oooo makan bak kut teh.. lu kan spesis babi.. mesti mau punya..

Anonymous said...

Mr Dedah,

Takda ke gambar terbaru lagi.

Tq mr dedah

Anonymous said...

Terima kasih mendedah perkara yang sebenar,anda seorang berani.

Anonymous said...

Berita baru Layari sekarang dan buat komen

http://penpusaka.blogspot.com blog

Anonymous said...

poooorah citttt.. blog penpusaka.blogspot macam taik babii... tak best langsung..

blog master dedah lagi best ka.. boleh maki hamun tuanpunya blog..

Anonymous said...

hai master dedah.. tak mau ka letak gambar MB haram Zamree dengan lubang hidung besar dia sambil tunduk tersipu malu..

Laa.. awat jadi lagu tu.. kalah yer... tak dapat jadi menteri.. takpa.. nanti master dedah belanja makan bak kut teh..

Anonymous said...

wau,memamg buntuk eli.
Malu yb aku,mr dedah.Ada lagi ke gambar baru

Anonymous said...

hi,,,,,,,,,stim lagi...betul ke buntuk eli

Anonymous said...

Salam,

Kawan2 sila layari
http://penpusaka.blogspot.com

Sama-sama kita buat komen

Anonymous said...

puak2 pas,yb kita kena bedal dalam blogs

http://penpusaka.blogspot.com

Sama-sama kita buat komen,hetam orang umno.

Jangan bagi cam

Anonymous said...

Letak gambar lubang jubor MB haram Dr.Zamree Mamak lagi best.. mesti hitam berkilat..

Anonymous said...

puak2 pas,yb kita kena bedal dalam blogs

http://penpusaka.blogspot.com

Sama-sama kita buat komen,hetam orang umno.

Jangan bagi cam

Anonymous said...

Sabar!!!!! aku akan bedal

http://penpusaka.blogspot.com

anuar said...

Saudara MD,

Klu takut dgn risiko usah bicara soal perjuangan.

Saya lantik Eli untuk menarik minat anak muda rosak akhlak zaman sekarang bersama-sama saya.

Jika dah post, jgn del kita kena istpqoooomah dalam perjuangan.

Mari sama-sama dengan pengikut saya menjahanamkan Malaysia!

Anonymous said...

KORANG JANGAN CABAR DAN MAKI HAMUN MASTERDEDAH, GAMBAR DAH KENA DELETEKAN, CAKAP LA BAIK2.
KANG MASTER MARAH DIA LETAK BALIK GAMBAR BURIT YB KESAYANGAN KAMU TU.
BARU KORANG NANGIS TEKENCING LAGI. BODOH.
PR B.A.B.I.

Anonymous said...

oiii anom.. suka ati kita ler nak maki hamun master dedah.. apa lu peduli.. lu pun otak bingai macam dia jugak.. dah dia suka makan babi.. itu psai kita kena kutuk dia.. bodohhhh, banganggg...

Anonymous said...

ntah...menyibuk pulak dia..tak dapat isap pelir babi la tu...selagi masterdedah ni tak hentikan tabiat suka hisap pelir,selagi tu lah aku nak nasihat dia..takpa aku sabar,sehingga dia betul2 berubah..Cite dia masa kat kg dia kat Bachok,camni, dulu kat rumah selalu dia hisap pelir bapak dia masa bapak dia tidor..bapak dia ingatkan mak dia yg isap,sekali bapak dia tersedark,diterajang masterdedah ni jatuh ketanah.Lepas tu dia lari dari rumah,tido dlm kandang kambing tok penghulu.Pada pagi esoknya tok penghulu tgk kambing jantannya dah mati.Pelir kambing tu dah hilang dipercayai dimakan oleh masterdedah ni.Apalagi hot le tok penghulu tu,dihalaunya masterdedah ni dari kg dia.pastu masterdedah lari ke ibukota KL,merayau rayau kat central market,minta nak hisap pelir orang yg lalu lalang.Tak kira apa bangsa semua dia sapu..sekarang ni tak payah merayau jauh dah,sebab dia boleh saling hisap menghisap pelir diantara geng BPN ni.Yg dia suka sekali nun pelir bos dia,Panglima Cyber sebab pelir dia kontot..Gaji dia kat sini ialah 30 kali hisap pelir sebulan.hah tu lah dia kisah hidup masterdedah ni,panjang pulak cerita ni,tp nak buat camana nak kena dedahkan jugak le bagi orang tahu.

Anonymous said...

interesting la pulak riwayat idup master dedah ni.. tak sangka rupanya zaman kecik dia dah bergelumang dengan dosa.. patut pun bila dah besar otak macam babi..

Anonymous said...

woi..mana gambar cipap tembam eli..? await hang dok buang..? tok batin bukit lanjan nak sahkan iye ker idak nyer nie..

Anonymous said...

bodoh punya master dedah, gambar betis pun kata gambar punggung. ni la orang kata, dah bengong tu buatla cara bengong. lain kali check la punggung bini ko dulu, tengok mcmane....

Mat Eli said...

mana gambar faraj?

gambar faraj tersebut telah menaikkan semangatku untuk menikah dengan janda tak ada anak atau andartu

ketat beb

Siva anjing said...

PERADUAN TEKA BUNYI

Sluurppppppp.......wahhhhh...emmmhhh....slurppppp......

Hadiah 3: Percutian 2 malam dengan eli tanpa kamera

Hadiah 2: Percutian 3 malam dengan eli dengan kamera

Hadiah 1: Jawatan tetap sebagai jurukamera peribadi eli

Anonymous said...

tali pinggang memang eli punya ,aku pernah nampak dulu dia selalu pakai tali pinggang tu

Anonymous said...

mr dedah,ada tambah lah gamabr banyak sikit.

Gambar burit eli ada lagi ke

Anonymous said...

Master dedah dah mendedahkan yang diri tu dah lupa kepada ajaran Allah. Agaknya dia ni memang keturunan bangsat kut. Atau pun dah tak pandai mengucap? Entahlah apa nak jadi dengan blogger yang mempunyai titik hitam dalam hati.

Anonymous said...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SAH MASTER DEDAH NI ANAK HARAM MELAYU YANG MAKAN BABI
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
MELAYU BABI

Anonymous said...

waduhhhh....teruskan perjuangan mu master dedah...

Anonymous said...

pergh.... aku yg tak kaki blue pun tau yg tuh gambar peha .. bukan punkuk.... mungkin gambar peha hang kot... hang cukur... pstuh pakai kain batik.. ambik gambar... aku pun boleh buat....

Anonymous said...

Woi..Masterdedah Babbi...Kau dah takde gambar puki lain dah ke nak buat post baru...Dah berminggu ni puki ni dah jemu tengok..
Susah susah sangat kau amik gambar pelir kau lah letak sini,kita pakat pakat ulas...Pemalas kau ni,harap gaji je nak lebih...Barua punya Anjing umno....

Anonymous said...

wow...putihnye..sabun dibilik mandi..saabunn..sabun dibilik mandi saaabuun......

Anonymous said...

salam puak2 pakatan rakyat,

yb kita kena bedal dalam blogs

http://penpusaka.blogspot.com

Sama-sama kita buat komen,hetam orang umno.cepat lah komen.

Jangan bagi cam

Anonymous said...

padang muka puat pakatan,

yb pakatan kena bedal dalam blpg
http://penpusaka.blogspot.com

Berani komen lah,

Kalau tak sungguh orang tak kata

Anonymous said...

yahoooo..tq mr dedah,

masukan gambar yb puki banyak lagi.

tak cukup stim

Anonymous said...

Tolongggggggggg,

yb pakatan kena bedal dalam blog
http://penpusaka.blogspot.com

jom kita pakat komen,
yb kita yang kena bedal
yb hassan ali
yb nizar
Layari dan komen,hetam orang umno dalam
http://penpusaka.blogspot.com

Anonymous said...

Wayang "OBOR DERHAKA"
Nizar keluar, Dr.Zambry masuk - Nizar masuk, Dr.Zambry keluar - Dr.Zambry masuk, Nizar keluar...Scene 1 Take 4 ? Cutttt!


Layari dan komen,hetam orang umno dalam
http://penpusaka.blogspot.com

austenite said...

korang boleh bgtau aku x blog mane yang kutuk dua-dua pihak sekaligus?????
xbestla sokong satu pihakje..
hehe...
aku tgk semua lebih kurang je isu..

Anonymous said...

Yang umno dan masterdedah anjing ni kena bedal kat sini sampai terkeluar jubo taik tak ramei yang tulong..cuba kira berapa je komen berok berok umno..takde sapa nak pegi kat blog taik babi tak laku kau tu..

Anonymous said...

Makna nya orang PAS & PKR suka mencarut dan maki hamun orang sebab tok guru dia dan tuhan dia boleh mencarut dan maki hamun. Kau orang pun suka tengok gambar puki, pantat, buntut, jubur dan yang sewaktu dgn nya

Anonymous said...

Wayang "OBOR DERHAKA"
Nizar keluar, Dr.Zambry masuk - Nizar masuk, Dr.Zambry keluar - Dr.Zambry masuk, Nizar keluar...Scene 1 Take 4 ? Cutttt!


Layari dan komen,hetam orang umno dalam
http://penpusaka.blogspot.com

Raja Fiqri Fauwaz said...

Nak cari pulisiti murahan pon tulis la mnde yg berpaedah sikit. Tak ke Bangang tulis mende macam ni. Penulis blog masterdedah ni sekolah ke tak? Silap2 menulis pon kat cc je.. haha..

Raja Fiqri Fauwaz said...

setakat gambar lucah tayang peha tayang jubo besepah la dekat intenet.. anak melayu yg layu tekulai sekolah menengah belas2 tahun pon dah ade tayang cipap. setakat mende macam ni.. haha, budak sekolah rendah pon gelak la tgk..

OD said...

den dah selak dah..tu gambar burit adik masterdedak..dia sabotaj adik dia sobab puki adik dia lagi lawa dr puki bini dia..betul tak masterdedak?hehe..

Anonymous said...

tu bukan gambar puki adik dia.. kalau nak tau.. tu la gambar puki mak dia yang dulu keja jalang kat chow kit.. lepas tu, bila burit mak dia dah tak laku, dia promote la burit mak dia kat internet.. kot2 ada orang berkenan nak jolok lubang burit mak dia..

mak dia menyesal lahirkan master dedah sebab perangai macam setan keturunan anak haram jadah..

Anonymous said...

TU LUBANG JUBUR MAK KAU,KAYU NAK JU8AL KE JUBUR MAK KAU KE

Anonymous said...

OD,

tq komen awak dalam http://penpusaka.blogspot.com/

Orang umno kata awak tak segar,tolong komen bagi ayat power2.panggil kawan2 ramai pakat bantai umno dalam http://penpusaka.blogspot.com/

Anonymous said...

OD,

tq komen awak dalam http://penpusaka.blogspot.com/

Orang umno kata awak tak segar,tolong komen bagi ayat power2.panggil kawan2 ramai pakat bantai umno dalam http://penpusaka.blogspot.com/

Anonymous said...

mater dedah
masuk gambar burit banyak sikit.

tak cuup dedah ni,tak puas tengok

Anonymous said...

REBUT PELUANG AWAL !!! KOMISYEN 100% TERUS KE AKAUN BANK ANDA

BUKAN RM 10 ,20 dan 30 TETAPI RM 50 TERUS MASUK DALAM BANK ANDA

TIADA EWALLET...YA! TERUS KE AKAUN ANDA

MUDAH ,CEPAT DAN BERKESAN

Modal hanya RM 50 sahaja!

JADI YANG TERAWAL!!


http://www.ringgit50.com/?id=rezeki


http://www.ringgit50.com/?id=rezeki

OD said...

wah popular MD ni sampai org buat promosi kat sini.

Anonymous said...

OD,

Memang blog ni porpular sebab ada gamabar burit,kan semua orang suka burit.Kucing kan suka ikan,kalau kucing tak suka ikan kucing nak mampus,,hi...hi..hi...

OD said...

Ini barulah suara keadilan. Teruskan perjuangan.

Love,
OD

Anonymous said...

oii master dedah.. mana lagi gambar burit mak kau .. Dulu janji kau nak promote gambar burit keluarga kau kat sini..

Mana gambar burit kakak kau, adik pompuan kau.. atau gambar burit bini kau.. (itu pun kalau ada bini..ntah2 bini pun dah cabut lari sebab kote masterdedah ni kote mampus) jangan la buat kami tertunggu2 macam ni..

please la master dedah.. kami merayu ni. Tak tahan dah nak melancap..

Anonymous said...

Oh baru aku tau penyokong PAS pun suka melancap.
Melancap pun confirm masuk syurga haha syurga orgasm ha haha

Anonymous said...

kita bukan penyokong pas la bongok.. kita penyokong kuat BEBAS la..

SpotTheBloggers said...

Opps... U r rated 5 Star Blogger. Pls visit SpotTheBloggers.

Salam Hormat.

Anonymous said...

Dear Master terdedah,
Tu hang dok tunjuk pic bini hang ke, kenapa? yang hang dok ambik semalam tu ke? hishiss tak malu betuiiiii hang ni.

From the moon.

Anonymous said...

ooiiiiiii..masterdedah pukimak keturunan anak haram.. mana gambar burit bini kau yang dah terkoyak rabak tu.. tak sabar nak tengok ni.. cepat lah update gambar burit bini kau..

dengar cite, burit bini kau masih dara.. sebab kote kau kan kote mampus.. minat dengan jantan pulak tu.. kau ni kan gayboy..

Anonymous said...

pukimak hang la tu

nalapambu said...

Mendedah kan keburukan dan memalukan orang lain bukan cara orang islam sejati. Sungguh pun nala beragama lain, tetapi tidak lah seburuk begini perbuatan nala.

Nala sedih melihat perangai orang islam yang tidak langsung ada ciri2 keislaman nya.

Bila ada seorang islam memalukan manusia lain, berduyun2 islam yang lain ikut pula seronok mengutuk nya.

Master Dedah telah mendedah kan perangai dan sifat orang islam yang suka kutuk mengutuk, hina menghina sesama manusia.

Master Dedah contoh perangai orang islam yang terbaik.

Anonymous said...

Salam,

Saya mengalu-alukan sebarang komen dari semua pihak tidak mengira fahaman. Namun biarlah konstruktif dan tidak lucah atau fitnah dan melulu.

http://penpusaka.blogspot.com

Anonymous said...

hi master dedah,bagi lah pic baik lagi.kalau u tak ddah,mana i nak tahu peragai orang keaidilan

Anonymous said...

Bla la Nala,

U tgk peragai Hindraf tu,

sebelum jg tepi kain org Islam

U check sendiri U punya member punya kain.

metamorfosis@reform said...

fuck lah this blog

HaruManis said...

x nampak mcm gambar b*^7*& pun. mcm kat betis jer.Betis gebu eli kot.korang ni..

metamorfosis@reform said...

this blo are absolutely bullshit....takde bagi apa2 kesedaran dan info yang tepat....bullshit blog

Anonymous said...

Inilah blog paling taikkk.. blog bushittt forever .. tuanpunya blog otak macam babi.. mungkin tuanpunya blog ni keturunan anak haram..

Anonymous said...

Yang hang marah sangat ni apasai.Ini blog dia ...bukan macam hang nak buat blog pun tak reti..asyik nak komen blog orang.Kalau tak nak tengok blog ni boleh belah lah.
Ini tidak asyik mencarut cakap blog taiik lah babi lah.
Apa tak ada benda nak cakap ke?Entah-entah kau ni tak ada girlfren sebab asyik cakap taik babi mana ada awek nak kat hang.
Kalau kau berani tulis nama blog hang biaq aku pi tibai cukup-cukup baru kau rasa sakit hati.
Oh ya satu lagi kau geram tengok si Eli tu tapi sebab hang mati pucuk tu yang marah sangat.....cakap babi taik.Eh Muslimah PAS pun tak ingin nak kawin denagn hang tau tak?

Anonymous said...

MD and rakan2 CSI MD semua...

selepas cerita Eli kitorg tertunggu2 berita sensasi YB Dr Halimah Ali yang terkenal dengan identiti Isteri Solehah tu.. Awal tahun hari tu dia dh kene tangkap basah kat hotel di port klang tp dia kata kene fitnah, pastu dgr lagi baru2 ni dia kene cerai lak ngan laki dia sbb dia slalu bz tk tgk2 laki. sedar2 laki dah kawen ngan pembantu dia. anak dah dua... jd YB baru setahun... cm ner leh ade anak tiri dh 2 org... pelik bin ajaib...
minta MD dan geng terjah2 skit berita ni. Dah la baru2 ni dia dok buat program "DARI DAPOR KE MEJA SOLEK".. lawa sgt kot smpai laki dia lari kawen ngan org len.. tolong2 la cari info.. kitorg kat Kawasan Bawah Jajahan YB Halimah ni tertunggu2 cerita yang sebenarnyer siapa YB Halimah ini

Anonymous said...

Hi,...I'm new in blogging
Btw,...please visit
www.sd-malaysia.blogspot.com

Anonymous said...

ini satu lagi produk mazhab hadari

Anonymous said...

Sdr sdri seIslam ku
Cukuplah menulis yang bukan bukan dalam apa apa jugak Blog. Cukuplah dari menyebar dan membuat fitnah. Jangan mengaibkan orang. Tak baik. Kembali dan ingatlah kepada ajaran Islam sebenar. Ingatlah saat kita akan nazak, dimana Malaikat Izrail akan mencabut nyawa kita. Belum tentu kita dapat melafazkan syahadah ketika itu jika kita tak beringat dari sekarang. Ingatlah mati sebab perkara ini akan membuat kita semua seIslam insaf. Saat kita disoal dalam kubur, saat kita akan dibangkitkan untuk berdepan dengan Allah Azawajala. Hidup kita didunia yg fana ini hanyalah sementara sahaja. Akhirat jugalah tempat kekal selama-lamanya. Sama-sama kita berdoa agar kaum seMuslim kita selamat dari ancaman dan fitnah kaum kafirun, tak kira apa juga ideologi politik mereka dan kita semua sebab azab Allah pada yang ingkar amat pedih dan nyata. Amin.

Anonymous said...

apa lah korang ni bangang sangat ,
benda ni bukan master dedah yang kasi dedah..satu mat salleh tu
nama dia gutteruncensored

yang lagi ganas pun ada..

http://www.gutteruncensored.com/2009/05/welcome-back-elizabeth-wong-so-when-are.html

bangkai gajah mana nak boleh sorok dengan pelepah kelapa oii...

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 246   Newer› Newest»