Wednesday, June 24, 2009

PAKATAN LIWAT UNTUK PERPADUAN

HAHA..SIAPLAH KAU NUAR...DNA DAH POSITIF..BUKTI SUDAH ADA..AKU BARU BALIK DARI AUSTRALIA UNTUK DEDAHKAN KAU NUAR..OOO RUPANYA KAU SIMPAN RAHIM GHOUSE DI AUSTRALIA BAGI TRANSIT DUIT KAU YA NUAR...KAU NAK PERGI PERTH AUSTRALIA 10 JULAI NIH UNTUK AMBIL DUIT YA...AKU MINTA RAMAI-RAMAI KAWAN KAWAN BERDEMO KAT AIRPORT 24 JUN...ANWAR NAK LARI KE LONDON..

116 comments:

The Unspinners said...

Kami adalah kumpulan pancaragam, The Unspinners.

Kami dendangkan lagu-lagu kebenaran dan merungkai pembohongan dan putarbelit.

Sila mampir untuk mendengar lagu-lagu dari album terbaru kami seperti:

1. KY Jelly boleh hilangkan kesan tetapi ...
2. Mahaliwat Desperado nak tangguh kes.
3. Mubahalah tak mau, Mahkamah tak mau

Terima kaseyyyyy ...

baLdi MeraH said...

Selamat Kembali wey..mane ko hilang da~~~

Anonymous said...

Master Dedah haram jadah.. babi.. puki mal alias celaka. Manusia paling haram jadah didunia

Anonymous said...

Master Dedah keturunan anak haram.. mintak2 la kau mampus cepat kena H1N1...

Anonymous said...

manusia paling babiiii ialah master dedah. Ketagih batang orang.. poorah cit.. kau mampus lagi baik. kerana kau sorang celaka.. semua orang melayu yang bahalul gaduh tak tentu pasal.. kau memang keturunan anak haram..

Kumbang said...

PAS cakap tak serupa bikin.
Resmi lalang mengikut angin.
Pandai bicara tak tahu kota.
Ada hati tapi buta.
Tak kenal mana kaca,mana permata.
Kelak nanti habis putih mata.

The Hobbit Frodo said...

oiiittt anon ~ ckp cam org sewel!!! hotak lu simpan mana?? lu jeles ka?? aiyooooo, kalau lu mau ... lu g bt blog juga maaaa, tulis macam2 ... abis celita!!! ni apa barang pakai bahasa "haram jadah" yg wa rasa mak bapak lu x pnh aja??? aiyaaaa

konek said...

Semi Value, Najis, Hisppukidin, Bodowi……….all these idiots of the corrupt Umno government - one thing is certain - majority, a very high majority of the public does not believe anything the stupid, lying and corrupt Umno government says anymore.

This Umno government has zero credibility with the people of Malaysia and one of the reasons is the public is more knowledgeable and intelligent than all those idiots in government especially those dumb shit heads in Umno.

ruyom said...

My school in the 50s and 60s when terms like bumi and non-bumi did not exist.

Back then, there was a kind of kindred among school children then that does not exist today. We were racially different but we were all equal in every other way. Nobody was 'special'.

Today when a non-malay student goes to school, he has already been told over and over again by his parents that, "You will have to do superlatively in order to get into a local university."

The child comes back having done creditably well, and doesn't get the university course of his choice. But his malay classmate, with worse marks than him, gets more than he asked for.

All these double standards and retrogressive policies were put in place by our selfish politicians whose aim, rather than uplifting the malays, was to perpetually stay in power for their own good.

The end result is a new generation of Malaysians who are not united in the least.

The first thing to be done towards a real Bangsa Malaysia is to pull down all divisions that categorise us along racial and religious lines.

All, irrespective of race and religion, must be subjected to a truly merit-based system in every sphere of Malaysian life.

All political parties that exploit any form of religion should be banned.

julee said...

The very foundation of Umno are lies - lies about May 13 riot, lies about secularity of constitution, lies about the special right, lies about supremacy of court, and of course lies about NEP.

How can our accountability and transparency not be limited by the very lies of the foundation of our governance?

coolooc said...

Islam in Malaysia is suppressing humanity, dignity and desire of a normal human being.

Islam in Malaysia is causing trouble to non-Muslims who goes about their everyday life to do what any other normal human being on earth are doing.

Islam in Malaysia does not respect traffic law when Muslims can park their cars all over the road and cause inconvenience to everybody.

Islam in Malaysia does not contribute to the progress of the malay race and any other race in Malaysia.

Islam felts threaten in Malaysia, when nobody actually gives a damn about them.

San said...

I would not read Utusan Malaysia or Berita Harian, despite being paid to read it!

I cannot imagine people actually buying those papers to read it!

That is why Mahathir said the bloggers are really the last remaining hope of the nation!

Don't blame Utusan Malaysia la, it is owned by Umno, the party with low standard morons and extremists.

Utusan Malaysia, the Star, New Strait Times etc, are just a few shameless newspapers that often cover up the scandals of BN government and to make oppositions look bad.

miya said...

When will be the good day the Orang Asli come forward to utter their rightful word - "you all go back to your land of origin and leave us alone". Then malays, Indians and Chinese etc, can all pack and leave Malaysia for good.

killer said...

That is why malay is the most arrogant, corrupted, racist and terrorist race in the world. To the world population, malay is only a minority. And yet, still keep on talking about Islam, Muslim, Syariah law. Shame on you!

reek said...

If only the malays are a bit smarter, then BN won’t win. The problem is malays are too damn stupid that they keep voting for BN. I don’t know what poison BN gave to make them in this state.

shahboy said...

ini malaysia cakap bahasa melayu la.. yang pegi cakap orang putih tu ape ke hal pulak..

nanti marah pulak geng-geng pas tu
depa tu tgh dok boikot PPSMI.. nanti hangpa pun kena boikot sama hehehe..

PAS PKR DAP = WHATEVER

melayujati said...

Sebenarnya penyokong PAS lah yang membantu DAP dan PKR memenangi banyak kerusi di P. Pinang.

Akhirnya PAS diketepikan macam sampah. Pakatan Rakyat kunun - Pakatan Kepala Butuh!

Junah said...

If you racist don't like it here, than go back to where you come from la, go back to mainland la pala butuh. Malaya's only for Malay.

Anonymous said...

Jangan fitnah Islam... Yang buruk laku itu penganutnya yang tidak sejati... bukan refleksi kpd the Islam itu sendiri... org kristian byk aje minum arak sama berzina... tp agama Kristian xde la pulak membenarkan benda ni... So? Whose to blame....

good man said...

It is undeniable that malays are stupid, incapable and lazy. Why don't they just humbly admit the facts and repent and learn from other races especially Chinese?

What is the point to argue here and wasting time again?

From the first onwards we were merely telling the truths. It wasn't us who think that way but their own Badawi as well.

All malays should go and read the newspaper, even Badawi is ashamed of maintaining the NEP after 34 years of implementing it and these malay baboons are still asking for it.

Even Badawi wanted them to compete on a level playing field.

So what does all these tell the world? It sends a very clear message that it is malays themselves who are incapable and lazy and they don't even want to admit it and make a change!

That is the biggest shame of all.

Can't you see, it is all back to square one. Year in, year out, some talk for half an hour, some one, some two. Some sing, many belt out their most recent released 'pantun'.

After all. Malays are good at that. Suggestions after suggestions, some good, some impossible to realize.

But, do you see any of these materialised? Hardly. Why, why and why???

Because the malays can never change. Never! Why?

The leaders forgot it or were they simply didn't want to address and admit that the actual disease is the malays and the remedy itself is also, the malays. They can never change. What is it about the malays?

Firstly as you all know, they are a lazy species. Since the beginning of time they have been like that. Even the encyclopedia called them as lazy people. I think those British with their accent tried to call them 'malas', and if you put 'y' in, it becomes 'malays'.

Embracing Islam make them a worse lot. Now they have a license to kill anything that gets into their way.

Malays are ungrateful lot. In reality, they just can't live or open their minds for others. When Mahathir said that they are complacent, they put him in jail. When Mahathir encouraged them to learn English language, they got angry with him, saying it is a 'bahasa penjajah'.

When other races 'maju', they got angry with them too. That was why at the end of Mahathir his regime, he said this, "I have achieved greatness as a prime minister, but I only fail in one thing, changing the malays."

Well, nothing to be surprised about anyway since Mahathir is not really a malay, and I guess that was why the malays were angry with him.

Drug abuse, hate, incest, liberal extremism (culture of miniskirts and gay marriages), murder, parochialism, racism, rape, religious fanaticism, snatch theft, spoilt bratty behavior, tribalism, wife abuse, child abuse, all that is associated with the malay race.

To them, malay is the biggest impediment towards building a truly Malaysian nation, and should be chucked into the dustbins of history.

A genetically flawed race cannot be fixed by politically. Nature will take its course and globalization will put them out to pasture.

What have we got now?

Brain drain, economic disparity getting wider, poor education system, racial segregation, widespread corruption, inefficiency and uncompetitive on the government departments and others.

Sad. Sad. Sad. The question asked by many of my fellow Chinese is this - Why can't you just tell the malay peoples to adopt Chinese culture which is superior?

From research, this peninsular was part of the Siamese empire way before these malays from Indonesia invaded it.

Still so thick skin, don't want to go back to Indonesia!

AnakWatan said...

Daripada Ali bin Abi Thalib r.a. berkata: telah bersabda Rasulullah saw.; “…Sudah hampir sampai suatu masa di mana tidak tinggal lagi daripada Islam ini kecuali hanya namanya, dan tidak tinggal daripada Al-Quran itu kecuali hanya tulisannya. Masjid-masjid mereka tersergam indah, tetapi ia kosong daripada hidayah. Ulama mereka adalah sejahat-jahat makhluk yang ada di bawah naungan langit. Dari mereka berpunca fitnah, dan kepada mereka fitnah ini akan kembali…”. (H.R al-Baihaqi)

AnakWatan said...

“…Maka pernahkah kamu melihat orang yang menjadikan hawa nafsunya sebagai tuhannya, dan ia pula disesatkan oleh Allah kerana diketahuiNya, dan dimeteraikan pula atas pendengarannya dan hatinya, serta diadakan lapisan penutup atas penglihatannya. Maka siapakah lagi yang dapat memberi hidayah petunjuk kepadanya sesudah Allah (menjadikan dia berkeadaan demikian)? Oleh itu, mengapa kamu (wahai orang-orang yang ingkar) tidak mahu beringat dan insaf? …”; al-Jaathiyah:23

AnakWatan said...

Daripada Abdullah bin Amr bin ‘ash r.a. berkata: Aku mendengar Rasulullah saw. bersabda, “…Bahawasanya Allah swt. tidak mencabut (menghilangkan) akan ilmu itu dengan sekaligus dari (dada) manusia. Tetapi Allah swt. menghilangkan ilmu itu dengan mematikan alim ulama (ulama sejati). Maka apabila sudah ditiadakan alim ulama, orang ramai akan memilih orang-orang yang jahil sebagai pemimpin mereka. Maka apabila pemimpin yang jahil itu ditanya, mereka akan berfatwa tanpa ilmu pengetahuan. mereka sesat dan menyesatkan orang lain…” (H.R. Muslim)

winner said...

If malays are so unhappy in this land, they are free to go back to Indonesia, nobody stop them.

They are laughed at by everyone in this world for being lazy, stupid, useless morons.

If we want a good country – we must destroy the Umno party first.

Sibuta dari gua hantu said...

Winners,
Ada banyak lagi blog bahasa Inggeris kenapa pilh di sini untuk menunjuk konon kamu tahu bahasa Inggeris.
Bacalah Malaysian Insider di mana kaum Cina dan India terang-terang menyokong penggunaan bahasa Inggeris dalam Sains dan matematik.Kenapa?Sebab mereka tidak pabdang gahasa melayu sebagai penting dan perlu.
Kata kamu yang orang melayu boleh balik ke Indonesia amatlah bodoh kerana Orang Melayu berasal dari Yunan di negeri Cina.Juga sepatutmya orang cina lah yang patut balik ke negeri Cina kerana merekalah punca Orang Inggeris dapat campur tangan kerajaan melayu Perak.Saudagar Cina lah yang meminjam jong mereka kepada Portugis semasa Portugis ingin menakluk melaka.Kenapa?kerana kerajaan melaka memberi kelebihan kepada pedagang India Muslim dan arab.Nak lagi bukti?
Peniaga -peniaga Cina banyak menyembunyikan keuntungan perniaggan mereka untuk mengelak dari membayar cukai kepada Kerajaan walhal majoriti orang-orang melayu yang makan gaji kebanyakannya akur membayar cukai pendapatan.Mana mungkin perniagaan rugi selama bertahun tahun tetapi masih dapat bertahan.Selepas itu mereka komplen service kerajaan tak baguslah walhal mereka juga yang punya angkara.Di tempat-tempat majoriti Cina kebanyakannya kotor sebab apa?Mereka mengutamakan keuntungan tetapi tidak ingin membayar apa-apa untuk service yang kebanyakan orang melayu.Bodoh betul melayu ni.
Di tempat mereka majoriti,mereka memprotes pembayaran tol,kenaikan cukai pintu walhal rumah-rumah mereka besar-besar dan tak mengikut peraturan itu tidak diambil kira.Tengok sahaja keadaan di Kepung.Dengan ruang yang sempit ,kotor dan mereka menyalahkan kerajaan.
Jadi jadilah warga malysia yang baik dengan mula-mula cuba berbahasa dengan bahasa yang diiktiraf di nusantara ini sebagai bahasa melayu.Do you understand?Do you think you are clever just because you can speak a little English?

AnakWatan said...

f**K u winner.... don be to proud if u can write in english....

tak suka duduk malaysia pi berambos la... jgn nak tunjuk pandai pulak....

kepada org pas nie bacalah hadis yg aku dah postkan tu....

nik ajis tak layak jadi ulama... kalau peliwat lebih diutamakan daripada kesatuan ummah.... ptuiiii

Jeffry said...

SALAM ZIARAH BRO..TERUSKAN PENDEDAHAN LG BRO..BIAR DIORANG TELANJANG DEPAN 'ANU'WAR BG STIM KEHKEHKEH..YEHAAAAAAAAAA!!!!

coloc fucker said...

wiinner is fucking paria- shit & stupid

sibuta dari gua hantu said...

Ini ada sorang lagi selain daripada winner.Seorang bangsa Cina(since he said my fellow chinese) yang begitu bangga dengan kebudayaan cina.
Tolong baca wahai orang-orang melayu,dia mengatakan melayu memang malas dan segala jenis jenayah dikaitkan dengan orang melayu.(merempit,sumbang mahram dan lain-lain.
Begitulah dia mengesyorkan kita mengikut sahaja budaya Cina (mungkin berketuakan Cina kot)
Saya tak ada lah anti sangat orang Cina melainkan kepada mereka-mereka yang seperti ini.Saya percaya kebanyakan orang-orang cina tidak berfikiran begini walaupun didalam hati mereka ditanamkan semangat bahawa budaya mereka adalah daripada beribu-ribu tahun tentulah lebih baik.
Begitu juga orang-orang melayu harus mengambil iktibar.
Jadi kepada goodman(ini nama pun dah riak) why don't you go back to your homeland China?
Dan jika kebudayaan Cina itu begitu baik kenapa orang-orang Cina kalah kepada bangsa-bangsa lain seperti British dan Jepun?Kenapa disemua negeri di dunia ini ada gangster cina?Kenapa orang-orang-orang Cina suka berjudi?Itu bagus ke tidak?
Orang-orang Cina tidak menyukai bayi perempuan dan disebabkan itu ramai bayi-bayi ini diberikan pada orang-orang melayu..Itu sebab banyak perempuan melayu yang asal usul nya keturunan cina.Tengok muka Wan Azizah itu muka Cina ke Melayu? hah lu cerita apa?
Ramai perempuan Cina terpaksa bekerja keras bukan kerana mereka ditindas kerajaan tetapi mereka sendiri tak percaya lelaki Cina.Ramai yang tidak kawin tetapi duduk satu rumah.Tiada siapa yang akan menjaga mereka apabila mereka tua kelak sebab itulah mereka memandang duit sebagai satu keperluan.Institusi perkahwinan melayu adalah lebih baik dan menjamin hak-hak perseorangan.
So please Good Man before you said negative things about a race please check that your own race have their own peculiarities dan bad practise.It is only by exchanging ideas and taking what is good in one culture and adapt it to your own will benefit everybody.So like I say nobody is prohibiting you from going back to China.

Anonymous said...

Hidup lagi masterdedah ni..ingatke dah kena buang kerja.Takde dah ke gambar jubur nak letak..dah insaf kot pangan ni.

Tukang Dok Peghati said...

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA..

SYABAS diucapkan kepada Tuan Master..

Rupanya Rahim Ghouse dah jadi Financial Manager SULIT DS ALJUBOR di Australia.. HE!HE!HE!

Teruskan lagi Master Dedah.. Kasi DEDAH semua kisah-kisah terlampau ALJUBOR yang bebudak mentah baru GRAD U nih masih tak tahu..

http://sensecredaccountability.blogspot.com/

Wallahualam..

Anonymous said...

HEBAT?

Suruh tiga ekok ni ASAP terbang kat LA, untuk mengikuti upacara pengkebumian MJ, supaya bila balik nanti renong sikit, apa itu ertinya HEBAT!!

Ni dah pak datok tahun berkecimpung dalam dunia politik, habuk pun tak sumbang kecuali ayak liuk meleleh tak henti!!

Buang masa dengan depa ni, baik aku tune kat LA ajer..

BOTA

Anonymous said...

YANG TULIS IN ENGLISH ITU SEMUA ORANG YNG SAMA. NAK TAHU SIAPA? IT IS THE GOODMAN A.K.A THE BASTARDMAN. IF YOU DON'T LIKE THIS COUNTRY YOU CAN GO BACK TO CHINA OR INDIA LA BASTARD!!! THAT'S WHERE YOUR STUPID ANCESTORS CAME FROM. THEY CAME LIKE MONKEYS AND LEAVE THEIR CHLILDREN HERE LIKE PIGS!! GOODMAN, BASTARDMAN!!

Anonymous said...

winner and nogoodman. Do you know what makes you so utterly stupid? it is the shit on your ass that you never wash but just keep wiping with dirt paper (thus causing thick crust around your asshole) and the pig that is in your head. Enough said.

Anonymous said...

winner, or rather loser. If we want to build a good country we must destroy your party first, the DAP. After that we can start looking for you and get the fucking shit out of you. Cina bodoh.

Anonymous said...

Alah..drama je puak2 ni,mana ada cina berani masuk kat sini dan hentam orang melayu..cari nahas le..baik hentam MD barua umno ni biar insap skit..

Anonymous said...

Alah..drama je puak2 ni,mana ada cina berani masuk kat sini dan hentam orang melayu..cari nahas le..baik hentam MD barua umno ni biar insap skit..

Anonymous said...

Teruskan perjuangan DEDAH!!! ramai yg sokong....ko.....nampak diorg semua TENSION gila! suka tgk diorg jadi gila!!!

Anonymous said...

Cina puki mak makan babi.. sama dengan tuan punya blog, masterdedah pun makan babi.. sebab tu hati dia busuk macam bangkai..

Anonymous said...

Masterdedah tak update blog sbb dah kena penyakit H1N1 lepas baham jubor babi..nak mampus dah..

Anonymous said...

Masterdedah tak update blog sbb dah kena penyakit H1N1 lepas baham jubor babi..nak mampus dah..

Adik Gus Dur said...

Dah mula dah penyokong PR ni memaki hamun tak tentu hala.
Itulah kalau dah tak ada point mulalah memaki tak tentu pasal.
Lain kali kalau nak masuk PAS tolong belajar pandai sikit.Baru bahasa tu betul.
Hai bila nak baring tengah jalan lagi?

entahler said...

Gempar!

Najib guna tentera untuk paksa Abdullah berhenti

Klu fitnah sila lapor polis.

Muhammad said...

Jemputan Majlis Bacaan Ratib Al-Attas & AsmaulHusna
Tempat :Masjid Bandar Sri Damansara
Tarikh : 10 Julai 2009 (Jumaat)
Masa : Selepas Solat Maghrib
Pimpinan Habib Hussin Alwi Al-Attas


Masjid Al-Mukarramah,
Jalan Saga SD8/1,
Bandar Sri Damansara,
52200, Kuala Lumpur.




Semua muslimin & muslimat di jemput hadir

http://pondokhabib.wordpess.com

AIDS said...

Salam master dedah

Cun la poster tu. I like it

Teruskan perjuangan anda untuk membongkar kepalsuan pakatan anwar nih.

Anwar Ibrahim Delusion Syndrome (AIDS)

Anonymous said...

chinese fucking idiot
indin fucking hindraf bullshit
dont like malaysia..
just go to ur piece of shit origin country...fuck u all..

Anonymous said...

celaka pukimak babi cibai lancau lu master dedah anak sial 7 keturunan

Harapan said...

haloo,

Anonymous said...

Master dedah puki mak.. lancau tak potong.. bangsa haram jadahh... keturunan anak haram.. muka sebijik muka babi.. kalau kau mampussss aman damai dunia ni..

memang celaka..

Anonymous said...

rupanya master dedah ni suka main jubor orang.. suka liwat jubor orang.. patut pun suka sangat cerita pasal liwat-meliwat.. rupanya dia kaki liwat.. ntah2.. jubor master dedah dah berkarat, busuk macam bangkai babi.. elok la, dah keturunan anak haram..

Anonymous said...

cina bukit dengan keling karam kat malaysia nie tak sedar diri, jadi balik 13 may kelam kabut jilat ponggong orang melayu. such a whimp!!
cakap melayu 'racist' tapi tengok la statement bodoh dgn racist diaorang, memang tak sedar dek untung!!

Anonymous said...

EngKo bila pulak nak mampos jatuh bangunan masterdedah..lama tak keluar ni dah mampos betul2 kot..
innalillahi wainna ilaihi rojiun..

kalamcruel said...

Master Dedah mmg TIP TOP.
Tp sedih orang melayu sanggup diperBAHALOLkan oleh kapir laknat.
dah jadi BARUA KAPIR lak org Melayu.

kalamcruel said...

Orang melayu acah2 islamik memang pandai memaki hamun. Cakap pandai habok pun tadak. Yg membuat aku rase sedih dgn bangsa Melayu skrg,sanggup jadi BARUA SI KAPIR LAKNAT. Baring tgh jalan pegang bendera tuh mazhab yahudi mana tuh. xsedar diri dah tua bejanggut cucu bederet malukan bangsa sendiri kat org kapir. padahal punca nya dari orang kapir kulop xbersunat,ttp orang melayu yg lebih2.Master Dedah mmg TIP TOP.

Anonymous said...

Kepada semua orang melayu..
tolong lah.. marilah sama2 kita boikot blog ni, tak payah bukak lagi.. biar dia sorang2 dok lagakan orang melayu.. dasar cina kapiaq laknat.. saja suka laga2 kan melayu.. yang kita pun bodoh.. dok ikut rentak dia bua per.. kalau nak tau, inilah strategi orang2 kapiaq laknat nak porak porandakan orang melayu..

sedar2 lah semua orang melayu. Kerana cina kapiaq ni, kita semua dok memaki hamun sesama sendiri.. diaorang tunggu nak gelakkan kita jer..

Anonymous said...

mengikut sejarah m'sia adalah pengeluar terbesar babi di Asia tenggara....sampai kena JE pe kita...kita patut bangga sbg rakyat m'sia....dalang sape lagi klu bukan KERAJAAN BARISAN NASIONAL...HAHAHAHAHAA

Anonymous said...

BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..BLOG BODOH..

DAP Sial said...

Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh

DAP Sial said...

Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh
Pas BodohPas BodohPas BodohPas Bodoh

Anonymous said...

ade gak yg marah ... taik depan mata x nampak jubo nuar yg ko ketagih...

Anonymous said...

mari samer² bersatu menentang pakatan anak haram... sanggip berbunuh sesamer islam demi pakatan yg menipu rakyat.. tu la PR (penipu Rakyat)

hang tuah said...

aku x sokong mane2...
tapi aku benci cine ngan india..
blah la ko dari tanah melayu...
walaupun aku tau mustahil..huhu...

Anonymous said...

umno bodoh

Anonymous said...

Ptuihhh..

Anonymous said...

yer..yer.. pakatan celaka dap..pas dan pkr sanggup jd kafir semata² nak mengabui mata rakyat..

Anonymous said...

blog nie yg terbaik dari blog patkatan celaka yg mempermainkan agama.. nuar insaf arr.. dah ramai org m'sia tertipu..

Anonymous said...

pakatan liwat nie kerja dah main² tgk arr selangor, exco x buat kerje... nak buat mcm mana sebab yg dier tau tabur fitnah.. ceramah.. tabur fitnah.. ceramah.. na wat camner cari makan diam²..

Anonymous said...

masterdedahh.. cibai, pukimak..

Anonymous said...

Blog paling cibai di planet bumi ini.. blog masterdedah. Mendedahkan cibai dan puki..

Anonymous said...

anwar wanna fuck u good man..
truskan MD..
gua support lu...
puak PR da panas juboqqq...
tggu masa kena liwat sama2 depa... hahaha

Anonymous said...

Blog taik untuk Babi Babi Umno menjilat jubur masterdedah..Boooodoh punya blog

Anonymous said...

Winner mangkuk ayun pukimak. Tiu nia ma lu ama konkkek sama babi h1n1 sial. Lu pigi mampus balek tongsan. Kalau lu apak latok nenek tak mali sini melempat, lu pun tatak mali ini punya dunia lah. Bangsat taik tak cuci punya babi, sial, lu nanti mampus gangster tembak. Melayu banyak silap kasi lu punya datok nenek citizen. Patut kasi masuk tongkang kasi hanyut balik sana tongsan saja. Sial.

Anonymous said...

Blog babi.. cina haram jadah tak sedar dek untung.. mentekedarah babi.. itu pasai jadi macam ni.

Anonymous said...

bolg paling suwei..paling sial..sesial tuanpunya blog.. blog sampah..blog tong taik babi..sebabi tuanpunya blog..

Anonymous said...

BLOG PALING BABIIIII DIDUNIA.

Anonymous said...

MasterDedah anak Babi..keturunan Babi Haram..

Anonymous said...

ini lah budaya pembangkang....

kurang hajar...

Anonymous said...

nak bagi komen bagilah... jgn maki hamun org... apa mak bapak kau og tak ajar kau ke....

Anonymous said...

Orang macam masterdedah ni nak kena cakap elok2 ka dengan dia. Dia dok putar belit cerita, buat gambar superimpose ntah apa-apa.. kau orang nak suruh cakap baik2 dengan dia.. pooorah cit.. bangsa anak haram tak boleh cakap elok2.. kena maki jer dia.. baru dia sedar sikit betapa dia tak diperlukan didunia ini. Macam sampah masterdedah ni..

Anonymous said...

Mak bapak kita orang ajar, kita kena maki hamun orang yang suka perbodohkan orang melayu, suka kasi orang melayu gaduh sesama sendiri. Lantak la, BN ka, PKR ka.. yang penting kita bersatu hati. ideologi lantak pi lah.. Ini Masterdedah, dia kira mau kasi orang melayu gaduh jer. Mentang2 lah blog ni sokong BN.. tak boleh ambik tindakan apa pun. Madterdedah kau memang keturunan babi haram jadah.

Anonymous said...

MASTERDEDAH NI CINA BABI..BABI YG LAGA LAGAKAN MELAYU..BABI PUNYA BLOG..BLOG PALING BABI ANTARA SEGALA BABI BABI KAT DUNIA BABI..BLOG HARAM..

Anonymous said...

master dedah ni manusia jenis sampah...fuck you!

Anonymous said...

FUCK YOU!
FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!FUCK YOU!

Anonymous said...

Fuck blog bodoh!
Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!Fuck blog bodoh!

The Hobbit Frodo said...

WOIIII ANON LAHANAT, XDER WORD LAIN KER? LANGAU2 PEROSAK. KALAU KO X SKE, KATA X SKE. XDER AYAT BANGANG LAIN KERR NAK PAKAI. CETT

AKU PON NAK KATA ... ANON BODOH, XDER HOTAK, FUCK, BANGANG!


SHU SHU SHU ~ GET A LIFE!


POOORAHHHHHH

Anonymous said...

Master Dedah bangsa haram jadah berketurunan :PUNDEK, CIBAI dan PUKI MAKKKK...

Master Dedah bangsa haram jadah berketurunan :PUNDEK, CIBAI dan PUKI MAKKKK...

Master Dedah bangsa haram jadah berketurunan :PUNDEK, CIBAI dan PUKI MAKKKK...

Master Dedah bangsa haram jadah berketurunan :PUNDEK, CIBAI dan PUKI MAKKKK...

Master Dedah bangsa haram jadah berketurunan :PUNDEK, CIBAI dan PUKI MAKKKK...

Master Dedah bangsa haram jadah berketurunan :PUNDEK, CIBAI dan PUKI MAKKKK...

Anonymous said...

bolg paling suwei..paling sial..sesial tuanpunya blog.. blog sampah..blog tong taik babi..sebabi tuanpunya blog..

Master Dedah haram jadah.. babi.. puki mal alias celaka. Manusia paling haram jadah didunia

Anonymous said...

master dedah = HARAM JADAH
MASTER DEDAH = PELAK
MASTER DEDAH = CELAKA
MASTER DEDAH = BABI
MASTER DEDAH = PUNDEK
MASTER DEDAH = ANAK HARAM
MASTER DEDAH = PUKI
MASTER DEDAH = BURIT JALANG
MASTER DEDAH = LUBANG JUBOR PONDAN TUA

ini lah perkatan-perkataan yang perlu diucapkan kepada tuanpunya blog ni.

TIADA KATA SECANTIK BAHASA..UNTUK KU PUJI MASTER DEDAH YANG KETURUNAN ANAK HARAM JADAH.

Anonymous said...

PUAK PAKATAN RAKYAT DAN PANAS JUBURRRRRRRR!!!!!

SBB BALACI2 DORG PUN NAK TRY JUBURRRR PEMIMPIN PR!!!1

HAHAHAHA!!!

Anonymous said...

AHH..MASTERDEDAH CIBAI..LANCAU...PUNDEK..SUNNI..BUTUH..JUBUR..PUKI...BABI...ANJING..BERUK..KERA..LOTONG...MAWOH...ORANG UTAN...LEMBU...KERBAU..KAMBING...KUCING...ARNAB..AYAM...ITIK...ANGSA...GAJAH...BADAK...SINGA..HARIMAU...KANGGARU...ZIRAFAH...TENUK...KUDA BELANG...BERUANG...UNTA...BIRI BIRI...BABI TANAH..BABI HUTAN...BABI TUNGGAL..BABI LAUT....

Anonymous said...

BLOG SETAN..IBLIS..KAPIR.,.FIRAUN..ABU JAHAL...ABU LAHAB..YAHUDI...ISRAEL..BUSH....SERBIA..KOMUNIS....DAJAL...JIN APRIT...CELAKA...JAHANAM...BARUA...BODOH...BAHLOL...BADIGOL...MALAUN...BANGANG...BENGONG...BAPOK...PONDAN...GAY...LESBIAN....GIGOLO...PELACAP...PEROGOL...PELIWAT...PENCACAI...BODOH...GILA...

Anonymous said...

Blog babi kepunyaan master babi..

Anonymous said...

kalau aku jadi master dedah la, dah lama aku tutup blog taik ni. Malu la.. semua orang dok maki hamun dengan kata-kata kesat. Oii master dedah,,kau ni tak ada maruah ke. Malu la sikit orang maki hamun kau.

Tutup jer blog taik babi ni.. tak ada guna seduit pun blog blog taik macam ni. bodoh...

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHA!!!!
XYAH TUTUP BLOG MASTER DEDAH!!!

KO DAH BEJAYA MENDEDAHKAN SPENDER ANWAR!!!

YG BEST NYE PUAK BALACI ANWAR PUN BACA BLOG U!!! OK LA TU...

TAHNIAH!!!!

Anonymous said...

BLOG HARAMJADAH

PENYEBAR SELSEMA

BABI..BLOG BABI..

Mak babi said...

PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI
PAS BABI DAP BABI PKR BABI

DozzVader said...

fuh..gila la baca makian jer kat komen u bro! cayalah! memang puak pro 'belah sana' anti gila ngan masterdedah.. siap rayu mintak tutup laman ni.. respek bro.. jika kebenaran yang didedah, pedulikan kutukan dan cacian.. tu semua bebudak berhingus lagi tu.. ''amik upah' dari al jub.hehe

salam.

ANUAR PENGHKIANAT NEGARA said...

segala makian dan tohmahan tu untuk dierorg sendiri sebab dah terasa... bebuat arr insaf dan kembali ke jalan yg benar lagi pun dier nie dah sesat sejak nik aziz ckp tuhan mencarut.. ishh..sihh.sihhh bile arr nak insaf tok guru sesat tu ekk... salah satu tok guru ckp depan tv.... dier x kacau saye oun x kacau org.. wah memang x ade tokoh jadi tok guru jadi tok sanmi boleh arr ... yg aku tau dier yg dok kacau org lain ader arrr.. sesatt..sesATTTTTTT

Anonymous said...

BLOG TERBODOH DI DUNIA...MASTERDEDAH BODOH..MANA KAU PEMALAS..HIDUP LAGI KAH...TUNGGULAH UMNO MATI DULU KALAU KO NAK MATI PUN...TAK LAMA DAH..DAH NAZAK SGT NI..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Anonymous said...

Master dedah tu kan.. pelesit haram jadah.. hantu raya.. jembalang tanah yang suka dok kacau orang.. spesis babi tak cukup bulan.. siaauw...tuih.

Anonymous said...

wooiii,,,,hebat btol blog melayu nie,,,ayat ayat penoh dgn adat sopan melayu,,,,bangga btol dgn melayu kat dlm nie....syabassss

Anonymous said...

Ni bukan blog melayu..blog cibai kapir tak sedar dek untung..
Hentam sama cibai masterdedah..
Blog yang melaga lagakan melayu..
Blog babi
Blog sial
Blog pukimak.
Butuh Lu Masterdedah

Tungaklangit said...

SALAM

SEMPENA MENYAMBUT BULAN RAMADHAN INI SAYA INGIN MENGAMBIL KESEMPATAN UNTUK MEMOHON MAAF ATAS KEKASARAN BAHASA SEMASA MEMBERI ULASAN KEPADA SAUDARA-SAUDARA SEKALIAN

SEMOGA RAMADHAN INI DAPAT MENYATUKAN HATI UMAT ISLAM DI MALAYSIA INI...

SALAM SEJAHTERA

Anonymous said...

hi..
- Hoi korang semuo dah kurang ajo...baik cina..koling....melayu....macam nielah semuo cilako punya orang.....den cadangkan korang semuo buek gelanggang wrestling..pas tu buek ler apa yg ko semuo nak buek...nak luku ko..terajang ko...tikam ko...suko ati ko ler..dah duduk aman2 sebok nak gaduh nanti korang jadi mcm Bosnia baru tau.....den tongah asah pedang ini nak sembelih orang....bye anjing2 semuo......

cinatahipalat said...

bulan ramadhan .....bulan yang mulia....cuma orang malaysia aje semakin kurang sifat2 mulianya

Anonymous said...

Baiknya bahasa...tahniah atas pendedahan sdr....semoga nanti di akhirat Allah akan pertemukan sdr dengan kebenaran..Tungak Langit....kenape biarkan puak umno dan pakatan menarut marut kat sini???kete ko Ust??

banyak ke dapat duit bro???/ tahniah la sekali lagi

KY Bolly said...

Teruskan dengan pendedahan. Aku juga Rakyat Malaysia yang tercinta, pedulikan makian yang pengecut tuhh...

Mohd said...

korang semua yg pandai cakap,korang ade bukti ke semua yg korg ckp?
jangan lah disebabkan korg tau sikit, korg dah buat cerita macam2. agama mana yg ajar penganut dia mengata org lain?bertaubatlah, ingat, semua org buat silap, kita apatah lg,ingat ni..jika kita tutup aib org di dunia ni, Allah akan tutup aib kita di akhirat nanti..wallahua'lam

tukang cuci said...

pelik aaa korg2 ni.
kalau korg tk suka jgn baca, kalau sakit ati jgn bukak blog ni. yang korg dok mencarut2, maki2 ni kenapa? beria2 sangat nk maki2 org len. bukan citer pasal korg yg MASTERDEDAH ni bongkar pun. ade ke dia kaco korg? laki bini korg? anak2 korg? rezeki korg? adeke? adeke? tk de kan? kan? kan?
sudah2 la mencarut2 tu. lebeh bek korg insaf la. korg dorg maki2 dia ni tanpa korg minta MAAF kat dia esok KORANG PIKUL LAH DOSA2 KORG MAKI DIA DI AKHIRAT.
korg ade pilihan:
1) kalau rasa cerita dia menipu, korg jgn baca sbb klu korg baca sama mcm korg amik tau fitnah yg dia bawa maka dosa dia ngan korg sama rata je
2) kalau citer dia btul tp korg nafikan, agak2 tk lehh terima kebenaran tk yh baca blog ni lg. korg tk tmbah kan dosa korg
3) klu btul2 rasa sakit hati, korg lupakan je yg blog ni penah wujud. kitorg pun bleh baca blog ni dengan aman tnpa baca caci maki korg. tk pasal2 kitorg yg baca ni buat dosa free (mencarut secara tk sengaja)

so pilih la mana sesuai. lg pun kalau korg rasa sakit ati baca blog ni, mcm la kitorg pun tk sakit ati baca blog2 pro-PR yg fitnah nyer lagi melampau dr blog ni. tepuk dada tanya la selera

Che Leh Jangok said...

Tak sangka pulak diMalaysia ini ada bahasa yang hamba tonton dari deretan catatan orang ramai itu.

Mashaallah.

Semuga Tuhan tetap memberi petunjuk kepada mereka semua untuk menjadi orang2 yang lebih bersopan.

Semuga mereka dapat membina kelayakan untuk menjadi rakyat Malaysia yang layak diberi layanan yang lebih baik.

May God bless everybody.

Thare's nothing wrong with emotion.
But wise men knows how to menage their emotions.

Let's all together build this nation to be a cevilised country.

Don't stain. Thare'll be no strain.
Strains will lose brains.

Let's together be us. Malaysians.

Thanks.

Anonymous said...

sebab pOlitik kOrg bgadOh..
ak xpham r ngan kOrg 2..
baik kita bgabung sesama melayu..
xpyah la gadO sesama melayu..
y cIna,india ketawa y melayu gadO sesama melayu..
ak xsOkong maner2 parti..
tp ak sOkong org melayu..

oakleyses said...

chanel handbags, burberry outlet online, christian louboutin outlet, nike air max, oakley vault, tiffany and co jewelry, michael kors outlet online, michael kors handbags, burberry outlet online, ray ban sunglasses, michael kors outlet store, prada handbags, oakley sunglasses, kate spade outlet, christian louboutin shoes, michael kors outlet, longchamp handbags, christian louboutin, coach outlet store online, true religion outlet, louis vuitton outlet, longchamp outlet online, nike free, true religion, polo ralph lauren outlet, gucci handbags, louis vuitton handbags, coach outlet, louis vuitton outlet, prada outlet, nike air max, jordan shoes, nike outlet, polo ralph lauren, louis vuitton, longchamp outlet, red bottom shoes, tory burch outlet online, kate spade outlet online, michael kors outlet online, coach purses, ray ban outlet, michael kors outlet online, coach outlet, tiffany jewelry, cheap oakley sunglasses, louis vuitton outlet online

oakleyses said...

true religion jeans, burberry pas cher, sac louis vuitton, scarpe hogan, ralph lauren pas cher, lacoste pas cher, true religion outlet, north face, chaussure louboutin, tn pas cher, north face pas cher, new balance pas cher, hollister, abercrombie and fitch, oakley pas cher, longchamp pas cher, ray ban uk, mulberry uk, ray ban pas cher, nike free pas cher, air max pas cher, louis vuitton, nike blazer pas cher, nike air force, air jordan, guess pas cher, vans pas cher, nike roshe run, barbour, nike air max, hollister, nike air max, ralph lauren, hermes pas cher, lululemon, nike roshe, michael kors canada, michael kors uk, longchamp, louis vuitton uk, timberland, converse pas cher, louis vuitton pas cher, sac vanessa bruno, sac michael kors, nike free, air max

oakleyses said...

vans outlet, ghd, soccer jerseys, chi flat iron, abercrombie and fitch, nike huarache, insanity workout, ugg, bottega veneta, valentino shoes, wedding dresses, ferragamo shoes, mac cosmetics, jimmy choo shoes, uggs outlet, north face jackets, nike trainers, canada goose outlet, nike roshe, celine handbags, longchamp, asics shoes, reebok shoes, new balance outlet, soccer shoes, herve leger, replica watches, ugg boots clearance, babyliss, canada goose outlet, birkin bag, uggs outlet, ugg soldes, canada goose, nfl jerseys, mont blanc pens, lululemon outlet, ugg boots, giuseppe zanotti, p90x workout, mcm handbags, ugg outlet, instyler ionic styler, canada goose outlet, marc jacobs outlet, beats headphones, uggs on sale, hollister, north face jackets

oakleyses said...

pandora jewelry, swarovski jewelry, ray ban, timberland shoes, canada goose, pandora uk, hollister, ugg, uggs canada, nike air max, karen millen, toms outlet, moncler outlet, coach outlet, lancel, moncler, hollister clothing, juicy couture outlet, baseball bats, juicy couture outlet, pandora charms, moncler, louboutin, links of london uk, supra shoes, parajumpers outlet, wedding dress, air max, canada goose, replica watches, moncler outlet, converse shoes, canada goose pas cher, moncler, gucci, ralph lauren, moncler, montre femme, swarovski uk, oakley, louis vuitton canada, moncler, converse, thomas sabo uk, canada goose, hollister canada, iphone 6 case, vans

chenyingying9539 9539 said...


louis vuitton
michael kors
cheap lebron james shoes
cheap ray bans
tory burch handbags
louis vuitton uk outlet
polo ralph lauren
insanity workout
michael kors outlet
soccer jerseys
michael kors outlet
louis vuitton outlet
michael kors uk
new jordans
ray ban uk
running warehouse
louis vuitton outlet
jordan 3
louis vuitton handbags
chanel handbags
ray ban eyeglasses
dior outlet
jordans 9
fitflops outlet
coach outlet
jordan 6 retro
coach outlet store online
michael kors outlet
lebron 11
michael kors handbags
2015-7-23chenyingying9539