Friday, January 23, 2009

KAWAN - KAWAN ANAK ANWAR MINUM ARAK

TIGER BEB..ENJOY ENJOY..MABUK MABUK.TIGA ORANG MAMAT NI ADALAH KAWAN KAWAN BAIK IHSAN, ANAK ANWAR IBRAHIM. MASTER TAK TAHULAH IHSAN KAKI TIN BIRU KER TIDAK...

Tuesday, January 20, 2009

KARPAL SUDAH BOLEH LANGKAH TAIK AYAM


MASTER BARU BREJUMPA DGN KARPAL TADI..DIA SUDAH BOLEH LANGKAH TAIK AYAM DAH..TAK BERNANAH DAN SIHAT MACAM BIASA...KARPAL DAH SUNAT TAPI MASIH LAGI TAK NAK HUDUD...

Saturday, January 17, 2009

ANWAR MAT KAPOOR

MAT KAPOOR KEMBALI KE PAWAGAM..PERGILAH TENGOK BAWAK ANAK-ANAK BERSAMA. JANGAN LUPA MINTA MEREKA BAWA BUKU CATATAN UNTUK TULIS KISAH MAT KAPOOR NI. MASTER BIMBANG MEREKA AKAN TERTIPU BILA BESAR NANTI.DEMI DAP NIK AZIZ SANGGUP BUAT BEGINIINILAH PAS..SANGGUP JADI PENGEMIS PADA DAP..

KALAU UNDI PAS..INILAH AKIBATNYA


MEREKA SUDAH DAPAT BANGLO YANG BERHAWA DINGIN DI SEPANG. KAWASAN REKREASI YANG LUAS DAN TERBENTANG INDAH DI BUKIT SELAMBAU. IANYA BUKANNYA PROJEK YANG MEMBAZIR SEPERTI PULAU WARISAN, PULAU WAN MAN DAN MONSOON CUP. IANYA PROJEK YANG CUKUP MENGUNTUNGKAN. OLEH ITU UNDILAH LAGI PAKATAN RAKYAT. NASIB ANDA DAN KELUARGA ANDA AKAN DIJAGA SEPENUHNYA.

Friday, January 16, 2009

HANYA TANJUNG RAMBUTAN PERCAYA CAKAP ANWAR

PANTANG ADA ELECTION DAH MULA LAH BERANGAN NAK JADI PERDANA MENTERI..PANTANG ADA PELUANG BERANGAN NAK DAPAT..PANTANG ADA LUB$#@!@ MULALAH AMBIL KESEMPATAN...INILAH DIA PERANGAI BANG NUAR. PRINT DAN KETAWALAH BERSAMA SAMA. AJAK KAWAN-KAWAN LAIN SAMA.

Thursday, January 15, 2009

PAS FOBIA DENGAN HANTU

ORANG ORANG PAS AMAT YAKIN MEREKA MENANG DI KUALA GANU. AMAT RIAK SEKALI MEREKA HINGGA DAKWA UNDI PAS DAPAT KEBAJIKAN. TADI MASTER ADA TERDENGAR SEORANG CINA BERKATA PADA RAKANNYA..APA GUNA KITA BANTU BN...50 TAHUN TIDAK DAPAT APA PUN...KITA TOLONG PAKATAN RAKYAT SETAHUN SAHAJA..SUDAH DAPAT TANAH 999 TAHUN...HA...KALAU ORANG MELAYU BUTA LAGI TAK TAHU LA. PRINT DAN EDARKAN DI KUALA GANU.

Wednesday, January 14, 2009

KARPAL SUDAH SEMBUH DARI BERKHATANPETANG TADI KARPAL DAH PERGI BERSIAR SIAR DI PAYAR PAYANG MEMILIH KAIN PELIKAT..DIA TAK PILIH KAIN PELIKAT GAJAH DUDUK..TAPI KAIN YANG LEBIH LEMBUT DAN DIIMPORT KHAS DARI BUKIT SELAMBAU...PILIHLAH LAGI PAKATAN RAKYAT. ESOK PENGUNDI PENGUNDI PAKATAN RAKYAT AKAN DAPAT KAIN PELIKAT PERCUMA. JANGAN KE MANA-MANA TUNGGU DI RUMAH, KAIN PELIKAT AKAN DATANG.
PRINT DAN EDARKAN DI KUALA GANU.

Tuesday, January 13, 2009

ANWAR BAPOK LEBONG

JIKA TERASA NAK LUDAH..SIMPAN...JIKA BANGUN PAGI JANGAN BERUS GIGI..SIMPAN..SEMUANYA PERLU DISALURKAN KE TABUNG KAHAK ANWAR. LUDAHLAH SEPUASNYA. PRINT DAN EDARKAN DI KUALA GANU.

PERKAHWINAN CAMPUR PAKATAN RAKYAT

DAP KAHWIN DENGAN PAS. PKR KAHWIN DENGAN PAS DAN DAP SEKALIGUS. DAP CERAIKAN PAS. PAS GILA TALAK NAK JUGA KAT DAP. DAP CERAI...PAS NAK JUGAK...AKHIRNYA ANAK BERANAK KACAU BILAU...SIAPA BAPA SIAPA EMAK..SEMUA SUDAH PENING..PAKATAN RAKYAT PARTI HARAM..SEBAB TU LAH DIA TIDAK ADA LOGO..PAKAT PAKAT LAH LAGI..KAHWIN PUN CARA HARAM..PRINT DAN EDARKAN DI KUALA GANU

PAKATAN RAKYAT ADALAH HAMAS

PAS KLUK KLEK DAP KLUK KLEK..PKR KLAK KLAK...KLIK KLIK KLAK KLAK. PRINT DAN EDAR DI KUALA GANU..

Monday, January 12, 2009

PAS KLUK KLEK

PAS KLUK KLEK...KLUK KLAK..KLUK KLIK...KLAK KLAK...PAS KLUK..DAP KLIK..PKR KLEK...KLEK KUNG KUNG..KLIK KLAK..KLAK KLAK..KLIK KLIK.. PENING AMBE..TAK MBOH LAH. PRINT DAN EDAR DI KUALA GANU..

KARPAL SUDAH KENA SUNAT

INILAH NASIB KARPAL KALAU MASIH LAGI BERDEGIL DENGAN PAS..SILAP SILAP KENA SUNAT KANG..SILA PRINT DAN EDAR DI KUALA TERENGGANU.

Sunday, January 11, 2009

BOIKOT PRODUK AMERIKA

BILA GAZA DI BOM BERTALU TALU OLEH YAHUDI. ANWAR LARI PERGI KE TURKI....ANWAR LANGSUNG TAK BERANI GERTAK AMERIKA DAN KUASA KUASA BESAR LAIN...ANWAR ADALAH EJEN AMERIKA. PRINT DAN EDARKAN DI KUALA TERENGGANU.

Saturday, January 10, 2009

PAS Sudah Subahat Dengan DAP


SATU POSTER DI DURIAN BURUNG...DAP SUDAH MENJADI SEBAHAGIAN DARAH DAGING PAS DALAM PILIHAN RAYA KECIL DI KUALA TERENGGANU. SEMALAM MASTERDEDAH TERDENGAR SENDIRI BAGAIMANA TIAN CHUA MEMBERI SALAM DAN DISAHUT DENGAN TAKBIR OLEH ORANG-ORANG PAS. MASTER PELIK BAGAIMANA ORANG PAS BOLEH BERTAKBIR SOKONG TIAN CHUA...

Friday, January 9, 2009

DEMI DAP, PAS TOLAK HUDUD


BANG NUAR KATA HUDUD BUKAN UNTUK ORANG ISLAM...KARPAL MARAH KAT BANG NUAR DAN HAJI HADI. APA CERITA NI PAKATAN RAKYAT...NAK BUAT HUDUD MACAM MANA...?
PEMIMPIN PUN BERTELAGAH SAMA SENDIRI...DAH MEMANG DASAR KAFIR HARBI ...NAK SUBAHAT DENGAN DAP LAGI BUAT APA????

Wednesday, January 7, 2009

PAKATAN CELARUUU...CELARU DAH WEI....
PUAK PUAK PAS NIH DOK LOBI DOH HUSAM JADI PRESIDEN PAS..KALAU WAHID ENDUT KALAH...CONFIRM HUSAM AKAN LAWAN HAJI HADI DALAM PEMILIHAN PAS YANG AKAN DATANG...OPPSS...INGAT DAP..INGATLAH BABI..INGAT BABI..INGAT DAP..

KALAU NAK TIDUR TAK PAYAH JADI AHLI PARLIMEN PUN TAK PE

Sesal Dulu Pendapatan, Sesal Kemudian Tiada Gunanya. Nasi Sudah Jadi Bubur di Perak dan Selangor. Mana ada kitab atau hadis yang kata undi PAS dapat pahala. Memang sah PAS parti ajaran sesat. Dulu janji pangkoh PAS masuk syurga.... sekarang janji undi PAS dapat pahala. Dapat pahala lah kalau gitu orang Perak yang undi PAS untuk bagi DAP berkuasa di Perak.

Tuesday, January 6, 2009

PAS: Membangun Sambil Tidur


PRINT DAN TABUR DI KUALA TERENGGANU. PAS, PARTI UNTUK TIDUR. MAKAN PAS, TIDUR PAS, MINUM PAS. UNDILAH PAS KALAU NAK TIDUR.

JAMBU ANWAR

AMBOI MESRA NAMPAK...NANTI JELES PULAK AZMIN TENGOK NANTI. POSING MACAM JAMBU JE...

Friday, January 2, 2009

KABINET ERDOGAN

ERDOGAN WILL FIGHT BACK ULAMA IN KUALA TERENGGANU. WE WILL REVENGE AGAINT HADI. WHY HADI CHOOSE A SLEEPER LIKE WAHID ENDUT TO BE A CANDIDATE. IT'S NOT FAIR...ERDOGAN MUST RULE... FIGHT HADI...

Thursday, January 1, 2009

TOP 10 GAY OF THE YEAR

THERE ARE THE MOST WANTED MAN. EVERY PERVERT FINDING THEM FOR THEIR WONDERFUL NIGHT. SHE BOY, SHE MALE OF THE YEAR. WANNABE ONE OF THEM...