Saturday, February 28, 2009

KARPAL HARAM JADAH


KARPAL = HARAM JADAH

HARI INI BERKERUSI RODA, ESOK LUSA JADI BISU NANTI, SENGSARALAH KAU KARPAL MACAM ARIEL SHARON,

..CELAKALAH KAU KARPAL

Friday, February 20, 2009

HUTAN SIMPAN BUKIT LENJAN..DESTINASI PELANCONGAN BARU

ANDA DILARANG MEMBAWA KAMERA DI HUTAN INI. ANDA DIMINTA TANGGALKAN CERMIN MATA BILA BERADA DI HUTAN INI. JANGAN RASA MALU UNTUK BERADA DI HUTAN INI. LEBIH BAIK KALAU BAWA LEXUS DAN CAMRY UNTUK BERSIAR SIAR DALAM HUTAN INI. TAPI JANGAN BUAT "U" TURN YA..MERBAHAYA

Thursday, February 19, 2009

BATU DAN PANTAI MELENJAN BUKIT..HILMI AMBIL GAMBAR

BATU DAN BUKIT MELENJAN BUKIT..HILMI AMBIL GAMBAR...PARLIMEN BATU DAN ADUN PANTAI JERJAK KENA LETAK JAWATAN SAMA LAH YA. LENJAN PANDAI..LETAK JAWATAN TAK NAK...KAHWIN PUN TAK NAK...BILA KANTOI CAKAP ORANG ANIAYA...APA PUNYA YB LAH .. AMBIL POSTER NIH DAN TAMPAL DI PAWAGAM KAT THE CURVE. MASTER DAPAT TAU, THE CURVE ADALAH SALAH SATU PETIUNDI DI BUKIT LENJAN.

Tuesday, February 17, 2009

Manjanya Cik Eliza Tidur


EMMM NYENYAK NAMPAK..JARANG ORANG TIDUR PAKAI CERMIN MATA. MASTER TURUT SIMPAT DENGAN KAK LIZA YANG KENA INTERFRAME MASA TIDUR. LAIN KALI KALAU TIDUR PINJAMLAH KEJAP ANJING KARPAL SINGH BUAT PENEMAN. BOLEH LE DIA GIGIT SIAPA YANG AMBIL GAMBAR.

Monday, February 16, 2009

Gambar Bogel Elizebeth Wong

WOW MESRANYA KHALID GAGAP DIKOREK KOREK KOREK ELIZABETH. TENGOK LAH TANGAN ELIZABETH TU...KOREK APA TU..BERGESEL GESEL LAGI TU. MASTER DAPAT MAKLUMAT, SALAH SEORANG TEMAN LELAKI YANG MELENJAN ELIZA ADALAH SALAH SEORANG AHLI PARLIMEN PKR YANG BERMULA DENGAN HURUF T DAN TAMAT DENGAN HURUF A. CARILAH SIAPA YA.

Wednesday, February 11, 2009

Monday, February 9, 2009

SIAPA JUMPA MAMAT NI TELEFON POLIS


Sesiapa ada terjumpa seorang lelaki melayu berkaca mata, kulit seiras seperti cina berkaki ayam, sedang memegang kunci kereta CAMRY merayau rayau di bandar Ipoh sila hubungi balai polis yang terdekat. Dia simpan kunci pejabat Menteri Besar Perak. Lelaki ini boleh mengamuk jika menghampirinya, dia akan cucuk kunci camry pada sesiapa yang tidak memanggilnya MB. Awas dia tidak makan saman.