Tuesday, March 31, 2009

UNDI PAS MASUK SYURGA???

MASTER TELAH DIMAKLUMKAN OLEH BEBERAPA ORANG PENDUDUK DI CHANGKAT JERING MALAM TADI.. POSTER NIH MASTER DAPAT DARI SORANG MAKCIK KAT EXPO RAKYAT TADI..KATANYA PAS TELAH DATANG KE RUMAH MEREKA DAN BERKEMPEN BAHAWA UNDI PAS MASUK SYURGA. ORANG RAMAI DAH AGAK DAH PAS DAH TERDESAK UNTUK MENANG SAMPAI SANGGUP JANJI SYURGA SEBAGAI BALASAN.

MASJID JAMEK DI TAIPING SUDAH BERKHUTBAH SUPAYA SOKONG PARTI ISLAM..SIAP BUAT SEMBAHYANG HAJAT LAGI LEPAS SOLAT JUMAAT...APA DAH JADI PADA PARTI PAS NIH..NAK JADI PARTI AJARAN SESAT (PAS) KAH..KALAU UNDI PAS MASUK SYURGA...HABIS LAH UMAT ISLAM DI NEGARA LAIN MASUK NEGARA KERANA DI SANA TIDAK ADA PARTI PAS..SESAT MEMANG SESAT

Monday, March 30, 2009

PENGUNDI HANTU YANG SEBENAR

KATA ORANG PENGUNDI HANTU...RUPA RUPANYA DIA LAH HANG 2 SEBENARNYA. HANG 2 YANG CURI DURIAN DALAM UPIN IPIN RUPANYA..OOO INILAH OOPET TU...

Sunday, March 29, 2009

NIZAR KING PASOLA

JANGAN MAIN MAIN DENGAN SAYA..
I AM KING PASOLA

Tuesday, March 24, 2009

NIZAR CALON PARLIMEN POKOK SEGANTANG

NIZAR CALON PARLIMEN POKOK SEGANTANG..AYO AYO KEZAMBO..AYO KEZAMBO..HUNGA HUNGA..TANYA SAMA POKOK APA SEBAB GOYANG..NANTI JAWAB POKOK NIZAR YANG GONCANG..AYO AYO KEZAMBO..AYO KEZAMBO...UNGA..UNGA..

ELIZABETH MENANTI HARI LETAK JAWATAN

ELI CUTI DAH HABIS NIH..BILA NAK LETAK JAWATAN...ADA ORANG KATA DEKAT MALAYSIA NI ADA EMPAT BUKIT ...1) BUKIT GANTANG 2) BUKIT SELAMBAU 3) BUKIT LENJAN 4) HILL MI (BOYFRIEND ELI), ADA MAKLUMAT BAGITAHU ELI TAK NAK LETAK JAWATAN..EMM SUSAH JUGAK KAN NAK LEPAS JAWATAN..NAK DAPAT PUN BUKAN SENANG

Thursday, March 12, 2009

NIZAR MB POHON DURIAN DUA BUTIR


MARILAH YEOB KITA SYORAT BAWAH POKOK NIH..SAMBIL TUNGGU DURIAN RUNTUH NIH..KEJAP LAGI SPEAKER DATANG BOLEH LA MAKAN DURIAN SAMA-SAMA..

Thursday, March 5, 2009

JAMBU IMPORT BARU ANWAR


HARI NI ANWAR PINDAH KE MAHKAMAH TINGGI..TIBA TIBA JA ADA SORANG WARTAWAN JAMBU NI...BAGI REPORT DALAM AKHBAR..NAMPAKLAH SANGAT WARTAWAN INI DAPAT UPAH YANG MAHAL DARI BOSNYA. NAMA PUN DUBUR KAN...BIASALAH TU..KOMISYEN BANYAK UNTUK TULIS ARTIKEL...AYUNYA JAMBU IMPORT NIH..

SAYANG I CAN DANCE

SAYANG I CAN DANCE..SAKSIKANLAH BAGAIMANA SEORANG RAJA KAPOOR YANG HANYA BERKERUSI RODA TIBA TIBA MAMPU BANGUN DAN MENARI SETELAH MINUM KOPI JANDA...SUNGGUH MENYERAMKAN ..