Thursday, April 30, 2009

ELIZABETH WONG JUMPO SAING SAING


ADA SEKOR ANAK TUPAI TDO ATAS SOFA...TUJUH EKOR BERUK LAPAR NGINTAI ...JALE CARI MAKAN..JALE MAKAN..JALE CARI MAKAN

Monday, April 27, 2009

DIA DATANG DENGAN LENGANG LENGOKNYA


DAH DATANG DAH...ORANG-ORANG SEPANG DAN BUKIT SELAMBAU..JAGA-JAGA YA..JANGAN MAIN HUJAN NANTI SELSEMA..

Sunday, April 19, 2009

ELIZABETH JUMPA NIK AZIZ


ELIZABETH JUMPA NIK AZIZ SEMALAM DI KELANTAN...NASIB BAIK ELIZABETH TAK TERLUPA PAKAI SELUAR DALAM..HUHU KALAU TAK..ABISLAH SOFA RUMAH NIK AZIZ...BOGEL JANGAN TAK BOGEL..BOGEL SELEPAS BERSEKEDUDUKAN DENGAN BOY FRIEND PUN BOLEH JADI YB..TOK GURU BELA TU...IDUP ELI BOGEL

Monday, April 6, 2009

AGEN CIA BERADA DI BUKIT GANTANG

MASTER MENDAPAT GAMBAR INI DARIPADA SEORANG BUDAK PAS DI BUKIT GANTANG. DIA BAGITAHU BAHAWA AGEN INI BERKELIARAN DI BUKIT GANTANG SEJAK SEMALAM. TADI SEMASA TUN M BERUCAP AGEN INI DATANG DAN MERAKAMKAN UCAPAN MAHATHIR. ADA SEORANG INDIA MEMBAWA AGEN CIA INI. HATI HATI LAH MALAM INI KALAU ADA ORANG BAGI DUIT BANYAK2 SURUH UNDI PAS.

Sunday, April 5, 2009

PENYATA AKAUN PKR

BACA BETUL BETUL PENYATA AKAUN NIH...DARI MANA PKR DAPAT DUIT NIH..BANYAK BETUL..SANGSI BETUL BILA NAMPAK ADA TRANSAKSI DARI CITIBANK SINGAPURA....BISNES APA PKR BUAT KAT SINGAPURA NIH.. AKAUN SEMASA PARTI KEADILAN RAKYAT INI JUMLAHNYA RM540JUTA PADA TAHUN 2000. BANYAK YA DUIT MEREKA. BISNES APA TU???

PAKATAN ROSAK = PAKATAN RAKYAT

PAKATAN PEROSAK RAKYAT. UNDILAH MEREKA KALAU NAK RASA DIROSAKKAN LAGI. SEGALANYA ROSAK BILA PAKATAN ROSAK MEROSAKKAN RAKYAT. ROSAK BANYAK DAH MEREKA NIH. KERETA CAMRY JA YANG TAK ROSAK..TAK NAK PULANG PULANGKAN SEMULA.

Saturday, April 4, 2009

USTAZ NGA MURSYIDUL AM DAP

USTAZ NGA SUDAH DATANG. PAK LEBAI SEMUA TEPUK TANGAN DAN TAKBIR BILA USTAZ NGA CERAMAH. BETUL TIDAK BELAKANG KIRA. TEPUK DAN TAKBIR PADA USTAZ NGA. KALAU USTAZ NGA KUTUK ORANG MELAYU..TEPUK JUGA...LAGI KUAT TEPUK BILA USTAZ NGA KUTUK PEMIMPIN MELAYU...HEBATNYA USTAZ NGA..KALAHKAN NIK AZIZ PULA.

Friday, April 3, 2009

ANWAR KEMPUNAN JADI PM

NIZAR KEMPUNAN JADI MB. ANWAR KEMPUNAN JADI PM. PAGI TADI ANWAR BERLEGAR-LEGAR KAT LUAR PINTU MASUK ISTANA NEGARA TUNGGU TURN NAK ANGKAT SUMPAH. NASIB BAIKLAH TIBA-TIBA SIVAKUMAR DATANG DAN AJAK ANWAR LEPAK-LEPAK BAWAH POKOK. SELEPAS ITU, TIAN CHUA MENGUSULKAN AGAR ANWAR DILANTIK MENJADI PM DI BAWAH POKOK BERSEBELAHAN DENGAN ISTANA NEGARA.

SERAMAI 81 ORANG MENGANGKAT TANGAN TANDA SETUJU DAN TERUS MELANTIK KIT SIANG SEBAGAI TIMBALAN. MENURUT DOKTOR PSIKIATRI DARI PUSRAWI, MEREKA MENGAMBIL MASA YANG LAMA UNTUK MEMUJUK ANWAR BALIK KE PEJABATNYA DI TINGKAT 5 HOSPITAL PUSRAWI. ANWAR MENDESAK MAHU MENGGUNAKAN V6 BERNOMBOR 13 SEBAGAI KERETA RASMINYA DAN BERJANJI TIDAK AKAN PULANG-PULANG SEHINGGALAH DIA MATI. AKHIRNYA DATANG BEBERAPA ORANG LELAKI YANG MEMAKAI BAJU OREN MELEPASKAN GAS KENTUT UNTUK MENYURAIKAN MEREKA. BUSUK BANGAT HINGGA MEMERAHKAN HIDUNG.

KIRI KANAN BELAKANG DEPAN BOLEH

PAKATAN PENIPU RAKYAT.

Thursday, April 2, 2009

PERTEMUAN EKSKLUSIF MEMINTA BANTUAN KEWANGAN DARI SINGAPURA

PAGI TADI, MASTER TELAH BERJAYA MENGAMBIL GAMBAR PERTEMUAN SULIT ANTARA SAIFUDDIN NASUITON DENGAN WALTER CHIA, FIRST SECRETARY FOR HIGH COMMISION OF REPUBLIC SINGAPORE. MEREKA BERJUMPA DI KELAB CINTA SAYANG SUNGAI PETANI PAGI TADI. LAMA JUMPA, DARI PUKUL 9 SAMPAI JAM 11 PAGI. BERTUKAR-TUKAR DOKUMEN DAN MINUMAN.


WALTER CHIA BERSAMA DENGAN MENTERI KEWANGAN SINGAPURA PERNAH DATANG KE PULAU PINANG SEBELUM PILIHAN RAYA UMUM KE-12 BERJUMPA DENGAN BEBERAPA ORANG AHLI PERNIAGAAN CINA DARI DAP. MELALUI PERCAKAPAN ANTARA MEREKA, ANTARA LAIN SAIFUDDIN MEMOHON SEJUMLAH DANA YANG BESAR UNTUK PAKATAN RAKYAT.


1) DANA UNTUK MEMBIAYAI BEBERAPA KERAJAAN NEGERI YANG HAMPIR MUFLIS SEPERTI KELANTAN DAN KEDAH.


2) DANA UNTUK MEMBIAYAI JENTERA PILIHAN RAYA PAKATAN RAKYAT DI BUKIT SELAMBAU, BUKIT GANTANG DAN BATANG AIR.


3) DANA UNTUK MEMBIAYAI PAKATAN RAKYAT DI PERAK YANG HILANG MATA PENCARIAN.


4) DANA UNTUK MEMBIAYAI BEBERAPA PROJEK DI PULAU PINANG DAN SELANGOR YANG MASIH BELUM DILAKSANAKAN.


5) MERANCANG KAEDAH UNTUK MENJATUHKAN & MENGHADAPI NAJIB.


MASTER LIHAT SELEPAS ITU WALTER CHIA MASUK KE DALAM KERETA YANG BERCERMIN GELAP DAN SAIFUDDIN KELUAR SELEPAS ITU BERSAMA DENGAN DUA BRIEFCASE HITAM.


PAKATAN RAKYAT MELINGKUPKAN RAKYAT. BOGEL, CARUT, CURI PASIR, AMBIL DUIT JUDI 60 JUTA, LIWAT, SKANDAL DENGAN ISTERI ORANG, DERHAKA PADA RAJA, LETAK ANAK BINI JADI CALON...JUAL TANAH PADA CINA..PAKATAN RAKYAT LINGKUP RAKYAT.

NIZAR CALON SURUHAN DAP

NIZAR MENANG JA..SUKA HATILAH NGA DAN NGEH. BOLEH GUNAKAN NIZAR UNTUK MINTAK TANAH LAGI. NGA, NGEH DAN NIZ, 3N PALING POPULAR DI PERAK. 3N PENJUAL TANAH PERAK. PEROMPAK RAKYAT DI PERAK. PRINT DAN TAMPAL DI BUKIT GANTANG.

DAP TAK SUKA NIZAR SEBENARNYA

DAP DESAK NIZAR BAGI TANAH 999 TAHUN SEBAGAI PAMPASAN MENJADI MB DI PERAK. DAP DESAK TANAH-TANAH ORANG MELAYU DI CHANGKAT IBOL DIJUAL SECARA MURAH KEPADA PENDUDUK CINA DI KUALA SEPETANG. MEMANG DASAR PENDERHAKA...TANAH MELAYU SEMUANYA MAHU DIGADAI PADA ORANG LAIN. DASAR TALIBARUT BANGSA...

Wednesday, April 1, 2009

3 Orang Calon BEBAS Ditawar 50,000 Oleh Pakatan Rakyat

3 Orang Calon BEBAS Ditawar 50,000 Oleh Pakatan Rakyat dan akan menarik diri daripada menjadi Calon Bukit Selambau esok. Haha..bukti besar Pakatan Rakyat yang amal RASUAH dan BELI CALON. TOLAK PAKATAN RASUAH.
PAKATAN RAKYAT = PAKATAN RASUAH.

NIZAR BAGAIKAN BOLA BAGI DAP

CETAK BANYAK BANYAK DAN TAMPAL KAT POKOK POKOK DI BUKIT GANTANG.