Tuesday, April 19, 2011
Wednesday, April 13, 2011
CALON PKR SATOK KANTOI
Tuesday, April 12, 2011
AWEK PEMUSNAH HIDUP NUAR
KAT MALAYSIA ADA SORANG BADIGOL NAMA NUAR
TAK NAK LETAK JAWATAN ...
ARIFINTO TENGOK VIDEO BLUE...
NUAR BRAHIM BUAT VIDEO BLUE...
JAKARTA 11 April - Ahli Parlimen dari Parti Keadilan Sejahtera (PKS), Arifinto (gambar) meletak jawatan hari ini ekoran pendedahan kes beliau menonton video lucah semasa persidangan Dewan Perwakilan Rakyat (DPR), Jumaat lalu.
Beliau yang berhadapan kemarahan ramai berikutan kelakuannya itu berkata, tiada sesiapa memaksanya meletak jawatan dan beliau berbuat demikian demi maruah diri serta parti konservatifnya.
"Saya juga akan memperbaiki diri dengan membaca al-Quran, mendapatkan nasihat guru agama, menderma kepada golongan miskin dan berbuat perkara baik bagi mendapat keberkatan hidup di dunia dan akhirat," katanya dalam satu sidang akhbar yang disiarkan di televisyen.
Speaker DPR, Pramono Anung berkata, beliau menerima peletakan jawatan Ahli Parlimen tersebut dan menganggapnya sebagai tindakan terbaik untuk semua pihak.
"Saya rasa langkah Arifinto itu baik untuk partinya dan imej DPR. Perkara ini telah mencemar nama DPR.
"Sebaik dilantik sebagai Ahli Parlimen, seorang pemimpin sepatutnya mengawal tingkah laku mereka terutamanya di mata umum," katanya.
Arifinto mencetuskan kontroversi selepas gelagatnya yang leka menonton video lucah semasa sidang DPR dirakam seorang jurugambar berpengalaman dari akhbar Media Indonesia, Mohammad Irfan.
Beliau bagaimanapun menafikan tindakan tersebut dengan menyatakan keadaan itu berlaku secara tidak sengaja kerana pada asalnya hanya mahu membaca e-mel yang dikirim.
Kes tersebut turut mengundang minat ramai apabila seorang pelakon filem lucah, Vicky Vette yang berasal dari Norway semalam mengaku di Twitter bahawa dia ada menghantar foto 'terbaiknya' kepada Arifinto melalui e-mel. - AFP/Agensi
Monday, April 11, 2011
Sunday, April 10, 2011
PEMBOHONG BESAQ MAI DAH...

TUKANG PUTAQ ALAM MAI DAH....
PUTAQ SANA PUTAQ SINI...OMEGA TERBELIT
TIPU DI KELANTAN..TIPU DI KEDAH...TIPU ...
KENCING MERATA-RATA SAMPAI SARAWAK
HAMPA BACA SARAWAK INSIDER...ADA SEMUA
Saturday, April 9, 2011
PELACUR CHINA DOLL SUDAH DITEMUI
Panas! Wawancara Dengan Pelacur 'China Doll' - Siri 1
PENDEDAHAN EKSKLUSIF SIRI 1







