Thursday, September 29, 2011

POWER KOTE NUAR


KOTE CAP CEROK TOK KON
DEPAN BOLEH TEMBUS
BELAKANG BOLEH TEMBUS
CHINA DOLL BOLEH TEMBUS
DUA SEKALI DATANG BOLEH TEMBUS
CONFIRM TURUN DARAH LEPAS KENA

Wednesday, September 28, 2011

Jangan Main Tuduh-tuduhSIAPA MUSANG BERBULU AYAM ITU?


Hari ini saya terbaca utusan tulisan Zaini Hassan dalam kolumnya Cuit. Saya ingatkan Zaini atausesiapa yang seangkatan dengannya supaya jangan membuat tuduhan sembarangan dan main serkap jarang. Siapa Musang berbulu ayam yang dimaksudkan? Katanya,


1) " Saya menerima satu maklumat mengenai badan (atau mungkin lebih daripada satu badan) yang cukup strategik dalam kerajaan yang telah dan sedang diresapi oleh orang (atau dalam bahasa mulut orang-orang) Anwar Ibrahim."Maklumat yang saya terima menggambarkan bahawa ia adalah suatu situasi yang real dan nyata," tulisnya


2) Beliau memetik maklumat itu memberitahu: ''Saya tidak hendak memberikan contoh yang lebih banyak, tetapi saudara perhatikanlah sendiri bagaimanakah ada agensi Kerajaan Persekutuan (dirahsiakan namanya) yang tugas pentingnya mempertahankan dasar-dasar kerajaan, memberi kefahaman kepada rakyat supaya akhirnya mereka memberikan sokongan kepada kepimpinan Perdana Menteri, boleh pula menerapkan, menyerapkan malah menggunakan instrumen pembangkang yang berusaha mematikan Perdana Menteri.”


Bahaya kenyataan ini...Siapakah yang dimaksudkan? individu itu atau agensi mana? sila dedahkan bukti bagi menyokong kenyataan ini. Papagomo, unspinners, panglima cyber, dan lain-lain yang diupah oleh golongan tertentu sila bongkar perkara ini..

Note: Itulah hebatnya Al Anwar pemimpin kesayanganku...dihatiku hanya ada kamu.

PEGAWAI KASTAM TERLAMPAU


Kini tersebar di 4shared sini video Pegawai Kastam yang terlanjur.
HAHA PEGAWAI KASTAM NI TAK TINGGAL JAM OMEGA DIA...GAMBAR COLOUR BRO...NUAR SORANG JE TAK NGAKU MENGAMPUT DALAM DUNIA NI...

Tuesday, September 27, 2011

ANWAR PEMIMPIN IDOLA KU
IDOLA KU - BARU KENA PUKUL SIKIT- TAPI MACAM DAH NAK MATI- RELAKS BRO!!!

Saya mengingatkan kepada semua blogger seperti papagomo, unspinners, gerakan anti PKR, Panglima Cyber, dan lain-lain yang sewaktu dengannya. Janganlah anda menghina pemimpin idola dan kesayangan rakyat. Tanpa Anwar siapalah proksi-proksinya yang kaya atau orang-orang mereka yang masih bertapak dalam kerajaan sekarang jadi tali barut kepada PKR.IDOLA KU - ANWAR YANG PALING LICIK MENYELINAP MASUK HOTEL. CONDOMINIUM PUNYA MANA BRO!!!!

Anwar idola kita semua. siapa lagi pemimpin seperti Anwar yang dua alam pandai memainkan peranannya. sama ada Anwar diludah, dijilat, dicucuk, dan dihisap Anwar tetap kental jiwanya. Jadi para blogger jangan buat hal dengan brother Anwar.


IDOLA KU- ANWAR IBRAHIM YANG PUNYA FILEM SENDIRI

Gua ingatkan kepada semua, Anwar adalah pemimpin pujaan Hati ku. Tapi gua masih bernafsu normal. itu je bezanya. jangan marah ye papa.......
FUCK U NUAR !!!!


HAHAHAHAHAHAAHAHAHA
FUCK U ..FUCK U...dAMn...FUCK U FUCK U ...
U ARE DAMN MOTHER FUCKER..NUAR...

KARPAL HARAM JADAH

HARAM JADAH NI MEMANG SIAL..BODOH LA PAS IKUT HARAM JADAH NIH..MEMANG BODOH LA AMBIL HARAM JADAH NI JADI KETUA...SAH SAH HARAM JADAH NI LAWAN ISLE..MU SOKONG BUAT APA???

Monday, September 26, 2011

Pengumuman

Salam kepada semua pejuang kebenaran. Sejak sekian lama blog ini beroperasi dan begitu banyak pihak yang mendakwa mengendalikannya sama ada agensi atau individu tertentu. Oleh yang demikian dimaklumkan blog ini dikendalikan oleh pihak yang memperjuangkan kebenaran. dan bermula hari ini akan kembali aktif seperti biasa.