Monday, December 10, 2012

PAS SUPERIMPOSE GAMBAR HAMAS SEMATA MATA NAK NAMA


YANG KAT ATAS NI GAMBAR BETUL....BAWAH NI GAMBAR TIPU YANG DIBUAT PENYAGAK PENYAGAK PAS...MUKE TAK MALU BETUL ORG PAS NI...5 comments:

Generasi Terhebat Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO said...


UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~


Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

Anonymous said...

komenter kat bawah aku ni balaci karpal singki, pro-liberalisma dan pro-LGBT

dah la tu, gay pulak

Anonymas said...

"Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum."

Banyak la soal ekonomi diambil serius bawah Fuckatan Rakyat. makin jahanam ade le. Jual tanah, jual aset negeri, tutup taska, ambik tanah org miskin semata nak selesaikan hutang Talam. Siapa undi PR dia bodoh dan gay.

Pas pis pus said...

"Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... "

bro, siapa yang tolak kerajaan perpaduan? Ust Nasha cadangkan tapi TGNA dan Hadi bawang tolak mentah-mentah. Mat Sabu sanggup makan babi dengan guan eng daripada makan ayam dengan DS Najib...ha, apa pulak tu

balik laaa PAS kalau takde dap takkan up punya korang dalam PRU12 lepas

Orang sarawak/sabah rasa terhina sebab Hadi Awang racist terhadap mereka...mereka tak redha Hadi jadi PM. ada ka dia kata Sabah/Swak pakai cawat..

Anonymous said...

Pr jual tanah pkns